Revizuire: lesa de câine retractabil ollin

Lesa de câine retractabilă Ollin este una dintre cele mai ieftine de acest fel, dar face componentele mecanice comparativ cu produse similare? Acest lucru este "# 8220; obțineți ceea ce plătiți pentru & # 8221; produs. Dacă pur și simplu căutați o opțiune ieftină, este mare! Dacă căutați calitate, veți fi mai bine să găsiți o altă lecție.

Dacă sunteți pe piață pentru o lesa de câine retractabilă, asigurați-vă că puii dvs. este complet instruit.

Ollin lesa de câine retractabilăAcestea pot fi foarte periculoase pentru câini și oameni atunci când nu sunt utilizate în mod corespunzător. Extensia convenabilă a leșiei este plăcută, deoarece oferă Fido un pic mai multă libertate, dar extensia lungă a acestor leashes permite, de asemenea, animalului dvs. de companie să devină destul de departe încât o situație ar putea deveni rapid periculoasă.

Lesa retractabilă a lui Ollin și orice altă lecție retractabilă, ar putea provoca, de asemenea, arsuri sau tăieturi de cordon în cazul în care câinele Walker încearcă să-l prindă. Dacă nu plătiți atenția și puicul ajunge la capătul leșiei, există o șansă bună să vă bătuțați de pe picioare dacă el trage destul de greu.

Când se extinde până la o lungime lungă, câinele dvs. ar putea fi încurcat și în lesa retrasă. Acest lucru ar putea provoca vătămări grave. Aceste tipuri de leashes nu sunt o alegere bună pentru fiecare câine.

De asemenea, vedeți: 6 cel mai bun nu a tras hamuri de câine

Ollin Revizuirea de câini retractabilă

Ollin Revizuirea de câini retractabilă

Primul lucru pe care îl veți observa despre această lesă este eticheta de preț scăzut. La doar 12 dolari, acesta este unul dintre cele mai ieftine câini retractabili pe piață. Cel puțin acesta este primul lucru pe care l-am observat despre asta.

Acum, îmi place Articole prietenoase cu buget la fel de mult ca și următorul tip, dar eu caut și produse de calitate care vor dura. Urăsc cheltuiți bani pentru a înlocui ceva pe care l-am cumpărat pentru un preț mai ieftin.

LEGATE DE: Cum să antrenezi un câine pentru a merge pe o lesa: un ghid video

Capacul din plastic exterior este durabil și îmi place foarte mânerului. Este proiectat ergonomic și destul de confortabil. Doresc ca mânerul de cauciuc a fost un pic mai gros pentru a da o pernă, dar funcționează bine pentru a vă menține mâna de la alunecare.

În revizuirea mea video de mai sus, demonstrează dimensiunea mânerului. De asemenea, îl puteți vedea în fotografia de mai sus. Am mâini mici, dar acest mâner permite suficient spațiu pentru cineva cu mâini mari să o păstreze confortabil.

Cureaua de nailon retractabilă se extinde până la 16 picioare.

Este încurcat liber și făcut cu material pentru a reduce șansele de a provoca arsuri. Sunt sigur că te va arde dacă l-ai apucat strâns. Leșia de câine retractabilă de la Ollin poate suporta animale de companie de până la 50 de lire sterline.

Ollin Revizuirea de câini retractabilă

Dacă căutați pur și simplu o lesa retractabilă de buget, aceasta va face treaba și vă va salva și câțiva dolari. Cu toate acestea, are un defect mare. După cum veți vedea în revista mea video, butonul de frână / blocare nu funcționează întotdeauna așa cum ar trebui să fie.

Articol conex: 10 motive pentru a vă lăuda câinele

Puteți vedea butonul de frână / blocare în apropierea fotografiei de mai sus. Partea mare este locul în care folosiți degetul mare pentru a împinge în jos pentru frână, iar piesa mică din partea superioară este blocarea care se blochează sub plasticul albastru pentru a bloca lesa.

Ollin Revizuirea de câini retractabilăProblema este că uneori frânează și uneori se blochează. Alteori veți crede că este blocat, dar cu o ușoară remorcare pe lesa, va fi deblocată. Am demonstrat acest lucru în videoclipul meu, după cum știu că este greu de înțeles fără să-l vadă de fapt în acțiune.

Trăim într-o zonă rurală, așa că de obicei suntem singurii de pe traseu sau pe drum când ne ducem câinii noștri. Funcția de frânare / blocare nu este o înțelegere uriașă pentru mine. Eu doar o țin în de fiecare dată când o împing pentru a vă asigura că câinele meu nu poate scoate mai mult lesa. Este un pic incomod, dar pentru prețul pe care nu mă deranjează într-adevăr.

Dacă funcția de frână / blocare este unul dintre lucrurile principale pe care le căutați într-o lecție retractabilă, atunci probabil că nu veți fi mulțumiți de lesa de câini retractabilă OLLIN. Vei fi mai bine să cheltuiți un pic mai mult pentru un produs cu mecanică mai bună.

Rezumatul lui Ollin Revizuirea de câini retractabilă

Pro:

  • Una dintre cele mai ieftine leashes retractabile pe piață
  • Pot sprijini câinii de până la 50 de lire sterline
  • Se extinde până la 16 picioare
  • Tangle gratuit
  • Ușor
  • Mâner ergonomic cu o aderență din cauciuc

Contra:

  • Butonul de frână / blocare nu funcționează întotdeauna așa cum ar trebui să se presupună. Dacă îl țineți, acesta va bloca lesa fără probleme, dar nu rămâne întotdeauna în poziție dacă îl apăsați.

Acum este rândul tău să revizuiți lesa de câine retractabilă OLLIN

Ai folosit această lesa de câine? Dumneavoastră dețineți unul? Ați cumpărat-o doar pentru că costă mai puțin decât alte produse similare? Care este părerea dvs. acum că ați încercat-o cu animalul dvs. de companie? Mi-ar plăcea să vă aud o revizuire sinceră și sunt sigur că și ceilalți cititori ar fi. Cu cât mai multe informații pe care le putem împărtăși, cu atât mai ușor vor fi pentru alți proprietari de câini să ia o decizie informată cu privire la achiziția acestora.


Dezvăluire: Putem câștiga comisioane afiliate fără costuri pentru tine de la link-urile de pe această pagină. Acest lucru nu a afectat evaluarea produselor noastre. Citiți mai multe aici si gaseste Dezvăluirea completă aici.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: lesa de câine retractabil ollin