Pot câinii să mănânce bacon de curcan?

Câinii pot mânca bacon de curcan?

Dacă te-ai întrebat vreodată, & # 8220;pot câinii să mănânce bacon de curcan?& # 8220; Ai venit la locul potrivit. Proprietarii de animale de companie iubesc să-și strică puii, dar există o mulțime de alimente umane care pot fi nesănătoase pentru câini dacă sunt date prea mult. Unul dintre acestea este Bacon Turcia. Mai jos sunt câteva dintre răspunsurile la întrebările care ar putea să rătăcească în capul tău.

De la aspectul câinelui tău, în timp ce gătiți acea șuncă grasă și sarată într-o dimineață frumoasă, ei fac tot ce-i stă în putință de la lovitura unei bucăți sau două de pe masă. Cu toate acestea, deoarece baconul de porc poate fi toxic, Turcia Bacon pentru câini tinde să fie o alternativă mult mai sănătoasă.

Este bacon de curcan în siguranță pentru câini?

Vă puteți hrăni copilul de blană câteva bucăți de bacon de curcan. Deoarece baconul de curcan nu este toxic pentru câini și în comparație cu baconul de porc, Turcia Bacon are mai puțină grăsime. Cu toate acestea, nu înseamnă că Turcia este întotdeauna sănătoasă pentru câini, nici nu este recomandată de veterinari. Dă-ți câinele prea mult Bacon de curcan ar putea duce la probleme de sănătate potențial severe în pooch-ul tău.

Încercați să fiți atenți prin limitarea aportului lor la doar o bucată sau două ocazii speciale. Câinii pot mânca picioarele de bacon de curcan într-o sumă limitată, deoarece conțin semnificative sodiu, grăsime și adaugă zahăr, care este periculos pentru câinele dvs. atunci când este administrat frecvent și în cantități mari. Sodiu, împreună cu nitratul găsit în slănină, poate duce la diverse probleme de sănătate pentru câinele dvs., cum ar fi Blotat. Chiar dacă oamenii se umflă, se gândesc doar la ea ca simplă disconfort care va trece în curând. În anumite cazuri, Bloat poate pune viața în pericol câinilor că proprietarii de animale de companie nu ar trebui să subestimeze niciodată.

În plus, deoarece Turcia Bacon conține conținut ridicat de grăsimi, poate risca dezvoltarea Pancreatită în câinele dvs - o condiție care poate fi foarte periculoasă pentru sănătatea câinelui tău. Și, în anumite cazuri, poate fi, de asemenea, fatală. Stomacul câinelui dvs. nu poate să se ocupe prea mult de sodiu și alimente grase, cum ar fi slănină.

Țineți minte să o jucați în siguranță și să rămâneți la standard câini cu un singur ingredient tratează și Dog alimente mai degrabă decât să le hrănească cu alimente umane grase. În cele din urmă, consultați întotdeauna cu medicul veterinar înainte de a vă hrăni câinele orice mâncare. Mai ales dacă intenționați să vă oferiți un nou meniu nou. Nu știți efectul tratațiilor decât dacă solicitați îndrumări profesionale de la un veterinar.

Cum să vă hrăniți câinele dvs. Turcia Bacon?

Ar trebui să dați doar puii dvs. Bacon Turcia Moderat în ocazii rare. Ideal Homemade Bacon Turcia. Câinii mai mari se pot ocupa de o felie, în timp ce câinii mai mici ar trebui să obțină doar o jumătate de placă. S-ar putea să vă întrebați, câinii pot mânca baconul de curcan?& # 8221; Dacă nu doriți ca puii dvs. să riscă să obțină infecții bacteriene, atunci întotdeauna Asigurați-vă că gătiți baconul de curcan înainte de a le hrăni cu câinii dvs.

De cele mai multe ori, veți găsi bacon de curcan deja pre-gătit în pachetele lor, motiv pentru care nu este nevoie să le prăjiți în petrol. Sa nu uiti asta alimentele prăjite pot fi, de asemenea, potențial toxice la câini. Atâta timp cât dă-ți doar Pooches Cantități mici, Bacon Turcia nu va impune probleme la sănătatea câinelui. Puteți lăsa câinii tăi să mănânce Bacon Turcia în următoarele ocazii și condiții.

