Dognuts leashes arata destul de bine ca sa manance!

Dognuts leashes arata destul de bine ca sa manance

Leashes retractabil au avantajele și contra. Personal, prefer o lesa standard, dar asta e doar opinia mea. Cu toate acestea, această nouă lesa dognuts arată promițătoare. Se pare că este o alternativă la toate lucrurile pe care nu le place despre leashele tradiționale retractabile.

Nu mă înțelege greșit, am folosit ceva Minunatele retractabile, Dar erau cele scumpe. Cele mai retracute leashes sunt grele, iar plumbul se blochează acum și din nou. Luăm câinii noștri pe plimbări lungi și drumeții și nu este nimic mai frustrant decât trebuie să trageți o lecție grea împreună cu dvs.

Când câinele dvs. este la 10 picioare în fața dvs. și puteți auzi un alt călărie care vine un pic enervant când încercați să retrageți lesa pentru a vă menține câinele aproape de dvs. și de gemurile de plumb. În primul rând, arăți inconsiderat pentru că nu-ți domnești câinele, iar câinele tău se termină de obicei să se încurce în jurul copacilor încercând să iasă din calea drumeții care se apropie. Inutil să spun că există multe motive ca câinii noștri să utilizeze numai lenjerie standard.

LEGATE DE: Revizuirea - Mutts și orașul Hands Liber Dog Leash System

Dognuts leashes arata destul de bine ca sa manance

Deci, să vorbim despre dognuts! Acum există o propoziție pe care nu am crezut niciodată că voi scrie. Odată ce treceți de numele, acest lucru este de fapt o lecție foarte inovatoare. Designul său minimalist îndeplinește funcția unei lei retractabile tradiționale fără toate greșelile. Este ușor de utilizat și șanțuri toate mecanicele complexe găsite în alte produse similare.

Scoaterea tuturor acestor mecanisme voluminoase luminează și lesa! În imaginea de mai sus puteți vedea fantele degetului din interiorul leșiei. Când doriți să lăsați câinele dvs. să aibă un plumb mai lung, trebuie doar să vă deschideți degetele și să eliberați lesa. Când a plecat destul de departe, pur și simplu prindeți lesa din nou pentru a frâna.

Dognuts leashes arata destul de bine ca sa manance

Dognuts spune că lesa lor este atât durabilă, cât și rezistentă la coadă. Ei spun că este chiar suficient de greu pentru a fi folosit ca o jucărie de câine! Am avut o leșcă retractabilă cu mulți ani în urmă și am scăpat accidental pe trotuar, în timp ce afară cu câinele meu. Carcasa sa rupt și nu mai remediază. Trebuia să țin gulerul câinelui meu tot drumul înapoi acasă!

Această leșie este făcută cu plastic sigur, netoxic și silicon. Poate fi clătit cu apă caldă dacă se murdărește și există găuri de coardă pe ambele părți. Înseamnă că puteți să vă plimbați în mod convenabil doi câini în același timp dacă aveți nevoie!

Dognuts leashes arata destul de bine ca sa manance

Crestăturile din interiorul roții, pe care compania le se referă la AS & # 8220; Grooves, # 8221; Permiteți un control confortabil și un control al leșiei securizate. Ei spun că nu ia o mare forță pentru a frâna lesa, iar canelurile de prindere împiedică ca câinele să fie capabil să tragă lesa prea repede.

Articol conex: Cea mai bună recenzie de leșie de câini

Nu numai că acest lesa funcționează, este, de asemenea, proiectat inteligent. Dacă nu ați putut spune din imagini și numele produsului, această lesătură a fost inspirată de forma unei gogoși, așa că vine într-o serie de modele gustoase. Compania este lovind o campanie de kickstarter aceasta marți (12 iulie), deci dacă sunteți interesat de mai multe informații sau sponsorizați campania pentru a obține o mare afacere pe una dintre aceste lecuri răcoroase, verificați-l afară.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Dognuts leashes arata destul de bine ca sa manance!