Lishinu - prima lesa inteligentă de câini inteligentă din lume

Ce este un Lishinu

De câte ori ne-am plimbat câinii și doream că am avut o mână suplimentară? Sau se temeau de îndoire pentru a lega pantofii, pentru că am putea pierde prinderea pe plumbul nostru de companie al lui Canine? Aceste apariții sunt prea reale pentru mulți dintre noi.

Această situație a avut loc cu Grega, Unul dintre inventatorii lui Lishinu, Când câinele lui, roșu, înșurubat în timpul unei plimbări. El nu a reușit să apucee destul de repede lesa suficient și a pierdut roșu timp de patru zile. După stresul și anxietatea pe care a experimentat-o, Grega nu a dorit ca alți părinți de companie să sufere în aceeași circumstanță.

Că atunci când el și partenerul său au venit cu Lishinu, o leșie retractabilă fără mâini, care face ca câinele dvs. să fie câine și # 8230; o plimbare în parc. Acest produs nou revoluționar nu va schimba doar fața de mers pe jos câinii noștri, dar poochesul nostru vor fi mai sigure pentru asta.

LEGATE DE: Revizuire - MIU Pet Hands Free Walking System și guler reglabil

Ce este un Lishinu

Lishinu este o leșie ușoară retrasă, care de fapt, Velcros în jurul încheieturii mâinii pentru un mod hands-free pentru a merge și a controla câinii noștri când suntem în afară. Această invenție este perfectă pentru joggers avid, oameni care au nevoie constant de multi-sarcină sau pentru cei care doresc pur și simplu păstrați-vă mâinile libere când sunt cu tovarășul lor canin.

Acesta are o reproducere complet și automat, reflectorizant 3.5 metri (aproximativ 9.5 picioare) Trageți rapid și plumbul de blocare. Este fără buton, deci tot ce trebuie să faceți este să trageți pur și simplu pentru a remorca conducerea în cealaltă direcție. Lishinu se blochează automat la fel ca o centură de siguranță, permițând controlul complet asupra animalelor de companie blânde.

În plus, atunci când această leșie se blochează, creează un sunet care face clic pe care un câine va veni în cele din urmă să se asocieze pe măsură ce lesa este redusă; Spuneți-vă la revedere acelor sufocuri bruște și jolting pe gâtul câinelui tău.

LEGATE DE: Cea mai bună recenzie de leșie de câini

De asemenea, producătorii au luat în considerare momentele în care trebuie să scurtați plumbul câinelui, cum ar fi atunci când într-o zonă aglomerată sau plimbându-se prin trafic sau o parcare. Au adăugat un mâner simplu reflectorizant Extinderea pentru a înțelege când trebuie să păstrați Fido aproape.

Ce este un Lishinu

Anexa de încheietura mâinii neopren și ergonomic nu este numai confortabilă, compactă și convenabilă încât poate atașa la cele mai multe obiecte, astfel încât să vă puteți bucura de o pauză cu câinele dvs., fără a avea leșia în jurul încheieturii mâinii. În plus, vine în patru culori neon și șase nuanțe la modă sau puteți alege cu alegerea dvs. de dvs șapte capace Lishinu interschimbabile, astfel încât veți fi întotdeauna stylin ".

Părinții de companie se ridică cu privire la confortul pe care îl au acum atunci când jogging, drumeții cu stâlpi de drumeții sau folosind telefoanele mobile atunci când sunt cu tovarășii lor canini. Lishinu va face ca celelalte leasinguri greoaie și out-datate un lucru din trecut. Acest produs este valul viitorului.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Lishinu - prima lesa inteligentă de câini inteligentă din lume