Revizuire: șampon de îngrijire a câinelui eco și spray freshening

Este adevărat că îngrijirea câinelui tău la domiciliu poate Salvează-ți o mulțime de timp și bani. Nu mai multe întâlniri la groomer și nu mai prețuri profesionale!

Bineînțeles, unii câini au nevoie încă de îngrijirea profesională din când în când, dar puteți ține pasul cu întreținerea între ele acasă cu produse de îngrijire sigure și sănătoase, cum ar fi acest șampon de câine și spray-ul de împrospătare de la îngrijirea câinilor eco.

Nu toate produsele de îngrijire sunt aceleași. Mulți părinți de companie cred că majoritatea șampoanelor de câine sunt la fel, dar sunt teribil de greșit. Ca orice alt produs pe care îl cumpărați pentru animalul dvs. de companie, trebuie să vă asigurați că alegeți cu înțelepciune când vine vorba de livrările de îngrijire la domiciliu.

Unele șampoane de câine sunt făcute cu substanțe chimice dure, toxine și alte ingrediente de calitate slabă. Ei pot face ca pielea câinelui să se usuce, plictisitor haina lui sau chiar provoacă o reacție severă. Este mai bine să căutați produse naturale care vor fi blânde pe pielea câinelui dvs. și să promoveze și sănătatea hainei.

ECO Dog Care Shampoo PET și revizuirea prin pulverizare

Am fost mulțumit de ambele produse de la Îngrijirea câinilor ecologice. Laboratorul nostru de ciocolată, care stele în revizuirea mea video, are pielea uscată, și nici șamponul sau pulverizarea împrăștiată i-au iritat pielea. Șamponul a făcut o treabă bună curățarea hainei, dar nu am observat nici o îmbunătățire a stării pielii după ce am folosit-o.

Compania nu pretinde că șamponul lor pur și simplu curat este benefic pentru pielea uscată, totuși am crezut că merită menționat în cazul în care animalul dvs. de companie are și pielea uscată.

ECO Dog Care Shampoo PET și revizuirea prin pulverizare

Pur și simplu curățați șamponul

Una dintre cele mai frecvente concepții greșite despre șampon este că cu atât mai mult se încarcă mai bine pe care o curăță. Bubblele nu au absolut nimic de a face cu puterea de curățare a unui șampon sau a unui săpun. Produsele de îngrijire a câinilor ecologice sunt făcute fără fosfați, sulfați, ftalați și parabeni. Aceste substanțe chimice dure sunt ceea ce face șampoanele tradiționale de companie au o spumă bogată.

LEGATE DE: Cea mai bună recenzie a șamponului câinelui

Nu mi-a lipsit deloc spațiile scurte. Voi recunoaște că am fost unul dintre acei proprietari de animale care au crezut că un spumat bogat a însemnat o mai bună curată. Tocmai am adăugat un pic mai multă apă pentru a face mai ușor să lucrez șamponul în haina lui Saddie. Merită că puțin mai puțin hassle să știe asta Șamponul Folosesc este sigur pentru ea.

ECO Dog Care Shampoo PET și revizuirea prin pulverizare

Îngrijirea câinilor Eco Pur și simplu Șampon curat a fost creat folosind un detergent bazat pe plante care este echilibrat pentru câini. Cleanserul este infuzat cu uleiuri esențiale lemongrass, mentă, lavandă, smirnă, bergamot și ylang-ylang. Aceste uleiuri esențiale ajută la curățarea, calmarea și hidratarea haina câinelui.

Unul dintre lucrurile pe care le caut mereu atunci când cumpără șamponul este compatibilitatea cu tratamente de purici. Folosim un tratament topic pentru câinii noștri, așa că nu folosesc un șampon de câine care o va spăla. Pur și simplu curat de la îngrijirea câinilor ecologice nu este numai compatibilă cu tratamentele de purici, dar unele dintre uleiurile esențiale cu care se face sunt purici naturali și că bifați repelații.

Am fost mulțumit de mirosul acestui șampon. Unele șampoane de câine au un miros puternic ca vanilie sau lavandă. Companiile utilizează ingrediente artificiale pentru a face aceste mirosuri foarte puternice. Este prea puternic pentru plăcerea mea. Pur și simplu curat lasă o aromă frumoasă pe bază de plante care nu este depășită.

