Să vorbim: cele mai bune cadouri de casă pentru câini

Cadouri de casă pentru câiniSăptămâna trecută am discutat Pericole de Crăciun pentru câini, și există mai mult decât credeți. Cu Crăciunul la mai puțin de două săptămâni, mulți părinți de companie încearcă să se gândească la ce să obțină prietenul lor preferat cu patru picioare ca un cadou. Puteți petrece tone de bani cumpărarea câinelui dvs. cele mai recente jucării, tehnologii sau accesorii de modă. Sau ați putea alege să faceți animalul dvs. un element de casă care îi va arăta cât de mult vă interesează.

Cel mai bun lucru despre câini este că dragostea și afecțiunea lor sunt necondiționate. Nu au putut să-și pasă mai puțin dacă există un cadou sub copac cu numele lor pe el sau nu. Dar asta nu este modul în care simțim ca părinți de companie, este? Câinii noștri sunt ca copiii noștri blană și nu am lăsa niciodată copiii noștri să meargă fără să aibă un cadou să se deschidă în dimineața de Crăciun.

Cele mai bune cadouri de casă pentru câini

Cele mai bune costume de casă pentru câini DIY

Există multe motive minunate pentru a face cadouri de casă pentru câini. Bineînțeles că vor Salvează-ți banii, Dar există, de asemenea, mult mai semnificativ în spatele unui cadou de casă decât un magazin cumpărat prezent. Multe cadouri de casă pentru câini pot fi făcute din materiale reciclate, făcându-le și ecologice și ieftin. 

O mulțime de părinți de companie nu cred că pot face un produs de calitate la domiciliu, dar că pur și simplu nu este adevărat. Puteți face jucării pentru câini, paturi de câine, pături de câine și puteți chiar să vă faceți câinele propriul calendar de advent, cu doar câteva materiale și o mică creativitate. Câinele dvs. este sigur de a iubi tot ce îi dați și aceste cadouri DIY vor verifica câteva lucruri de pe lista ei de Crăciun.

Jucării câinilor de casă

Cele mai bune jucării pentru câini de casă pentru câinii DIYDe casă jucării pentru câini sunt un cadou mare DIY. Nu numai că prietenul tău va avea o nouă jucărie să se joace, dar o poți folosi cu ea și asta o va face foarte fericită! Tug toys și jucăriile de mestecat sunt cele mai ușor de făcut. Există o mulțime de opțiuni și pot fi la fel de simple sau creative cum doriți.

LEGATE DE: 10+ cele mai bune cadouri de Crăciun pentru părinții câinilor

Puteți face o remorcă sau mestecați jucăria cu benzi de pânză de la un tricou vechi. Tăiați benzi ale materialului despre .5-inch lățime. Odată ce ați tăiat benzi suficiente pentru a face jucăria la fel de groasă ca și dumneavoastră, legați benzile împreună la un capăt. Împărțiți benzile în trei secțiuni și îmbrățișându-le împreună. Asigurați-vă că ați lăsat suficient material la sfârșitul panoului, astfel încât să puteți lega cealaltă parte împreună pentru ao asigura.

Ai putea face același lucru cu orice tip de material. Tricourile vechi sunt minunate pentru că re-intenționați un element pe care nu îl veți mai folosi. De asemenea, puteți face o jucărie împletită de casă cu blugi vechi dacă aveți un agresiv cheswer. Dacă nu aveți haine vechi, prosoape, pături etc. & # 8230; culcat în jurul tău ar putea achiziționa orice tip de material care ar putea fi ușor tăiat și împletit.

Câinii iubesc, de asemenea, zgomotul realizat de sticle goale. Plasarea unei sticle goale în interiorul unei șosete vechi de tub este o modalitate excelentă de a recicla materialele vechi în cadouri de casă pentru câini. De asemenea, puteți face un manșon din orice material de alegere și plasați o sticlă goală înăuntru. Câinele dvs. se va bucura de sunetul criinator și veți putea, de asemenea, veți putea folosi jucăria pentru un joc de remorcare sau de preluare.

Puteți chiar să faceți o Jucărie interactivă Pentru animalul dvs. de companie cu un pic de creativitate. O modalitate ușoară de a face acest lucru este utilizând o cutie de brioșă și numeroase bile de tenis. Loc câine tratează în interiorul cupelor de brioșă și plasați o minge de tenis pe partea de sus a tratamentelor. Câinele dvs. va trebui să lucreze pentru a scoate bilele de tenis din cupele de brioșare pentru a-și recupera răsplata. Odată ce animalul dvs. devine atârnă de bile de tenis, ați putea încerca bile mai mici sau alte obiecte pentru a crește nivelul de dificultate.

