Inventorul reimaginează lesa standard de câine

Inventorul reimaginează lesa standard de câine

NOOTOOLS, o companie cu sediul în New Canaan, Connecticut, a început în 2004 de Mark Noonan după ce a părăsit compania de servicii de finanțe UBS. 2015 va fi cel mai aglomerat al companiei, în timp ce dezvăluie 3 produse noi, dintre care unul este un nou luat pe o lesa standard de câine.

Lesa tamer, a fost finanțat prin kickstarter și este setat să lovească piața în această vară. Este făcută dintr-un material cu o lungime originală de două picioare, dar se poate întinde până la 10 picioare, fără o tensiune palpabilă. Materialul în sine este elastic și rămâne înfășurat pentru a menține leșia de la tragere pe teren. Efectul bobinei păstrează, de asemenea, lesa de a se încurca.

LEGATE DE: Trebuie să aibă consumabile câinilor pe care fiecare proprietar de câini ar trebui să le aibă

Acest design nou inovator pentru o lesa de caine permite caninei să aibă libertatea pe care o dorește în raza leashes. Bungee leashes au fost pe piață de ceva timp, dar Noonan spune că lesa tamer nu este același lucru.

Bungee leashes învață câini pentru a trage mai mult să se cumpere mai mult spațiu, ceea ce poate fi obositor pentru câine și provocare fizică pentru Walker. Tamerul de leșie se extinde doar la 10 picioare și apoi câinele nu mai este capabil să tragă mai departe.

Lesaia este, de asemenea, echipată cu inele încorporate și un clip care permite câinelui Walker să scurteze lesa la trei sau șase picioare dacă au nevoie. Același sistem de clip și ciclu permite ca leșia să fie înfășurată în jurul unui copac în timpul unei opriri de groapă sau în jurul valorii de deșeurile de mers pe jos pentru mersul mâinilor libere, jogging-ul sau alergarea.

Inventorul reimaginează lesa standard de câine

LEGATE DE: Top 21 trebuie să cunoască sfaturile de formare pentru câini

Noonan se bucură de inventarea produselor pentru a ajuta oamenii să rezolve problemele zilnice. El spune că, dacă un produs va funcționa bine, nu poate avea o mulțime de piese și piese suplimentare pe care trebuie să le urmăriți și să vă pierdeți ușor.

Lesa tamer este primul produs de câine de nooturi sau produs de companie de orice fel de orice fel. Cu toate acestea, cu piața tehnologiei PET în continuă creștere, Noonan speră să producă mai multe produse legate de animale de companie în viitor. De fapt, el este atât de mândru de timerul de leșie și așa sigur că va fi o lovitură cu consumatorii că dorește că a fost primul produs pe care la comercializat vreodată.

Din păcate, primul produs pe care la lansat, cu mai mult de 10 ani în urmă, a fost o lopată care pivotată pe o roată, cunoscută sub numele de Wovel, dar a fost greu și neobișnuit. În ciuda designului său simplu și a ingineriei atentă, produsul nu a vândut, precum și el spera că ar fi.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Inventorul reimaginează lesa standard de câine