Pedigree răspunde la acuzațiile de substanțe străine în produsele lor

Pedigree răspunde la acuzațiile de substanțe străine în produsele lor

Săptămâna trecută am raportat o poveste despre pedigree producător de alimente pentru animale de companie care a fost împrăștiată cu acuzațiile de fibre misterioase care apar în hrana lor de câine. Unii consumatori au crezut că era firul, în timp ce alții erau siguri că era linia de pescuit. Acum Origine face o declarație oficială împotriva acuzațiilor și a spune partea lor a povestii.

Puteți citi povestea noastră despre acuzațiile inițiale Aici.

În timp ce unii proprietari susțin că animalele lor de companie s-au îmbolnăvit sau chiar au murit după ce consumă mâncarea pătată, pedigree insistă că fibrele sunt doar părul animalelor și nu sunt nimic de îngrijorat. Totuși, proprietarul de animale de companie Krystle Fayek spune că mastifii ei englezi nu au jucat sau acționând ca ei înșiși de când a găsit presupusul fir în mâncarea lor.

LEGATE DE: Dog Food Advisor Review - Este de încredere? 

Ea a observat imaginile alimentelor pedigree care apar pe Facebook și ea a decis să arunce o privire în sacul ei. Destul de sigur, a găsit 17 bucăți de substanța amestecată cu mâncarea de câine din sac. Ea susține că este mâncarea câinelui care i-au făcut pe animalele bolnave.

Pedigree a eliberat o declarație în această săptămână ca răspuns la creanțele făcute de consumatori. Ei au emis următoarea declarație pe site-ul lor:

"Sănătatea animalului dvs. de companie este prima noastră prioritate și după ce am testat kibul afectat am determinat acestea sunt fibrele care apar în mod natural din carne și masă de oase, cum ar fi părul de porc. Pedigree este încă complet sigur pentru ca câinii tăi să se bucure. Vă rugăm să ne sunați la 1-800-525-5273 (8:00 am-4:30OPM ct) sau trimiteți-ne un mesaj cu numărul dvs. de telefon, astfel încât un membru al echipei noastre de sănătate animală să învețe mai multe despre motivul pentru care câinele dvs. ar putea fi bolnav."

Pedigree răspunde la acuzațiile de substanțe străine în produsele lor

Pedigree avea hrana pentru câini în cauză examinat de către Laboratoarele de etanșare și au postat aceste constatări:

"Fibrele încorporate într-un produs alimentar au fost analizate prin spectroscopie de spectroscopie cu infraroșu infraroșu Fourier (FTIR) și dispersiv (EDX) dispersiv de energie (EDX) pentru a identifica materialul. Fibrele au fost determinate ca fiind organice (pe bază de carbon), compatibile cu un material de fibre naturale, cum ar fi lână sau păr. Fibrele nu au avut elemente detectabile în concordanță cu metalele. Fibrele nu erau fire."

LEGATE DE: Top 5 cele mai bune alimente uscate de câine online

Senior Manager al Comunicațiilor Corporate pentru Mars Petcare U.S. (Proprietarii pedigreei mâncare pentru câini Brand) Kaycia Williams a lansat această declarație la Newsnet5.COM:

"Am analizat eșantioane de produse și am confirmat că este fibre naturale pe care consumatorii le văd în Kibble. Deoarece pedigree este fabricat cu ajutorul unei mese de carne și oase, este posibil ca fibrele naturale, cum ar fi părul de porc, să apară în kibul finit. Nu există absolut nicio preocupare de calitate sau siguranță cu fibrele naturale. Ele sunt complet sigure pentru caini să consume. Vă putem asigura că produsele noastre pedigree sunt sigure și nutritive. Calitatea și siguranța alimentară este prioritatea noastră de top pe măsură ce efectuăm peste 600 de verificări de calitate în fiecare zi în plantele noastre, inclusiv detectarea metalelor. Pentru că luăm în serios orice preocupare a consumatorilor, îi încurajăm să ajungă la noi la 1-800-525-5273.& # 8221;

Vom fi sigur că vă vom ține la curent cu orice constatări noi sau cu orice probleme juridice care pot proveni din aceste acuzații.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Pedigree răspunde la acuzațiile de substanțe străine în produsele lor