Revizuire: petcurean acum produse proaspete de câine umed

Majoritatea experților ar fi de acord că o umedă Dieta este mai bună pentru câini decât kibul uscat. În timp ce ambii pot oferi o dietă echilibrată în mod nutrițional, alimentele umede are un conținut mai mare de apă. Este de obicei mai densă de nutrienți, de asemenea. Petcurean acum proaspăt își ia jocul alimentar umed într-o crestătură oferind un aliment fără cereale și fără gluten stocate în ambalaje durabile.

Kibble uscate este cea mai frecventă dietă hrănită câinilor de însoțitori, deoarece este convenabil și ieftin. Alimentele umede oferă aceeași confort, dar este aproape întotdeauna mai scump decât omologul uscat.

Petcurean acum proaspătDacă aveți în vedere o dietă alimentară umedă pentru a atrage un consumator pretențios sau pentru a adăuga o umiditate la cina uscată a câinelui, puteți folosi alimente umede ca un topper în loc de o masă completă. Acest lucru va reduce costurile și va adăuga un mic varietate la alimentele Fido.

Petcureanul este specializat în a face alimente de animale premium care sunt formulate de echipa lor de încredere a nutriționiștii veterinari. Nu este o opțiune ieftină, dar nutriția ofertei lor de alimente este de cea mai bună calitate. De aceea am vrut să verific Petcurean acum proaspăt hrană pentru câini umede - pentru a vedea dacă calitatea merită cheltuieli adăugate.

Petcurean acum Fresh Wet Dog Review Food

Petcurean acum proaspătPetcurean Acum, alimentele proaspete de câine umede este formulată pentru a satisface nivelurile nutriționale stabilite de Asociația Oficialilor de Control American Feds Profiluri de nutrienți pentru hrană pentru toate etapele de viață, inclusiv creșterea raselor mari care cântăresc 70 de lire sterline sau mai mult ca adult.

Acest hrană pentru câini este făcută cu ingrediente non-GMO. Toate rețetele sunt formulate cu carne proaspătă de 100%, cartofi, morcovi, mazăre, afine, cartofi dulci, mere și bulion osos. Retetele sunt, de asemenea, fără cereale și gluten.

Petcurean Acum alimente proaspete de câine umed este disponibil în două rețete pentru rasele mici - Turcia mărunțită și carne de porc. Există, de asemenea, multe rețete diferite disponibile pentru toate etapele de viață, inclusiv:

  • Petcurean acum proaspătCarne de porc
  • Turcia tocană
  • Pui mărunțit
  • Pâturile de pui
  • Mielul mărunțit
  • Stew de somon
  • Salmon Pâté
  • Cod Pâté

Am arătat rețeta de miel mărunțită în revizuirea mea video. Lista completă a ingredientelor Pentru această rețetă este: lAMB, bulion osos de pui, bulion de oaie de curcan, pui, ficat de pui, mazare, morcovi, plasma de porc, tapioca, ficat de cod, cartofi dulci, cranberries, tripolfosfat de sodiu, carbonat de calciu, guma de guar, ulei de nucă de cocos, sare, legume Suc, suc de fructe, Paprika, turmeric, vitamine (supliment de vitamina E, niacin, pantotenat D-calciu, mononit de tiamină, clorhidrat de piridoxină, acid folic, biotină, supliment de vitamina B12), minerale (proteine ​​de zinc, proteine ​​de fier, proteine ​​de cupru , proteine ​​de mangan, iod de calciu, drojdie de seleniu)

Petcurean acum proaspătÎnainte de a face afaceri cu o companie, îmi fac mereu cercetarea pentru a vă asigura că sunt reputate. Acest lucru este deosebit de important pentru mine când vine vorba de mâncarea pe care o hrănesc familia mea (inclusiv membrii blană).

Nu numai că se mândrește pe Petcurean pe oferirea de alimente de calitate superioară a animalelor de companie, ele au, de asemenea, un angajament față de durabilitate.

Petcurean acum alimente umede proaspete vine într-o cutie de tetra Pak, care este durabilă și 100% reciclabilă. De asemenea, îmi place faptul că recipientul este reclicabil, care este convenabil dacă intenționați doar să îl utilizați ca o gustare sau un topper alimentar.

Ca și în cazul oricăror alimente de câine de înaltă calitate realizate cu ingrediente de cea mai bună calitate, prețul de petcuurean acum proaspăt nu se va potrivi în bugetul tuturor. Puteți achiziționa un pachet de 12 pachete pe Amazon pentru $ 69.99. De asemenea, am găsit-o pentru 47 de dolari.88 pe Chewy.COM. Dacă faceți cumpărături și / sau verificați magazinul local de animale de companie, este posibil să găsiți o altă afacere chiar mai bună decât asta.

Citiți următorul: 25 sfaturi inteligente despre cumpărăturile pentru alimentele de câine pe un buget strâns

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: petcurean acum produse proaspete de câine umed