Câinii pot mânca carne de porc?

Închiderea pudezii cu bandă de echilibrare a șinelui pe nas

În cazul în care ochii largi, o gură de somnură, și un sunet intenționat sună familiar, atunci șansele că ai mâncat o bucată de slănină în fața câinelui tău înainte. Bacon și alte produse de porc sunt capse comune în casă, și în mod surprinzător, produsul mult cerșetor de pe partea prietenilor noștri canini. Și este ușor de înțeles de ce, de când produsele de porc oferă o aromă puternică și savuroasă, care este la fel ca la câinii noștri ca și noi. Dar este sigur să împărtășiți?

Câinii sunt carnivore prin natură, iar o mare parte din dieta lor este alcătuită din proteine ​​din carne. Din acest motiv, mulți părinți câini nu dau într-adevăr un al doilea gând să predea o bucată de carne de porc sau chiar de aceeași felie de slănină. Cu toate acestea, problema este că există câteva variabile care trebuie să fie îndeplinite pentru cainele dvs. să se bucure de carne de porc, iar carnea de porc Suntem mâncarea, de obicei, nu trece testul.

Evitați hrănirea acestor oameni alimente la câinele dvs

Când carnea de porc nu este bine pentru câini

Înainte de a vă oferi carnea de porc de câine, este foarte important să știți ce este sigur și ce nu este.

Pentru început, câinii pot mânca numai carne de porc gătită. Dacă un produs de porc este crud sau altfel, este periculos, atât pentru oameni, cât și pentru canini, deoarece poate conține trichinella paraziți care poate provoca durere, vărsături, stomac deranjat, diaree, și alte efecte secundare atât de mari.

Cum rămâne cu carnea de porc într-o dietă alimentară pentru câini brut? Diferența aici este că carnea de porc a fost tratată corespunzător pentru acest tip de consum, de obicei printr-un proces de înghețare pentru o perioadă de timp pentru a ucide efectiv acei paraziți plictisiți. Carne de porc RAW standard din magazinul alimentar, chiar și carne de porc de înaltă calitate, nu a suferit același tratament.

Un al doilea lucru care merită notat aici este că câinii pot mânca numai carne de porc simplu. Ingredientele pe care le folosim pentru a face aromă de porc - cred că usturoiul, ceapă, pulbere de chili, muștar și o mulțime de sare - toate pericolele potențiale pentru stomacul puiilor noștri. Asta înseamnă că carnea de porc gătită de pe placa dvs., inclusiv acea felie de slănină prăjită, sunt prea decadente pentru companionul tău canin. Nici un șuncă sau slănină pentru Fido și fără produse de carne de porc vindecat de orice fel.

Apoi, câinii nu ar trebui să mănânce grăsimea pe carnea de porc. Majoritatea produselor de carne de porc sunt grele în grăsimi, iar multe au secțiuni de grăsime încă pe ele după ce sunt gătite. Această grăsime este extrem de dificilă pentru caini să digerați și poate fi un precursor al unui stomac grav supărat, în special datorită inflamației și iritării în pancreas.

Și în cele din urmă, nu Bonele de porc gătite pentru câini. Orice os fiert poate sparge și prezintă un risc pentru sufocare și / sau lacrimi în sistemul digestiv. Stick la oasele și coarnele pe care le obțineți de la magazinul de animale de companie.

Cum să hrănești carnea de porc la câinele tău

Carnea de porc nu este neapărat un non-Go total pentru câinele dvs., cu condiția să evitați liniile directoare de mai sus. Dacă doriți să vă alimentați carnea de porc, va trebui să o pregătiți special. Aceasta înseamnă că nu există condimente și asigurându-vă că orice grăsime evidentă este îndepărtată și carnea de porc este complet gătită. De asemenea, nu ar trebui să aruncați doar un cotlet de porc în fața câinelui dvs. și să-l numiți o zi. Este esențial să o porniți și să dați doar bucăți mici și o sumă limitată, mai ales dacă câinele dvs. nu a avut-o înainte.

Țineți un ochi apropiat câinele după ce le-ați alimentat ceva care este în afara dietei sale standard, inclusiv carnea de porc. Orice stomac deranjat, letargie, vărsături, diaree sau efecte secundare îngrijorătoare în alt mod și câinele dvs. ar trebui să fie adus la veterinar dacă nu dispare într-o perioadă scurtă de timp.

Ar trebui să Vă hrăniți carnea de porc pentru câini?

Există o mulțime de alimente umane care pot fi hrănite în siguranță câinele dvs. fără a fi nevoie să vă faceți griji prea mult despre asta - dar carnea de porc nu este una dintre ele. Dacă urmați toate liniile directoare de mai sus și alimentați numai sumele minime Câinele dvs. va fi probabil în regulă, dar cu atât de multe alte opțiuni acolo, ar putea fi o mâncare umană că sunteți mai bine să părăsiți ecuația.

Îmi pare rău pup, dar doar va trebui să te bucuri de acel slănuire prin miros singur. Promitem că există multe alte lucruri delicioase acolo pentru tine, inclusiv morcovi, unt de arahide, și o mulțime de tipuri diferite de fructe.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Câinii pot mânca carne de porc?