Giveaway: lesa de câine de 6 picioare (valoare de 35 de dolari)

Există anumite consumabile de companie că fiecare proprietar de câine trebuie să cumpere pentru a îngriji în mod corespunzător pentru poochia lor. O lesa de calitate a câinilor este una din aceste elemente. Fiecare pooch va trebui să fie restrânsă pe o lesă la un moment dat și aceasta este șansa ta de a câștiga acest lucru O bucată de bunuri de câine gratuit!

Când faceți cumpărături pentru o leșie, trebuie să vă asigurați că veți găsi una care vă va satisface nevoile și veți fi în siguranță pentru animalul dvs. de companie. Retractabilă leashes, de exemplu, poate fi periculoasă datorită panglicului subțire retractabil. Această panglică se poate înfășura în jurul gâtului sau extremităților câinelui și poate provoca vătămări grave.

O lesa standard de câine, cum ar fi acest lucru din LEATHERBERG, este ideal pentru fiecare câine, indiferent de dimensiunea sau nivelul de energie. Din păcate, o leșie din piele nu este ideală pentru cățeluși sau câini care îi place să mestece. Mirosul pieii poate fi foarte atrăgător și sunt susceptibile de a mesteca direct prin lesa atunci când nu căutați.

Dacă credeți că o lesa ca aceasta ar fi potrivită pentru puii dvs., este ușor să intrați în Giveaway!

Cum să introduceți Giveaway

LEATHERBERG leash GiveawayPentru a introduce acest Giveway gratuit pentru a câștiga lesa de câine din piele, tot ce trebuie să faceți este:

  1. CA Pagina noastră de Facebook;
  2. Vizita Postul lui Giveaway și lăsați un comentariu.

Acest lucru vă va intra automat pentru a câștiga această lesa de câine și vă vom contacta prin Facebook dacă sunteți câștigătorul norocos. Nu așteptați - Giveaway se termină 22 septembrie!

Nu ratați nici o viitoare gratuită gratuită - ABONATI-VA la canalul nostru YouTube!

Dacă nu câștigi de data asta, nu-ți face griji; Vom anunța un alt daway în curând! Puteți verifica anteriorul nostru Givediaways pentru proprietarii de animale de companie Pentru a vedea ce alte produse au câștigat cititorii de câini de câine în trecut. Nu uitați să marcați pagina și să continuați să verificați mai multe produse de produse gratuite de câini în curând.

Ghid video asociat: Cum de a alege lesa de câine dreapta

Dispozitivele de câine gratuite pe care o veți A primi

LEATHERBERG leash GiveawayAceastă leșie are o lungime de 6 metri și 3/4-inch. Este ideal pentru câinii de orice dimensiune, de la rase mici la cele mai mari animale de companie. Este, de asemenea, realizat din piele de latigo 100%, deci are toate beneficiile unei lei originale de câine din piele.

Piele este moale, iar marginile sunt turnate pentru confort suplimentar. Unul dintre cele mai mari lucruri despre Leashes din piele este că mânerul va contur în mână în timp. Cu cât folosiți mai mult lesa, cu atât mai mult va fi conturat mânerul va deveni.

LEATHERBERG leash GiveawayLeashele din piele sunt, de asemenea, ușoare și extrem de durabile. Pielea absoarbe, de asemenea, o parte din impact dacă aveți a câine care trage pe lesa lui. Să nu mai vorbim, cine nu iubește mirosul de piele?

Această lesă frumoasă va atrage atenția asupra parcului de câine, iar hardware-ul este foarte puternic. Cu toate acestea, această lesa de câine din Le Keatherberg este construită pentru a dura și este potrivită pentru orice animal de companie.

Se vinde pentru $ 34.99 Pe Amazon, dar aceasta este șansa dvs. de a câștiga o lesa superba de 100% din piele! Va trebui să păstrați Fido pe o lesa uneori, chiar și pentru excursii anuale la veterinar.

Cum să introduceți Giveaway

LEATHERBERG leash GiveawayPentru a intra în Giveaway tot ce trebuie să faceți este:

  1. CA Pagina noastră de Facebook;
  2. Vizita Postul lui Giveaway și comentariu / acțiune.

Făcând acest lucru vă va intra automat în Giveaway pentru o leșie de câine din piele de 100% din LEATHERBERG. Vom contacta câștigătorul prin Facebook. De asemenea, vă puteți abona la newsletter-ul nostru de mai jos, pentru actualizările de e-mail la viitoarele Giveways și Notificări despre toate conținutul nostru nou.

Nu uitați să ne urmați Stare de nervozitate și Google+ Pentru actualizări despre toate comentariile noastre video, Cum-Pentru videoclipuri, Vizualizări viitoare și multe alte informații excelente pentru proprietarii de câini. Câștigătorul acestui Givedaway va fi desenat 22 septembrie 2017. Acest Giveway este numai pentru rezidenții americani.

Nu ratați nici o viitoare gratuită gratuită - ABONATI-VA la canalul nostru YouTube!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Giveaway: lesa de câine de 6 picioare (valoare de 35 de dolari)