Să vorbim: cum să luăm fotografii minunate ale câinelui tău

Cum să faci fotografii minunate ale câinelui tăuSăptămâna trecută, am pornit într-un subiect interesant și capricios - Câinii se uită la televizor? În această săptămână simt că ar trebui să păstrez tonul luminos. Este o perioadă atât de ocupată a anului și mulți oameni sunt stresați, în special părinții de companie. De ce nu trăiți starea de spirit în casa dvs., luând o anumită familie de sine. Bineînțeles, nu ar fi o adevărată fotografie de familie fără companionul tău blând, dar poate fi atât de greu să-l faci pe Fido să stea încă pentru o fotografie. De aceea vreau să profit de această ocazie pentru a vorbi Cum să faci fotografii minunate ale câinelui tău.

Dacă sunteți ceva de genul meu, probabil că ați încercat să fotografiați câinele de sute de ori. Veți vedea o fotografie drăguță într-o revistă sau online și gândiți-vă, "Hei, am pariat că fido-ul meu ar putea face asta!& # 8221; Dar nu reușește niciodată, de fiecare dată când încercați, imaginea dvs. nu arată nimic asemănător cu exemplul pe care îl fotografiați.

Fără griji. Nu esti singur. Majoritatea părinților se luptă cu aceeași problemă. Desigur, trebuie să vă amintiți că majoritatea fotografiilor pe care le vedeți în imprimare și online au fost luate de către bine pregătit Fotograf profesionist cu o cameră de ultimă oră.

Probabil că nu aveți nici o pregătire fotografică și probabil că nu aveți cele mai bune echipamente de fotografie disponibile. Asta e bine. Puteți învăța încă cum să faceți fotografii minunate ale câinelui dvs. cu resursele pe care le aveți. Urmând aceste sfaturi și trucuri vă va mări șansele de a captura fotografia perfectă a companionului nostru canin.

Cum să faci fotografii minunate ale câinelui tău

Cum să faceți fotografii minunate ale câinelui dvs. și să faceți copiii dvs. să o facă

Indiferent dacă încercați să obțineți un portret frumos sau o lovitură de acțiune hilară, există modalități de a face fotografii ale animalului dvs. de companie care vă vor oferi o imagine profesională perfectă.

Calitatea fotografiei dvs. va depinde în cele din urmă de calitatea camerei dvs., dar dacă doriți să vă reduceți șansele de a lua imagini neclare sau imagini care fac ca ochii câinelui să arate ca lumini de Crăciun, pot ajuta.

LEGATE DE: 28 de câini se simt fabulos la plajă

Timpul este totul. Încercând să-ți aducă câinele să stea încă pentru un portret de familie, probabil că nu este o idee bună primul lucru dimineața sau imediat după ce se trezește un pui de somn lung. Dacă doriți ca câinele să fie calm într-o fotografie, asigurați-vă că îi dați timp să ardeți orice energie suplimentară în prealabil cu o plimbare lungă sau un joc de preluare.

De asemenea, dacă încercați să obțineți o lovitură de acțiune a celor doi câini luptați sau doriți să obțineți o imagine minunată a lui Fido, jucând remorcher-război, trebuie să încercați fotografia când are o mulțime de energie de rezervă. Probabil că vă va lua câteva fotografii pentru ao face bine, așa că nu încercați să-l faceți să jucați să jucați când tocmai v-ați întors acasă de la Parcul de câine.

Poate câinele tău este șters de cameră. Luminile intermitente și zgomotele de clic pot să-i dau anxietății câinilor sau să-l facă să devină emoționate. Lăsați câinele să se obișnuiască cu camera înainte de a începe să încercați să luați fotografia. Permiteți-i să miște aparatul foto până când este mulțumit și apoi petreceți ceva timp făcând fotografii ale peisajului din jurul tău. Acest lucru va da câinelui dvs. timp să se obișnuiască cu lumina și zgomotul înainte de a îndrepta camera la el.

LEGATE DE: Top 5 cele mai bune coliere de câine pentru stil

Cei mai mulți fotografi amatori, ca mine și, probabil, majoritatea dintre voi citesc acest lucru, luați fotografii mai bune lumina naturală a soarelui. Dacă este posibil, Ia-ți animalul afară Pentru fotografia lui trage. Va fi mult mai ușor să obțineți o imagine profesională în căutarea dacă nu trebuie să încercați să obțineți iluminatul pentru fotografia dvs. doar dreapta.