Un 16 oz. sticla de pur și simplu curată este de 17 USD.95 pe site-ul companiei.

Pur și simplu spray proaspăt

Pentru a vă menține câinele mirosind proaspăt între băi, puteți încerca pulverizarea proaspătă a lui Eco Dog Dog. Acest produs are, de asemenea, un miros curat, pe bază de plante. Vasile, Bergamot, Sage, Cimbru roșu, vanilie și Ylang-Ylang sunt folosite pentru a adăuga mirosul la acest spray.

ECO Dog Care Shampoo PET și revizuirea prin pulverizare

De asemenea, este infuzat cu aloe vera și avocado pentru a spori strălucirea și delicarea hainei câinelui. Acest lucru ar trebui să facă, de asemenea, perierea încurcării mult mai ușor. Nu am câini cu păr lung, așa că nu sunt sigur că este eficient pe tangle, dar cu siguranță a făcut Shinier al lui Saddie și mult mai fină.

LEGATE DE: RECAP Duminica: Remedii naturale pentru purici și căpușe

Am folosit menta și lemongrass pentru a face un puric de casă și aruncați spray repelant pentru câinii mei anul trecut și a muncit minunat! Din moment ce locuiesc în Maine, nu ne îngrijorăm prea mult despre căpușe în timpul iernii, dar există o mulțime de ei în vara. Spray-ul meu de casă păstrează căpușele departe de tot anul, așa că am fost încântat să văd că acest produs utilizează aceleași două uleiuri esențiale pentru a respinge în mod natural dăunători.

Eco Dog Care adaugă, de asemenea, cedru și geranium ca purici naturali și bifați repellente. Folosim și un tratament topic pe câinii noștri. Totul este natural și al nostru Vet ne-a spus Ar trebui să ne stimulați eficacitatea cu un spray-ul natural dacă mergem la o excursie sau un camping. Îmi place că acest spray de împrospătare încorporează tratamentul natural pe care îl folosesc deja și adaugă mai multe beneficii, ca o haină strălucitoare și sănătoasă, de asemenea.

Un 8 oz. Sticla de Simpy Fresh este de 14 USD.95 pe site-ul companiei.

ECO Dog Care Shampoo PET și revizuirea prin pulverizare

REZUMATUL ECO Dog Care PET Șampon și revizuire prin pulverizare

Pro: Aceste produse:

  • sunt toate-naturale
  • Repetați purici, căpușe și alți dăunători
  • Pur și simplu curat funcționează adânc în jos pentru a curăța complet pielea și haina animalului
  • Pur și simplu proaspăt, de obicei, parfumuri naturale pentru a vă menține câinele mirosind mare între băi

Contra: Ambele șampoane de câine și spray-ul de împrospătare sunt un pic mai scump decât alte produse îngrijite, dar sunt toate-naturale și mult mai sigure și mai sănătoase pentru câinele dvs. Șamponul nu este proiectat pentru câine cu piele sensibilă, piele uscată sau alergii cutanate.

Pentru că este all-natural, nu ar trebui să irită pielea animalului dvs., dar poate doriți să încercați unul dintre cei mai mici și # 8220; Starter Kit & # 8221; care vine cu un 4 oz. sticla din fiecare produs doar pentru a vă asigura că câinele dvs. nu va avea nicio reacție negativă la nici unul produs.


Acum e rândul tău

Ați folosit Eco de îngrijire a câinelui pentru animale de companie și spray-ul de împrospătare deja? Ați avut succes cu el sau a eșuat? Simțiți-vă liber să vă lăsați propria recenzie și de evaluare pentru samponul de îngrijire a câinelui ecologic și spray-ul de împrospătare de mai jos și să ne anunțați ce credeți!


Dezvăluire: Putem câștiga comisioane afiliate fără costuri pentru tine de la link-urile de pe această pagină. Acest lucru nu a afectat evaluarea produselor noastre. Citiți mai multe aici si gaseste Dezvăluirea completă aici.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: șampon de îngrijire a câinelui eco și spray freshening