Revizuire: leu de câine retractabil miu pet

Recent, am avut ocazia de a testa și de a examina lesa de câine retractabil de animale de companie. Am fost trimis această lesă în schimbul opiniei mele cinstite. A funcționat bine pentru boxerul nostru de 58 de lire, și am fost foarte impresionat de durabilitatea sa.

Leashes retractabilă au dezavantajele lor, dar dacă preferați să le folosiți cu câinele dvs., acesta din Miu Pet ar fi o alegere excelentă. Primul lucru pe care l-am observat despre lesa a fost banda reflectorizantă.

După cum puteți vedea, banda galbenă neon este foarte vizibilă, iar placa de acoperire a leșiei are o stripare reflectorizantă de 3 m pe ambele părți. Aceasta este o mare lecție pentru proprietarii de câini care își plimb pe animalele de companie devreme dimineața sau mai târziu seara.

Această lesă se extinde până la 16 picioare și este recomandată câinilor sub 66 de lire sterline. Boxerul nostru, Chloe, se află la capătul superior al spectrului de greutate și nu am avut niciodată probleme cu Lesa.

Revizuirea lesa de câini retractabilă MIU

Ea o deține bine, și deține, de asemenea, cățelul nostru energetic de 40 de kilograme, care îi place să tragă. Construcția acestei lei este cu siguranță de înaltă calitate.

LEGATE DE: Cea mai bună leșie de câine

Un lucru pe care nu-mi place despre asta este caracteristica de frânare. Funcționează corect, dar este un pic de hassle pentru a se diferenția între frână și încuietoarea. Uneori, când împingeți butonul pentru a opri câinele, va bloca și leșia.

Am folosit alte lacuri retractabile care au avut butoane separate de frână și de blocare, încât mi-a plăcut mult mai bine. Alți proprietari de câini par să-i placă pe butonul 2-in-one, dar este doar o chestiune de preferință.

Din nou, funcția de frână și oprirea funcționează bine. Când este blocat, această lesa ne ține permanent tragerea catelului doar bine, și este ușor să deblocați când avem loc să o lăsăm să fugă. Cred că 16 picioare este o distanță bună. Produse similare se pot extinde mult mai departe, dar odată ce începeți să obțineți 20 de metri distanță, mă simt ca și cum ați cere doar probleme. Ați putea ajunge la animalul dvs. de companie suficient de repede sau să-l amintiți suficient de repede în caz de urgență?

MIU Revizuirea câinilor de câine pentru câini

De asemenea, m-am bucurat de mânerul proiectat ergonomic. Are o aderență din cauciuc pentru confort și dimensiunea mânerului este grozavă. Am mâini foarte mici, și de obicei nu am probleme să le potrivească în mânerul lui Leashes retractabil. Cu toate acestea, am încercat mai multor leziuni retractabile pe care soțul meu nu le-a putut potrivi cu mâna confortabilă.

Uneori, articulele sale se freacă de cealaltă parte a mânerului, provocând iritații. Mânerul leșiei retractabile MIU este potrivit pentru proprietarii de câini cu mâini mari sau mici și este foarte confortabil.

Extensia este perfectă, calitatea este fantastică, iar caracteristica de frânare funcționează așa cum ar trebui. Puteți cumpăra această leșie pentru 25 de dolari de la producător, care se află la capătul superior al gamei de preț pentru leashes retractabil.

În ceea ce privește calitatea și durabilitatea în cauză a lesa de animale de companie MIU, este cu siguranță merită banii. Am folosit această leșie de luni, fără nici un semn de uzură. Sunt sigur că va dura de mulți ani - probabil că o vom avea chiar și pentru generațiile viitoare ale animalelor de companie.


Este rândul tău să revizuiască lesa de câine retractabil Miu PET

Aveți vreo experiență MIU PET Lesa de câine retractabil? Care sunt gândurile dvs. pe acest produs? Simțiți-vă liber să vă lăsați propria recenzie și de rating pentru lesa de câine retractabilă Miu PET de mai jos și să ne anunțați ce credeți!


Dezvăluire: Putem câștiga comisioane afiliate fără costuri pentru tine de la link-urile de pe această pagină. Acest lucru nu a afectat evaluarea produselor noastre. Citiți mai multe aici si gaseste Dezvăluirea completă aici.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: leu de câine retractabil miu pet