Ce fructe nu mănâncă crabi?

Pustnic crab

În sălbăticie, crabiul de pustnic nu sunt mâncători agitați ei mănâncă o mare varietate de alimente. Ca animale de companie, crabii de pustie vor mânca, de asemenea, o mulțime de lucruri, inclusiv fructe, dar asta nu înseamnă nimic merge. Știind ce fructe un crab de animale de companie ar trebui să mănânce este important în a ajuta să trăiască cât mai mult posibil.

Cum se găsesc crabiul de hermit?

Crabii de hermitori sunt capabili să-și găsească mâncarea în două moduri: prin mirosind alimentele și prin vederea altor crabi de hermit. Puteți observa cu ușurință un simț al mirosului de crab pustnic la domiciliu, plasând o opțiune de alimente mirositoare și o opțiune care nu este mirositoare în casa ei. Crabul tău de pustnic va ieși cel mai probabil din cochilie, își va încânta antenele și apoi se îndreaptă direct spre elementul alimentar mirositor. Aceasta demonstrează modul în care un crab de pustnic mirosește mâncarea la fel ca alte animale.

Unii oameni sunt surprinși că crabii de pustici pot mirosi, deoarece un crab nu are nasul. Crabii au receptori senzoriali care se află pe firele de antene ale antenei lor. Când aceste antene se înclină sau se învârte, mirosul este tras în acești receptori, permițând crabul de pustnic să miroasă alimentele.

Ce să hrănească crabiul de hermit

Ca și oamenii, crabi de pustnic se dezvoltă pe o dietă variată, dar când vă hrănește crabul Hermit, concentrați-vă pe opțiunile alimentare naturale și sănătoase și eliminați alimentele prelucrate din dietele lor. Puteți include legume, carne, pește, nuci și fructe proaspete în dieta lor zilnică, deoarece crabii Hermit sunt omnivore, astfel încât acest lucru vă permite să vă alimentați cu ușurință mâncarea de crab cu ușurință de la frigider.

Crabii de hermitori vor prospera în special atunci când dieta lor include alimente care conțin calciu, caroten și antioxidanți. Hermit-ul formulat Mâncarea de crab conține, de obicei, unele dintre aceste lucruri, dar carotenul poate fi găsit și în legume colorate, cum ar fi porumbul și morcovii, ambele fiind adăugiri sănătoase la o dietă de crab pustnic. O modalitate ușoară de a ști dacă crabul dvs. de pustnic este deficitar în Caroten este de a privi culoarea după Molting. Dacă este deficientă, culoarea este decolorată de la o culoare roșiatică / portocalie strălucitoare la un bronz sau gri decolorat după mărit. Antioxidanții sunt predominați în multe fructe și legume, de asemenea.

Fructe pentru a hrăni un crab de pustnic

Împreună cu o dietă de crab de calitate formulată de calitate, crabul tău pustnic poate și ar trebui să mănânce, o varietate de fructe. Fructe sigure pentru crabul dvs. Hermit să mănânce includ:

  • Mango
  • Papaya
  • Coconut (uscat în stare proaspătă sau fără zahăr)
  • măr
  • Banană
  • Struguri
  • Ananas
  • căpșună
  • Pepene
  • Stafidele

Oferind mâncăruri de crab pustnic

Dimensiunea alimentelor nu contează cu adevărat pentru crabi de pustnic, astfel încât să nu vă simțiți obligați să tăiați mâncarea în bucăți de dimensiuni de mușcătură. Crabul de pustnic va mânca mâncarea pe care ați slujit-o și va lua propriile mușcături. Din moment ce crabi-ul Hermit sunt omnivore, se pot bucura chiar și de a se bucura de carne de pe os, dacă alegeți să oferiți niște crabi. Doar asigurați-vă că nu există unt sau nici un alt sos pe carne, deoarece acest lucru nu este sănătos pentru crabi de pustnic.

Alimentele pot fi plasate direct în cușca sau într-un castron plat sau o placă cu acces ușor pentru crabul pustnic. Asigurați-vă că orice produs este spălat și uscat pentru a îndepărta orice pesticide care ar fi putut fi pe alimente înainte de hrănire.

Oferind apa de crab pustnic

În plus față de alimente, toate crabii de pustie au nevoie de acces atât la apa proaspătă, cât și la apă sărată. Crabii de pustnic au nevoie de apă proaspătă pentru a bea, dar majoritatea crabii de pustie vor bea, de asemenea, apă sărată împreună cu utilizarea ei pentru baie.

Două boluri de apă ar trebui să fie în habitatul crabului Hermit, una pentru apă proaspătă și una pentru apă sărată. Apa de la robinet nu trebuie utilizată ca sursă de apă fără tratarea acestuia cu un produs de dechlorant. Majoritatea magazinelor de animale de companie vând că picături lichide de decolorare care elimină orice nociv clor, cloramină, și amoniac din apa de la robinet. Odată ce aceste substanțe chimice sunt îndepărtate din apă, este sigur pentru crabi. Pentru a face apă sărată, pot fi achiziționate săruri speciale din magazinul de animale de companie. Raporturile speciale de apă la sare vor fi furnizate pentru a crea apa sare sare pentru crabii dvs. să se bucure. Sarea de masă nu trebuie niciodată folosită pentru a face apă sărată.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ce fructe nu mănâncă crabi?