Giveaway: lesa de croazieră de la lasso

Actualizare: Această giveiway pentru lesa de câine Lasso este acum peste. Felicitările noastre câștigătorului Anne Russell Klotz! Pentru mai multe lucruri gratuite, stați la sfaturi de vârf și verificați consumabilele de câine Givedieways Page.

Companionul tău de canin are nevoie de o nouă lesa de câini? Introduceți Givedaway astăzi și veți primi o leșie de croazieră de la LASOU Valoarea la 58 USD! Este perfect pentru mersul pe jos, rasele mici, medii sau mari.

Despre produsul pe care îl veți primi

Produsul de câine Giveaway - Lesa de Cruiser de la LassoLesa Lasso Cruiser este fabricată din frânghie moale și are fitinguri de alamă care sunt rezistente la coroziune. Cruiserul adaugă o întorsătură unică la lesa standard de câine.

La marcajul de 2 picioare există oa doua culoare, în acest caz Aqua, interconectat cu lesa de burgundă. Acest lucru face un mâner amuzant care poate fi folosit atunci când trebuie să vă păstrați câinele în imediata vecinătate, adăugând, de asemenea, un pop de culoare și un design unic.

Cum să introduceți Giveaway?

Ca și partajați Acest post Giveaway pe pagina noastră Facebook Sau lăsați un comentariu de mai jos în acest post și veți fi introdus automat în Givedaway. Vom atrage câștigătorul 7 noiembrie Cine va primi această lesă superbă. Giveaway este doar pentru rezidenții americani.

Puteți găsi opinia mea detaliată despre toate aceste produse în mine Lasso Leash Review sau urmăriți videoclipul de mai jos. Noroc!

Revizuirea video a Lasso Leashes pentru câini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Giveaway: lesa de croazieră de la lasso