5 Moduri de a vă garanta că nu vă pierdeți niciodată lesa de câine

Drumeții de câine

Notă: Acesta este un post de oaspeți oferit de scriitori la Câine rad

Ești obosit să cauți lesa în mașină când te îndrepți într-o aventură?

Drumeții de câine

Dacă ați putea avea libertatea de a căuta vreodată leșia dvs., precum și libertatea de a tăia și de a dezvălui o lesă?

Iată cinci modalități excelente de urmărire a lesa de zi cu zi.

1. Puneți-o întotdeauna într-un loc desemnat

Fie în buzunarul ușii laterale sau într-o pungă desemnată pentru câinele dvs. sau rucsacul propriu al câinelui, știi unde să-ți găsești lesa pentru că este întotdeauna în același loc.

Beneficiul acestei metode este că este ieftin și nu vă cere să achiziționați nimic. Cu toate acestea, dacă aveți copii mici sau sunteți distrași cu munca care trece prin minte, este ușor să deveniți distras când încărcați mașina. Și, în cazul nostru, bătrânii noștri de 18 luni iubește să meargă câinele și să se țină pe lesa, atât de frecvent, se termină în cele mai neobișnuite locuri mai degrabă decât în ​​locul desemnat.

2. Face ca lesa să fie mai ușor de găsit

Asigurați-vă că leșia dvs. este mai ușoară de a localiza prin cumpărarea de leashii culori vii, cum ar fi roșu, roz strălucitor sau Blaze Orange.

Cumpărarea lenjerie de culoare strălucitoare nu vă împiedică să pierdeți lesa, dar poate ajuta astfel încât lesa să se evidențieze printre toate celelalte echipamente, precum și de tapițeria mașinii.

3. Atașați leșia la ceva important

Atașați-vă leșia la ceva important, cum ar fi portofelul sau teherul telefonului mobil. Dacă rareori vă pierdeți punga, portofelul sau telefonul mobil, puteți lua în considerare tăierea leșiei la unul dintre aceste elemente.

Această metodă poate să nu fie cea mai convenabilă, deoarece leșia dvs. nu poate să-l încalce frumos la telefonul dvs. sau să o dezactivați atunci când accesați un card de credit și apoi să nu vă amintiți unde ați plasat-o.

4. Utilizați tehnologia pentru a vă ajuta

Există o varietate de dispozitive de urmărire care sunt folosite pentru a urmări cheile, dar pot fi atașate la o lesă. Dezavantajul acestora este că trebuie să fii într-o anumită gamă pentru ca lesa să fie găsită.

5. Utilizați o rulare de lansare

Eliberați n Run, creat de Rad Dog, permite ca lesa câinelui să fie întotdeauna activată, astfel încât să vă puteți relaxa. Lansarea n rulează, un guler și o lesa într-una, vă permite să fiți siguri că puteți obține un control rapid al câinelui dvs. fără a fi nevoie să vă luptați pentru a atașa o lesa.

Rad guler de câine

Iată ce are de spus un fan al RNR,

Acest lucru la făcut pe Noe [`s] (câinele meu) și viața mea atât de convenabilă. Excursii rutiere, treceri pe stradă în mijlocul unei aventuri de ciclism montan, traseu alergare, drumeții, sau chiar doar sărăciți din mașină lângă o parcare sau un drum ocupat nu a fost niciodată atât de simplu când are întotdeauna o leșie cu (pe).

Doriți să câștigați o lansare n alergat gratuit? Verifică K9 din cele mai recente Giveaway Mine, oferindu-vă șansa de a câștiga propria dvs. lansă n guler de câine - intra acum!

Un pic despre câinele rad

Ghidat de onestitate, o dragoste pentru câini și o pasiune pentru în aer liber, Câine rad Creează produse de calitate, inovatoare care dau câinilor și oportunităților de proprietari de câini pentru libertate și comoditate să se îndrepte spre exterior.

Produsul nostru emblematic, Eliberați n Run, încheie frustrarea de a purta lesa de câine în timpul aventurilor în aer liber. Cu rula de lansare, gulerul și lesa retrasă într-una, câinele dvs. poartă leșia pe aventurile off-leash.

Notă: Acest articol este un post de oaspeți oferit de Rad Dog. Nu am fost plătit pentru a promova sau a publica acest post de blog.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 5 Moduri de a vă garanta că nu vă pierdeți niciodată lesa de câine