Cele mai bune cadouri de casă pentru câinii DIY

Paturi de câine de casă și pături

Paturi de câine sunt simple de făcut. Puteți cumpăra umplutură la orice magazin de meserie sau folosiți prosoape vechi și pături pentru a face paturi. Tot ce aveți nevoie sunt două bucăți dreptunghiulare de pânză și câteva abilități de cusut de bază. Cusatura trei laturi ale pieselor de pânză împreună, dar lăsați o deschidere la un capăt. Umpleți materialul cu orice umplutură pe care ați ales și coaseți închiderea deschisă.

LEGATE DE: Top 5 cele mai bune paturi pentru câini mari în 2015

Dacă animalul dvs. preferă un pat cu laturi, puteți utiliza fidea de piscină. Măsurați dreptunghiul superior al țesăturii de aproximativ 10 centimetri pe fiecare parte decât de fapt. Tăiați un tăiței de piscină pentru a se potrivi cu lungimea fiecărei părți. Începând de la fiecare capăt al țesăturii, rotiți un tăiței de piscină până când acesta este acoperit complet cu țesătură și apoi cusut țesătura împreună.

Când ați terminat, veți avea o piscină cu apă cusut în toate cele patru laturi ale celui de top al țesăturii. Coaseți piesele de sus și de jos împreună pe trei laturi, adăugați-vă umplutura, apoi coaseți ultima închidere. Vei avea un pufos câine cu partea de susținere în jurul ei.

De asemenea, puteți face o Coperta de pat de câine fără coase sau pătură În doar câteva minute. Mai întâi va trebui să decideți cât de mare trebuie să fie pătură sau acoperirea patului. Achiziționați două dreptunghiuri de țesături (câinii mei, cum ar fi fleece) care sunt de 6 centimetri mai mult pe fiecare parte decât dimensiunile pe care le solicitați.

Puneți bucățile de țesături și faceți tăieturi de 6 inci de aproximativ 1 inch, în afară de ambele bucăți de țesături. Capetele țesăturii ar trebui să arate ca o fustă Hula tot drumul în jur. Dacă faceți o pătură, tot ce aveți nevoie pentru a face este să puneți cele două piese de sus unul de celălalt și să le legați împreună tot drumul.

Dacă faceți o copertă a patului, puneți piesa de fund de pe podea, puneți patul de câine în mijloc și puneți piesa de sus din țesătură în partea de sus. Apoi mergeți și legați toate benzile împreună. Acesta este cuvertura că am făcut pentru fetele mele și după cum puteți vedea, nu legați toate benzile împreună. Mă legat câțiva pe fiecare parte, astfel încât capacul să rămână pe pat și am lăsat odihna să se încurce. Coperți de pat ca acestea sunt foarte ușor de spălat!

Cel mai bun homemade tratează pentru câini

Câinele de casă tratează

Dog Tratamente sunt cadouri perfecte de casă pentru câini. Le puteți face în aromă că animalul dvs. preferă și le puteți face mult mai sănătos decât magazinul tradițional cumpărat câine tratează. Cu o căutare rapidă online puteți găsi tone de rețete pentru tratarea câinilor. Păstrați ingredientele în minte dacă câinele dvs. are alergii sau sensibilități.

Site-uri cum ar fi:

& Multe mai multe oferă o varietate de rețete pe care orice câine ar fi fericit să găsească sub copac.

LEGATE DE: Cel mai bun câine tratează

Cadouri de casă pentru câini sunt distractive de făcut și vă vor da ceva de mândru. Cine știe, puteți găsi că produsele de casă sunt mai bune decât orice ați cumpărat vreodată la un magazin de animale de companie. În plus, puteți să vă satisfaceți cadourile de casă pentru caini pentru a vă întâlni cu puii și nevoile dvs. individuale.

Acum e rândul tău

Dacă ați făcut un cadou de casă pentru câinele dvs., ne-ar plăcea să o vedem! Postați imaginile pe Facebook, Twitter sau Google+ sau împărtășiți ideile dvs. aici în comentariile. Poate că ideea dvs. creativă va inspira alți părinți de companie să se creeze și să facă un cadou de casă pentru poochia lor.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Să vorbim: cele mai bune cadouri de casă pentru câini