Cum să plantați o grădină prietenoasă pentru câini

Cum să plantați o grădină prietenoasă pentru câini

În timp ce ați petrecut ore pentru a vă menține vârful de grădină, neglijența unui moment și canina dvs. a reușit să distrugă un havoc acolo. Câinele dvs. este întotdeauna până la niște răufăcătoare în momentul în care merge în grădină? În acest caz, există multe lucruri pe care le puteți face pentru a menține armonia între plantele dvs. și cel mai bun prieten al tău. Puteți începe prin a face grădina de câine prietenos.

Iată câțiva pași simpli pentru a planta o grădină prietenoasă pentru câini.

câine așezat în grădină

1. Fencing

Aceasta este cea mai simplă opțiune. Puteți începe prin punerea unui gard accesibil de 16 inch care va păstra câinii mici de dimensiuni mici (sau chiar mai mari) din zona grădinii. Gardul creează o limită și vă face mai ușor să vă antrenați canina pentru a vă ține departe de zonă. În plus, dacă observați câinele dvs. încercând să mănânce oricare dintre fructele sau legumele din plantele dvs., ați putea avea nevoie de un fir de pui pentru a evita acest lucru. Pentru a opri câinele dvs. să scape, poate doriți, de asemenea, să încercați un gard de câine electric pentru a le împiedica să fugă.

În legătură cu o postare: Cele mai bune garduri de câine electrice

2. Construi o cale

Câinele dvs. va avea nevoie de o cale instrinată pentru a merge la grădină, altfel, ei vor fi de la oriunde vor să se îndrepte spre grădina dvs. Este mai bine să instalați definitiv o cale cu pietre de pasare sau pavele, astfel încât canina dvs. să nu intre în traseul de murdărie. Dacă grădina dvs. este relativ mică, căile făcute din pietre de pasare sau cărămizi sunt prietenoase și mai ușor de întreținut, de asemenea.

3. Asigurați un bin compost

Un bin compost este o necesitate pentru grădina dvs. De ce? Ei bine, alimentele pe care le resturi sunt, de obicei, fructe și legume din grădina proprie, care ar fi putut să-i prindă, fără îndoială, atenția prietenului tău curios, care poate fi extrem de dăunător pentru ei dacă este ingerat. Alimentele cum ar fi avocados, stafide, struguri, ceapă sau lămâi pot fi deosebit de dăunătoare și, prin urmare, trebuie să fie ținute în permanență a câinelui dvs. în orice moment. Este responsabilitatea dvs. să faceți calea către binul de compost, mai degrabă decât oriunde altundeva.

4. Creați o zonă de redare pentru câinele dvs

Pentru tot ce știi, la câinele tău, grădina ta este Țara lor Disney! Asigurați-vă că zona dvs. de grădinărit cu toate plantele și vegetația dvs. este de o parte și câinele are propria lor zonă de joacă detașată în altă parte. Scoateți ceva timp din programul dvs. aglomerat și jucați cu câinele dvs. sau luați-le pentru o plimbare în grădina proprie în fiecare zi. În acest fel, vă puteți instrui câinele să nu intre în zona de plante restrânsă. Doar o pregătire adecvată îi va ajuta să distrugă eforturile dvs. de grădinărit. Cine știe, prietenul tău blând ar putea chiar să te ajute cu grădinărit din când în când, în loc să-l distrugă. De asemenea, puteți utiliza un jucător de câine pentru a oferi o zonă pentru ca ei să joace.

În legătură cu o postare: Cele mai bune placări de câine

5. Construiți o canisa

Câinele dvs. nu vă va distruge grădina dacă au un loc propriu în ea. Deși toată casa dvs. aparține prietenului tău blând, ei vor încerca, de asemenea, să-și obțină drepturile asupra grădinii tale. Înainte de a încerca să-și revendice un loc propriu, ar trebui să construiți în prealabil o canisa și să le dați propriul spațiu, astfel încât să nu creeze un haos în zona în care aveți plantele voastre.

Ați putea dori, de asemenea: Case de câine

6. Evitați îngrășămintele neecologice și chimice

Uitați de îngrășăminte neorganice, chiar și îngrășămintele organice sunt dăunătoare câinelui dvs. Câinii au tendința de a linge tot ce găsesc atractive. Fructele din grădina dvs. nu fac excepție. În acest caz, ei ar putea încerca să lingă sau chiar să mănânce una sau două fructe. În timp ce s-ar putea să nu fiți conștienți de asta, ar putea provoca deja neliniște caninului. Este întotdeauna mai bine să vă mențineți organic plantele, mai degrabă decât să utilizați orice îngrășăminte chimice, mai ales dacă aveți un animal de companie în jurul zonei dvs. de grădină tot timpul.

fată cu câinele ei în grădină

7. Minte mulci

Mulch este modul dvs. final de a menține o grădină sănătoasă care vă menține solul hidratat și suprimă buruienile nedorite. În timp ce mulciul este o modalitate bună de a vă hrăni grădina, ar putea fi periculoasă pentru câinele dvs. de companie. De ce? Pentru că dacă luați în considerare cacaoa mulci, este făcut din fasole de cacao. Aceste fasole conțin teobromina care este extrem de toxică pentru canina ta. Dacă câinele tău înghite chiar și un pic din aceste mulci toxici, este probabil să sufere de vărsături, diaree sau chiar moarte. Deci, chiar dacă puneți mulci în zona grădinii dvs., asigurați-vă că este gratuit miros și într-o sumă foarte mică.