Cum să luați fotografii minunate ale câinelui dvs. și să faceți minunat

Vei dori, de asemenea, să Acordați o atenție deosebită fundalului din fotografia ta. Nu doriți să alegeți un fundal care este aceeași culoare sau similară în culori la dvs Coagul câinelui. El se va amesteca cu fundalul și fotografia dvs. va arăta spălat.

De asemenea, acordați atenție la ceea ce arată fundalul în jurul animalului dvs. de companie. Există o ramură de copac care se scufundă din cap, ceea ce face să pară că are coarne? Există ceva în fața lui sau lângă el, ceea ce face ca fotografia să pară ciudat?

În timp ce vă gândiți la fundalul fotografiei, există un lucru pe care ar trebui să-l menționez și - Luați o mulțime de imagini. Este logică simplă că cu cât mai multe fotografii pe care le luați, cu atât mai multe șanse să obțineți o mare lovitură. Poate o ramură pare amuzantă într-o singură imagine, dar ca tine a se misca prin imprejur și trage din diferite unghiuri pe care le încheie cu o fotografie perfectă.

Vorbind despre unghiuri, asigurați-vă că tu Faceți fotografii din multe unghiuri diferite. Dacă luați toate fotografiile din perspectiva dvs. (în picioare și priviți în jos la animalul dvs. de companie), probabil că nu veți obține niciun fel de fotografii spectaculoase. Fotografiile dvs. vor arăta ca orice altă fotografie pe care cineva le ia de pe animalele de companie.

Coborâți la nivelul câinelui tău. Încercați să urcați pe o scară sau în picioare pe un balcon. Dacă te culci pe teren și cainele tau se uită la tine? Învățați cum să faceți o fotografie minunată a câinelui dvs. este totul despre proces și eroare. Experimentați cu unghiuri diferite și încercați să găsiți o abordare unică și creativă a fotografiei pe care doriți să o luați.

LEGATE DE: 13 cele mai bune filme de câine disponibile pentru streaming chiar acum

Proprii simple pot adăuga o mulțime de calitate la fotografiile dvs. prea. Apuca niște pături colorate, o mână de jucării pentru câini sau chiar unele haine și accesorii dacă animalul tău vă va lăsa să-l îmbraci. Utilizați recuzită pentru a-ți exprima personalitatea, stilul și preferințele câinelui.

Dacă câinele dvs. iubește să se joace în noroi, lăsați-l să se murdărească. Dacă el doarme întotdeauna cu aceeași pătură, folosește-l ca fundal. Ani de la acum când te uiți înapoi pe aceste fotografii și minunatele amintiri pe care le ai de la animalul tău, probabil că nu te vei gândi la îngerul perfect care stătea atât de frumos pentru fotografiile de familie.

Cum să faceți fotografii ale câinelui dvs

Te vei gândi la Mischievous canin care întotdeauna ați râs sau ați lăsat înapoi prietenul Mellow, care se bucura de purtarea pălării și ochelari de soare. Fotografiile pe care le luați de pe animalul dvs. de companie ar trebui să reflecte adevărata sa personalitate, astfel încât să puteți privi înapoi pe ele și să zâmbiți ani pe drum.

Ultimul meu sfat poate fi doar cel care te va ajuta cel mai mult. Înscrieți-vă ajutorul unui prieten sau al unui membru al familiei. Dacă aveți un câine activ sau un animal de companie cu o durată de atenție scurtă, este un avantaj imens pentru a avea un ajutor în standby. Ei pot scârțâi o jucărie pentru a-ți atrage atenția câinelui când se uită departe de camera sau de a vă ajuta simplu să vă plimbați un câine nesuferit.

Acum e rândul tău

Aveți vreo sfaturi și trucuri pentru a le împărtăși? Orice sfat despre cum să faceți fotografii minunate ale câinelui dvs? Ne-ar plăcea să le auzim, astfel încât să lăsați un comentariu de mai jos sau să ne găsiți pe Facebook, Twitter sau Google+. Ne-ar plăcea să vă vedem și fotografiile, așa că nu ezitați să împărtășiți vreun fel de fotografii pe care le-ați luat de câinii dvs!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Să vorbim: cum să luăm fotografii minunate ale câinelui tău