9 Cele mai bune podcast-uri de câine pentru proprietarii de animale de companie

Cele mai bune zece podcast-uri de câine pentru proprietarii de animale de companie

Toată lumea iubește un podcast bun și ce ar putea fi mai bine decât ascultarea unui podcast care este vorba despre câini? Indiferent dacă sunteți pe naveta dvs. să lucrați sau să vă îndreptați spre o plimbare lungă, vă puteți bucura de toate lucrurile legate de câine, datorită Cele mai bune podcast-uri de câine.

Pentru cei care nu sunt familiarizați cu podcast-urile, ele sunt doar fișiere audio pe care le puteți descărca pe computer sau pe dispozitivul media (cum ar fi tabletă, MP3 player sau smartphone). În esență, este ca cineva care dă o prelegere și încărcarea audio a acestei prelegeri pe web pentru alții să asculte. Nu priviți un videoclip, ascultați doar că persoana vorbește.

Există multe podcast-uri mari de câine care vor încânta orice iubitor de câini. Indiferent dacă căutați sfaturi despre cum să-ți antrenezi câinele, sfatul de catelus sau doar îngrijirea generală a câinelui, unul dintre cele mai bune podcast-uri de câine, va fi ideal pentru dvs.

Cele mai bune podcast-uri de câine pentru proprietarii de animale de companie9 cele mai bune podcast-uri de câine pentru proprietarii de animale de companie

1. Teoria animalelor de companie

Teoria Podcast PodcastTeoria Podcast Podcast este un nou spectacol de Talk Pet cu redactorul nostru, Samantha Randall, ca gazdă. Podcast-ul vizează proprietarii de animale de companie dedicați și pasionați care sunt interesați să afle mai multe despre proprietatea animalelor de companie și cum să îmbunătățească modul în care ne pasă de câini și pisici, precum și să sapă mai adânc în subiectul părinților de companie.

Teoria animalelor de companie acoperă orice și tot ce are legătură cu tovarășii noștri de blană: de la îngrijirea veterinară și îngrijirea la găsirea celor mai bune livrări de companie și informații aprofundate din industria animalelor de companie.

Samantha alege să țină varietatea cu subiectele ei și adesea se amestecă între episoadele ei de povestiri și cele în care intervievează alți oameni. Cine puteți auzi pe podcast? Aproape oricine se află într-un fel legat de animalele de companie și de industrie. Spectacolul reunește proprietari de animale de companie de lungă durată, experți din multe domenii diferite, profesioniști din industrie, veterinari, formatori, autori, antreprenori, bloggeri, celebrități și personalități pentru a vorbi exclusiv despre animalele de companie și de a merge în spatele scenei laterale comerciale a întreprinderilor de companie și comerț.

2. Nation canin

Canine Nation este un podcast fantastic care este actualizat lunar și va oferi orice iubitor de câine cu o multitudine de informații foarte utile despre cum să aibă grijă de câinele lor. Nation canin este super Dacă sunteți interesat de comportamentul câinilor, și acoperă multe subiecte științifice referitoare la acest lucru. Fiecare podcast este interesant și sunteți sigur că ați învățat ceva nou de fiecare dată.

Veți ajunge să aflați despre modul în care se comportă câinii, motivele pe care le comportă în anumite moduri și modul în care proprietarii lor pot comunica mai bine cu ei. Cu toții vrem să înțelegem câinii noștri mai bine și să descoperim lucruri noi și interesante despre ele și cu Nation canin asta este exact ceea ce obțineți. Acesta este unul dintre cele mai bune podcast-uri de câine, deoarece se concentrează pe subiecte interesante care vă vor ajuta să învățați mai mult despre câinele dvs. și ce ar putea fi mai bine decât asta?

3. Formatorul de câine: rapid și murdar

Acesta este un podcast foarte util care este actualizat săptămânal și acoperă o gamă largă de subiecte despre câini. Pentru orice iubitor de câine, acest podcast este o necesitate. Veți afla mai multe despre promovarea câinilor și a tot ceea ce este implicat. Dacă sunteți interesat de voluntariat cu câini De asemenea, a fost discutat.

Absolut tot ce vă puteți imagina despre câini a vorbit și acesta este un motiv pentru care Formatorul de câine: rapid și murdar este unul dintre cele mai bune podcast-uri de câine disponibile. Dacă vă place să învățați despre câini, atunci acest podcast este alegerea perfectă pentru dvs.

4. Dr. Dunbar`s iwoof podcast-uri

Există cinci sezoane cu dr. Podcasturile Iwoof ale lui Dunbar și acoperă tot ce ați putea dori să știți despre câini. Ei au povești de viață reale despre oameni și câinii lor și veți afla mai multe despre cum să aveți cea mai bună îngrijire pentru companionul dvs. canin prin luarea unor sfaturi și sfaturi.

Fiecare episod este complet nou, deci știți de fiecare dată când vă întoarceți că veți învăța ceva diferit. Dacă sunteți în căutarea de a vă mări cunoștințele despre cum să aveți cea mai bună îngrijire pentru FIDO, DR.Iwooful lui Dunbar este o necesitate.

