Cum de a alege lesa de câine dreapta

Nu toate câinele sunt create în mod egal. Unii proprietari fac greșeala de a cumpăra cea mai ieftină lesa pe care o pot găsi la magazinul lor local de animale de companie. Din păcate, învățarea Cum de a alege lesa de câine dreapta nu ar trebui să se bazeze pe preț.

Există despre opt Diferite leashes disponibile, și toate au utilizări diferite. De fapt, este posibil să trebuiască să achiziționați mai mult de o lesa pentru câinele dvs. pentru o varietate de sarcini. În funcție de locul unde și cum veți folosi lesa de câine, este posibil să doriți să aveți câteva tipuri diferite întotdeauna la îndemână.

Când învățați cum să alegeți câinele drept Leash Pentru a vă plimba pooch, există patru lucruri pe care trebuie să le țineți minte:

  1. Scop - Cum vei folosi această lesa (drumeții, plimbări zilnice în parc etc. & # 8230;)
  2. Material - Există o șansă ca câinele dvs. să mestece leșia? Este câinele dvs. un tractor puternic?
  3. Lungime - Vă plimbați câinele într-o zonă deschisă sau pe o stradă aglomerată a orașului?
  4. Hardware - Este suficient de durabil să vă țineți câinele? Este ușor să se atașeze la gulerul Fido?

Odată ce ați răspuns la aceste întrebări, veți avea o idee destul de bună despre caracteristicile pe care trebuie să le căutați. Acum, să vorbim despre diferitele tipuri de leashes disponibile.

MAI MULTE SFATURI: Cum-Pentru ghiduri și videoclipuri pe consumabile de câini

Cum de a alege lesa de câine dreapta

Cum de a alege lesa de câine dreaptaLesa standard de câine

Lesa de câine standard este Ideal pentru aproape orice câine în orice situație. Ele sunt de obicei între 4 și 8 metri în lungime. Aceste leashes sunt ideale pentru plimbări zilnice, aventuri de drumeție și excursii în parc. Ei păstrează câinele dvs. aproape, în timp ce îi dau încă o mică cameră pentru a mirosi în jur.

Puteți obține aceste leashes într-o varietate de materiale din piele la nailon la lanț. Indiferent dacă aveți nevoie de o leșie durabilă pentru un câine care trage și mestecă sau căutați doar o lesă pentru a avea la îndemână atunci când aduceți puiul la veterinar, o lesa standard va funcționa foarte bine.

Pentru proprietarii de câini activi care călătoresc cu bicicletele cu câinii lor, există o variație a lesa standard de câine, cunoscută fie ca biciclete leashes sau hands-free heashes.

Câinele de câine fără tragere și martingale

Cum de a alege lesa de câine dreaptaNo-sondajul și martingalele leashes sunt concepute special pentru câinii care trag. Ar trebui să încercați să vă învățați câinele cum să mergeți în mod corespunzător pe o lesă înainte de a încerca unul dintre aceste produse, deoarece acestea pot fi periculoase dacă nu sunt utilizate corect.

Dacă nu puteți face ca câinele să se comporte pe o lesa cu formare consecventă, este posibil să aveți nevoie să investiți într-o Opțiunea de leșie de câini. Ele se înfășoară în jurul capului sau abdomenului câinelui și strângeți când animalul dvs. trage pe lesa.

Asigurați-vă că ați vizionat un videoclip de antrenament și citiți instrucțiunile de instruire care vin cu lesa înainte de a încerca cu câinele dvs. Dacă sunteți nervos, întrebați un antrenor profesionist pentru câini pentru ajutor. Va costa un pic mai mulți bani, dar va merita să știe că câinele tău este în siguranță și nu-i vei face o durere inutilă.

Pentru mai multe informații despre instruirea a câine să meargă pe o lesa, Urmăriți ghidul meu video pe această temă.

Ghid conex: Cum să antrenezi un câine să meargă pe o lesa

Câine retractabilă

O mulțime de proprietari de animale de companie, cum ar fi ideea de câine retractabilă și sunt a Opțiune de leșie foarte populară se presupune că datorită confortului lor. Câinele dvs. devine o mulțime de spațiu pentru Romp și Sniff și încă mai aveți control complet asupra lui. Dreapta? GRESIT!

Cu cât este mai lungă o leșie, cu atât mai puțin control aveți peste câinele dvs.

Unele leagă retractabile sunt mai lungi de 30 de metri. Să spunem că un câine ciudat vine la câinele tău mic de rasă în timp ce el este la 25-30 de metri distanță de tine. Vei fi capabil să ajungi la el înainte de celelalte atacuri de câine? Nu. Ce se întâmplă dacă câinele tău mare se încurcă în jurul unui copac de la 25-30 de metri distanță de tine și lesa începe să-l pui. Până când îl vei elibera, daunele ireversibile ar putea fi deja făcute.

Lungimea lesa nu este singura problemă. Lesa de lungă durată de panglică poate fi, de asemenea, periculoasă. Vă poate arde pielea dacă încercați să vă închideți și se alunecă prin mâna. De asemenea, s-ar putea să se înfășoare în jurul gâtului sau piciorului animalului. Aceasta ar reduce circulația și, eventual, chiar tăiată în piele.

Să facem o poveste lungă scurtă și să spunem că leashes retractabil nu sunt sigure. Eu personal nu le recomand pentru nici un câine în nici o situație. Când învățați cum să alegeți lesa de câine dreaptă, este mai bine să stați departe de aceste tipuri de leashes.

Urmăriți următorul: Cum să antrenezi un câine la o lesa

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum de a alege lesa de câine dreapta