Revizuire: paws hot personal dog paw stick kit

Acum, mai mult ca niciodată, proprietarii de câini își tratează canin însoțitori ca și cum ar fi copiii lor umani. Întotdeauna luăm fotografii și videoclipuri ale fiecărui lucru adorabil pe care îl fac și îl împărtășesc pe social media. Labele fierbinți De la studioul de sticlă de nisip fierbinte de pe țărmul Jersey oferă o modalitate unică de a transforma imprimarea paharului puilor într-o piesă de artă prestabilită.

Fotografiile și videoclipurile sunt modalități excelente de a capta toate momentele prețioase ale vieții câinelui tău. Dar, dacă vreți ceva mai creativ, care va dura o viață, memorializarea câinelui cu o imprimare a labei sale în sticlă este la fel de unică ca și ea!

Am fost interesat să încerc kitul Hot Paws, dar există comentarii mixte pe social media. Majoritatea proprietarilor de animale de companie iubesc produsul, dar unii spun că era mai dificil decât se așteptau să facă mucegaiul. De aceea a trebuit să încerc pentru mine - pentru a vedea dacă acest kit de DIY merită sau nu lucrarea.

Vedeți mai multe recenzii video: Cele mai bune consumabile de câine Recenzii și videoclipuri

Hot Paws Personal Dog Paw Sticla de artă revizuire

Hot Paws Personal Dog Paw Stick Art KitAcest kit do-it-yourself vă permite să faceți o impresie de sticlă unică a imprimării câinelui tău. Dacă sunteți ceva de genul meu, doar gândul acestui ornament unic de sticlă vă va face să vă plimbați cu excitare.

Am făcut impresii de cerneală ale labei câinilor noștri și am încercat să apăs la labele din lut în trecut. Versiunea de cerneală este foarte dezordonată și este dificil să obțineți un tipărit Crystal Clear fără nici un zâmbet. Folosind argila a lucrat bine pentru noi în trecut, dar argila devine fragilă și fisură în timp.

După cum puteți vedea în recenzia mea video de mai sus, nu este deloc dificil pentru a face o impresie despre imprimarea câinelui tău.

Hot Paws Personal Dog Paw Stick Art KitContrar multor alte recenzii pe care le-am privit pe internet, nu am găsit-o deloc dificil pentru a face impresia inițială. Kitul Hot Paws vine cu o minge mică de material asemănător cu lut și instrucțiuni ușor de urmat.

Pur și simplu rotiți substanța asemănătoare lut într-o minge, împodobiți mingea și apoi apăsați pe câinele dvs. în ea pentru a face o impresie. Nu vă îngrijorează dacă vă încurcați, după cum veți vedea că am făcut-o în revizuirea mea video, pentru că puteți doar să rotiți materialul asemănător cu lut într-o minge și să începeți.

Hot Paws Personal Dog Paw Stick Art KitIngredientele folosite pentru a face substanța asemănătoare luturilor non-toxic, fără gluten și vegan. Este sigur pentru orice animale mici, astfel încât să-l puteți folosi cu pisici, iepurași sau orice alt animal de companie mic pe care îl puteți avea.

Mi-a fost îngrijorat că părul sau murdăria lipite de impresie mi-ar fi încurcat ornamentul de sticlă. Cu toate acestea, am fost liniștit de Site-ul companiei că acest lucru nu ar face diferența. Cu copii, 2 câini și 4 pisici, este aproape imposibil să folosiți nimic în casa noastră, fără a obține murdărie sau păr pe el.

Și, după cum puteți vedea în fotografia de mai sus și cea din dreapta, impresia mea a ieșit perfect! Mizeria și părul nu au avut niciun efect asupra produsului final. Când am deschis pachetul, ornamentul de sticlă a adus lacrimi ochii mei!

Hot Paws Personal Dog Paw Stick Art Kit

În timp ce iubesc absolut kitul de labele fierbinți, este destul de scump. Un kit costă 77 dolari, care include costul de expediere pentru dvs., costul de expediere pentru a trimite impresia înapoi la studio și costul de expediere pentru a trimite ornamentul de sticlă înapoi la dvs.

Există opțiuni pentru a cumpăra kiturile în vrac și opțiunea de a ajunge la printuri de sticlă realizate din aceeași impresie. Kitul Hot Paws ar fi o idee fantastică de cadouri pentru orice proprietar de câini, dar cu siguranță nu este accesibil la niciun buget.

Citiți următorul: 40 de cadouri de vacanță cele mai unice pentru proprietarii de câini și iubitorii de câini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: paws hot personal dog paw stick kit