Giveaway: eco dog care start kit green dog grooming kit

Care nu-i plac lucrurile gratuite, Mai ales când sunt livrări de înaltă calitate pentru prietenul tău preferat blană? Fiecare câine are nevoie de o baie din când în când, și este frumos să le păstreze mirosind proaspăt între spălări. Aceste produse de la Îngrijirea câinilor ecologice vă va ajuta să faceți acest lucru doar.

Compania Pur și simplu curățați șamponul și Pur și simplu spray proaspăt va face acasă îngrijirea unui Cinch, iar acum veți avea șansa de a câștiga acest set de starter în valoare de mai mult de 15 USD în cele mai recente GRATUIT da gratis!

* Derulați în jos pentru a citi mai multe despre produsele de la Eco Dog Care și obțineți informații despre cum să introduceți Giveaway.

ECO Dog Care Start Kit Green Dog Grooming Kit Giveaway

Eco Dog Care Giveaway

Despre produsele pe care le veți primi

Pur și simplu curățați șamponul este special formulat cu un detergent bazat pe plante care este echilibrat pentru câini. Știați că pielea unui câine are un alt echilibru al pH-ului decât al nostru? De ce nu ar trebui niciodată Utilizați șamponul uman pe câinele dvs. Acest dispozitiv de curățare este infuzat cu uleiuri esențiale, cum ar fi lemongrass, bergamot, mentă, lavendar, ylang-ylang și smirnă.

Da gratis

Aceste uleiuri esențiale au fost combinate pentru a curăța și a hidrata pielea animalului de companie, iar unele dintre ele (cum ar fi menta) acționează, de asemenea, ca purpulent natural. Este, de asemenea, compatibil cu tratamentele topice de purici, ceea ce înseamnă că nu va elimina tratamentele de purici din haina câinelui tău când îl bătești.

Acest kit de început de la îngrijire de la Îngrijirea câinilor ecologice include si Pur și simplu FResh spray. Acest spray include, de asemenea, uleiuri esențiale. Basil, bergamot, salvie și ylang-ylang uleiuri esențiale sunt folosite pentru a împrospăta și a hidrata pielea și haina câinelui. Tocul roșu și vanilia sunt de asemenea folosiți Păstrați haina de companie curată și mirositoare proaspătă între băi.

Acest spray de îngrijire a câinelui este infuzat cu aloe vera și avocado pentru a ajuta la moale și strălucire a hainei câinelui tău. Acest spray este deosebit de benefic pentru proprietarii cu câini cu părul lung, deoarece va face ca spălarea încurcării din haina lor mult mai ușoară. Pur și simplu spray proaspăt poate fi, de asemenea, utilizat ca un respingător al dăunătorilor naturali.

Poti Citiți revizuirea în profunzime și vizionați recenzia video detaliată Dintre aceste produse de îngrijire a câinilor ecologice pentru mai multe informații.

Cum să introduceți Giveaway

Pentru a intra în Giveaway tot ce trebuie să faceți este:

  1. CA Pagina noastră de Facebook
  2. Vizita Postul lui Giveaway și comentați, cum ar fi sau împărtășiți

Veți fi înscris automat în Givedaway și vom contacta câștigătorul prin Facebook. Ne puteți urmări Stare de nervozitate și Google+ Pentru mai multe actualizări privind viitoarele noastre Givedaways.

Câștigătorul acestui Givedaway va fi desenat 1 iulie 2016. Acest Giveway este numai pentru rezidenții americani.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Giveaway: eco dog care start kit green dog grooming kit