  • Ca un topping de cină - poți stropi biții de bacon de curcan deasupra cina de pui
  • Ca un tratament special - Țineți minte, totuși, să nu folosiți baconul de curcan în fiecare zi sau ca instruire tratați pentru câinele dvs
Turcia Bacon pentru câini
Turcia Bacon poate fi administrat câinelui dvs. în cantități mici.

Factori de luat în considerare

Dacă v-ați întrebat, câinii pot mânca un grăsime de slănină?& # 8221; Va trebui să rețineți că grăsimea din slănină poate fi toxică pentru bebelușii tăi. Este întotdeauna cel mai bine să scurgeți uleiul înainte de a le servi cu bacon de curcan. Amintiți-vă că carnea scăzută de sodiu, cum ar fi curcanul sau puiul, poate fi o adăugare inutilă la calorii pe sănătatea câinelui. Veterinarii recomandă ca proprietarii de câini să urmeze regula zece la sută: Dieta câinelui ar trebui să compună doar zece procente sau mai puține tratamente, cum ar fi slănină.

Cu toate acestea, este înțelept întotdeauna să fii precaut atunci când vine vorba de a le oferi un gust de gustare foarte delicioasă. Una dintre cele mai primitoare aromale pe care un câine poate mirosi ar putea fi slănina sizzling care se învârte prin aer. Din păcate, determină, de asemenea, dezavantaje grave și riscuri pentru sănătatea animalului dvs. de companie.

Prin urmare, Dați puii dvs. doar mici sume de curcan. Mai mult, este înțelept să discutăm cu VET dvs. Adăugarea de resturi de alimente la dieta câinelui tău. S-ar putea să nu fie benefică, mai ales dacă o stare de sănătate preexistentă se referă la câinele dvs., cum ar fi diabetul.

Câinii mănâncă Bacon Turcia - Întrebări frecvente

O problemă pe care proprietarii de câini o împărtășesc este modul în care ei nu se pot opri de la răsturnarea câinilor lor iubiți. De cele mai multe ori, alimentele procesate pe care oamenii le mănâncă este un mare nu pentru câini pentru a le menține sănătoși, dar este Bacon Turcia Seif pentru câini? Mai jos sunt răspunsuri la întrebări frecvente despre Turcia Bacon.

Este Bacon de curcan bine ca câinii să mănânce?

Puteți conta pe Bacon Turcia să fie cea mai bună opțiune Pentru câini când vine vorba de tipurile de slănină. Cu toate acestea, trebuie să vă asigurați că pachetul conține soiuri necurate și scăzut de sodiu. Chiar dacă Turcia nu este toxică pentru câini, trebuie să le dați doar cu moderatie datorită aditivilor.

Turcia este dăunătoare câinilor?

Turcia nu este toxică la câini. Adesea, reclamele de alimente pentru câini includ Turcia în produsele lor datorită substanțelor sale nutritive bogate, cum ar fi fosforul, riboflavina și proteină. Puteți solicita un medic veterinar pentru sfaturi despre cum să gătiți în mod corespunzător curcanul pe care îl puteți include în dieta alimentară a câinelui.

Bacon poate ucide un câine?

Cantități semnificative de slănină pot fi fatale la câini, deoarece creează haos în sistemul lor digestiv. Se datorează combinației de grăsimi mari, sodiu și conservanți care pot pune viața în pericol. Încercați să vă împotriviți ochilor câinelui care ar putea să vă atragă mai mult decât o felie.

Poate câinele meu să aibă o bucată mică de slănină?

O bucată mică de slănină care a căzut pe podea nu este fatală. Cu toate acestea, Bacon are o cantitate mare de grăsime și grăsime, de aceea hrănirea lor la pooches în cantități semnificative se va supăra stomacul. Uleiul din Bacon duce, de asemenea, la înfundarea arterei, așa cum se întâmplă oamenilor.

Deci acum știi că câinii pot mânca bacon de curcan în mod moderat. Este gustos și câinele tău adoră!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Pot câinii să mănânce bacon de curcan?