8. Ia notă de suprafețe

Grădina dvs. este probabil să aibă o mulțime de instrumente și margini ascuțite, ceea ce îl face un loc nesigur pentru ca animalul dvs. să se rătăcească în jur. Trebuie să vă asumați responsabilitatea pentru a păstra instrumentele departe de atingerea câinelui dvs. Plus, asigurați-vă că marginile ascuțite ale gardurilor nu sunt prea ascuțite, ceea ce vă poate răni câinele în vreun fel.

9. Adăugați un post de marcare

Acesta este locul în care câinele dvs. va marca teritoriul lor și nu-ți victimizează plantele. Adăugarea unui post de marcare numai pentru câinele dvs. va face cu siguranță fericiți și mulțumiți. Plus, oferindu-le propriul lor spațiu îi va permite să-și facă afacerea numai în acea zonă, în timp ce sunteți liber să vă protejați plantele de la înțelegerea câinelui.

10. Cunoașteți plantele în siguranță pentru câini

Unele plante sunt otrăvitoare pentru a păstra în grădina dvs., mai ales dacă aveți un câine, în timp ce alții sunt prietenoși. Asigurați-vă că faceți cercetarea dvs. înainte de a planta orice plante necunoscute, care ar putea fi toxice pentru canina ta. Luați întotdeauna un pas suplimentar de precauție și asigurați-vă că plantele pe care le aveți în grădina dvs. sunt prietenoase câinilor.

Iată câteva plante pe care ar trebui să le evitați în creștere în grădina dvs. dacă aveți un câine:

  • Margaretă: Mulți dintre noi ar fi putut planifica deja această floare în grădinile noastre respective, cu toate acestea, conține substanțe specifice care sunt toxice pentru canina dvs.
  • Aloe vera: Acest lucru este atât de util pentru pielea și arsurile noastre, dar puțin știam că nu este atât de util pentru prietenii noștri blană. Dacă au înghițit accidental sau mestecau frunzele sau Aloe vera ea însăși, ar putea duce la vărsături, tremore și diaree.
  • Daffodils: Aceste flori frumoase fac ca grădina noastră să arate luminoasă și veselă. Cu toate acestea, în cazul în care animalul dvs. se află pe el, va provoca convulsii, vărsături, probleme cardiace și diaree.
  • Lalea: Aceste flori în formă de cupă sunt obligate să vă atragă canina. Și dacă ei apucă una sau două dintre aceste flori, ar putea duce la neliniștea gastrointestinală extremă.
  • Tomate: Îți place roșiile proaspete și intenționați să plantați un copac în grădina dvs? Asigurați-vă că păstrați un ochi pe ea din când în când, deoarece planta dvs. preferată conține solanină și este foarte toxică pentru câinele dvs.
  • Monetărie, patrunjel și oleander: O cantitate mică de mentă ar putea să-și împrăștie respirația pupului, dar aceste plante asemănătoare frunzelor ar putea avea o reacție negativă în stomacul caninului, provocând vărsături sau slăbiciune. În acest caz, apelați imediat medicul veterinar!
  • Stejari: Frunzele de stejar și ghinții conțin o combinație de acizi nocivi care sunt potențial otrăviți pentru câinii tăi. Dacă câinele dvs. a mâncat oricare dintre acele acorne, simptomele ar include disconfort și vărsături de stomac.

câine în grădină

Gradina este un loc sigur pentru câinele meu?

Dacă vă întrebați prietenilor dacă își iau câinii în grădina lor sau nu, majoritatea ar spune că nu din cauza tuturor lucrurilor care ar putea merge prost. Cu toate acestea, răspunsul la întrebare este da - puteți lua întotdeauna canina în afara grădinii, dar trebuie să păstrați un ochi apropiat de ele în orice moment. Grădina dvs. este un loc minunat pentru dvs. și câinele dvs. pentru a vă petrece cu aer proaspăt și cu verdeață în jur. Nu este o surpriză faptul că, din când în când, câinele va găsi o cale de ieșire din casă și se va strecura în grădina dvs. pentru a provoca niște neplăceri nevinovate. Prin urmare, este mai bine dacă ați putea face o rutină să le scoateți pentru o plimbare și să le lăsați să-și facă "afacerea" seara.

Ți-ai luat prietenul blană în grădina ta? Distribuiți fotografiile cu noi! Ne-ar plăcea să vedem.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să plantați o grădină prietenoasă pentru câini