Cele mai bune podcast-uri de câine pentru proprietarii de animale de companie

5. Creative câine de antrenament

Acest podcast are un scop, și asta este educarea iubitorilor de câini despre tot ce trebuie să știți despre câini. Ele acoperă toate subiectele de câini care sunt imaginabile și vă vor oferi o mulțime de informații despre cum să aveți grijă de câinele dvs. Site-ul lor este minunat și vă permite să găsiți un subiect la alegere și apoi să-l ascultați.

LEGATE DE: Top 10 cele mai bune aplicații PET pentru proprietarii de câini

Subiectele acoperă totul, inclusiv stresul la câini, agresiune și parcuri de câini. Acestea sunt doar câteva dintre subiectele care sunt oferite Creative câine de antrenament, Sunt prea multe pentru a menționa aici - într-adevăr au luat totul acoperit! Pe site-ul lor au, de asemenea, o funcție de căutare excelentă, care vă permite să introduceți un subiect pe care îl căutați și apoi să îl ascultați.

6. În câine avem încredere - această viață americană

Acest podcast este uimitor și într-adevăr a fost în jur de mult timp. Există un motiv pentru asta - au totul acoperit de câine. Această viață americană este un spectacol săptămânal și este difuzat pe peste 500 de stații. Are o masivă 2.2 milioane de ascultători, așa că trebuie să facă ceva corect.

În câine avem încredere vă oferă posibilitatea de a vă bucura de ascultarea Povestiri despre câini și pisici și, de asemenea, alte animale de uz casnic pe care le împărtășim viața noastră. Poveștile sunt încălzirea inimii și arată că animalele noastre sunt într-adevăr o mare parte a familiei noastre. Ele sunt într-adevăr inima casei noastre.

7. Lucrează ca câini

Dacă sunteți un proprietar mândru al unui câine de lucru, atunci vă place cu adevărat să ascultați acest podcast. Câinii de lucru sunt uimitoare și unde am fi fără ei? Dacă aveți un câine de lucru acasă sau vă gândiți să obțineți un câine de lucru, atunci Lucrează ca câini este unul dintre cele mai bune podcast-uri de câine pentru tine. Veți fi oferit cu sfaturi și sfaturi și informații foarte utile despre câinii de lucru.

Toți câinii de lucru sunt discutați, inclusiv câini de poliție, câini militari și câini de convulsii. Există multe lucruri care trebuie învățate dacă vă gândiți să lucrați alături de un câine de lucru și asta este ceea ce Lucrează ca câini e totul despre. Acest podcast este cel mai bun prieten al tău atunci când vine vorba de a învăța tot ce trebuie să știi despre îngrijirea și lucrul cu un câine de lucru. Veți învăța despre Uneltele de câine de lucru va avea nevoie, Dieta lor, care călătoresc cu ei, cum să le îngrijească și, de asemenea, procesul de retragere de la datorie.

Cele mai bune podcast-uri de câine pentru proprietarii de animale de companie

8. Radio Dogast

Acesta este un podcast grozav pentru iubitorii de câini și vă va oferi atât de multe informații când vine vorba de îngrijirea câinelui. Veți asculta cele mai recente știri, așa că sunteți în permanență păstrați la curent cu toate lucrurile câinelui. Veți putea, de asemenea, să ascultați recenzii și interviuri, ceea ce vă va păstra distrați ore întregi.

LEGATE DE: 9 Bloguri pentru iubitorii de câini

Există întotdeauna ceva diferit de învățat despre câini și toate subiectele imaginabile sunt acoperite. O sa inveti despre diferitele rase de câine, Cum să-ți antrenezi câinele, îngrijirea de catelus și sfaturile distractive prea. Site-ul lor este minunat, și puteți doar să faceți clic pe un subiect și să-l ascultați din confortul casei dvs.

9. Doctorul Pet Podcast

Doctorul Pet Podcast acoperă totul legate de sănătate și vă va oferi o mulțime de informații despre sănătatea câinelui dvs. Veți învăța despre medicamentele PET, prim ajutor de urgență, Îngrijirea animalelor de companie, Pet Pediatrie, alimente pentru animale de companie, tratament stomatologic și, de asemenea, asigurare de animale de companie. De asemenea, acoperit vor fi sfaturi privind îngrijirea.

Există multe subiecte acoperite, acestea sunt doar câteva dintre ele. Au un site fantastic care vă permite să găsiți un episod și apoi să îl jucați. Dacă doriți să aflați mai multe despre sănătatea animalelor de companie și îngrijirea animalelor de companie, atunci într-adevăr ar trebui să reglați. Medicul de companie este definitiv unul dintre cele mai bune podcast-uri de câine, deoarece într-adevăr au avut totul acoperit de sănătate.

Au un podcast preferat de câine care nu a făcut lista? Împărtășește-o mai jos, astfel încât alți cititori să poată verifica!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 9 Cele mai bune podcast-uri de câine pentru proprietarii de animale de companie