Este sare rău pentru câini? Fapte trebuie să știți

este sare rău pentru câini

Sarea este o componentă cheie într-o Dieta câinelui echilibrat, ajutându-i să rămână fericiți și sănătoși. Consumarea unor cantități mici de sare nu este dăunătoare câinilor, dar la fel ca și cu oamenii, sarea în exces poate fi incredibil de periculoasă. Dacă câinele dvs. consumă prea multă sare în mod regulat sau prea mult, atunci pot fi în pericol de a dezvolta probleme de sănătate care ar putea fi fatale. Controlul aportului de sare al câinelui este o parte foarte importantă a asigurării faptului că au o dietă sănătoasă și potrivită pentru stilul lor de viață.

Cât de multă sare este permisă câinele meu?

Câinii au o toleranță mult mai mică față de sare decât oamenii fac și pot consuma doar o cantitate mică de sodiu ca parte a dietei lor. Se recomandă ca un câine care cântărește 33LB, care este de aproximativ greutatea a două pugi de dimensiuni medii, în jur de 100 mg de sodiu pe zi se află la dreapta.

sare

100 mg de sodiu pe zi nu poate părea prea mult, în special, văzând ca un om adult mediu poate consuma în siguranță în jur de 2400 mg de sodiu pe zi, care este de aproximativ 6 g de sare de sare. În timp ce este doar o sumă mică, este tot ceea ce prietenul tău cu patru picioare va fi în stare în siguranță.

Pentru câinii care au cerințe dietetice speciale sau probleme cu ficatul, rinichiul sau inima, atunci este posibil să trebuiască să faceți modificări speciale la nivelurile de sodiu. Chiar și limita de 100 mg pe zi pe 33lb, poate fi prea mult pentru câțiva câini.

Sodiu în alimente pentru câini

O mare parte din aportul de sare recomandat de câine este acoperit de alimentele de câine pe care le hrăniți. Marea majoritate a alimentelor de câine de marcă pe care le puteți cumpăra la magazin au un conținut de sodiu. Atunci când alegeți un aliment pentru câinele dvs., este întotdeauna important să luați notă de conținutul de sodiu, astfel încât să puteți evita hrănirea câinelui prea multă sare accidental.

Dacă utilizați un hrană pentru câini care are un conținut ridicat de sodiu și apoi hrăniți câinele dvs. similare tratați, acestea ar putea fi expuse riscului de supradozare a sodiului. Acest lucru poate duce la o gamă largă de probleme de sănătate și poate provoca disconfort serios de câine.

Ați putea dori, de asemenea: Branduri alimentare pentru câini

Ce se poate întâmpla este că câinele meu mănâncă prea multă sare?

În timp ce o sare este esențială pentru o dietă sănătoasă, ar putea duce prea mult la hipernatremie, ceea ce este atunci când nivelele de sare din corpul câinelui dvs. sunt mai mari decât normale. Intrarea în sare este o condiție periculoasă, mai ales dacă câinele dvs. nu are acces la apă curată pentru a rehidrata.

Este nevoie de consumul unei cantități relativ ridicate de sare pentru a provoca mortalitatea, dar simptomele otrăvirii sărate pot apărea chiar și după o cantitate mică. Există o serie de simptome care însoțesc otrăvire de sare care pot fi incomode și dureroase pentru câinele dvs.

În legătură cu o postare: Fântâna de apă de câine

Simptomele otrăvirii sării

Simptomele otrăvitoare de sare pot apărea imediat sau pe parcursul a câteva zile, în funcție de faptul dacă câinele dvs. a fost expus la niveluri ridicate de sare simultan sau treptat. În timp ce otrăvirea prin sare poate fi letală, simptomele pot fi, de asemenea, minore. Cele mai frecvente simptome ale otrăvirii sărate, includ:

  • Reducerea apetitului
  • Limping
  • Zgârierea și dezorientarea
  • Sporite sete și consum de apă
  • Slăbiciune și letargie
  • Potențialul Convulsii și coma

Dacă câinele dvs. prezintă semne de otrăvire de sare, atunci accesul la apa proaspătă este vital, deoarece acestea vor trebui să rămână hidratate. Acest lucru este în mod normal sfătuit să fie frecvent, dar nu în mod continuu, pentru a preveni mai rău simptomele. Simptomele grave ar trebui abordate de un veterinar, care poate ajuta la atenuarea lor și eliminarea sarei.

În legătură cu o postare: Cea mai bună sticlă de apă de câine

este sare rău pentru pooch-ul tău

Poate câinele meu să fie deficitar de sare?

În ciuda potențialelor probleme cu prea multă sare în dieta câinelui dvs., este important să nu eliminați complet sarea sau să o limitați prea mult. Sodiul este un mineral esențial pentru câini și oameni, iar nivelurile de sodiu din câinele dvs. au nevoie de completare. Prea puțină sare ar putea provoca daune organelor interne și pot opri funcționarea așa cum ar trebui.

Moderată acea sare!

Sodiul joacă un rol cheie în Păstrarea unui câine sănătos, echilibrarea fluidelor din celulele lor și ajutând la transmisia impulsului nervos. Cel mai bun lucru pe care îl puteți face pentru câinele dvs., unde este în cauză sarea, este de a monitoriza cât de multă sare consumă și păstrează suma în mod moderat.

Pentru a vă asigura că câinele dvs. rămâne în formă și sănătos, păstrați-le departe de orice gustări sărate și asigurați-vă că verificați mâncarea pe care o mănâncă, astfel încât să nu vă dați în mod necunoscut mai multă sare decât se pot descurca.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Este sare rău pentru câini? Fapte trebuie să știți