Câinii pot mânca muraturi? Tot ce trebuie să știți

Câinii pot mânca muraturi

Cercetarea a ceea ce câinele dvs. poate sau nu poate mânca este o parte inevitabilă a experienței proprietarului câinelui.

Ar putea fi acei ochi mari, suflefinți care au cerșit doar pentru o restură a ceea ce mănânci, un membru de familie bine intenționat, hrănindu-și resturile la câine sub masă sau poate o abilitate de un câine de căutare pentru găsirea comestibilă (și nu atât de comestibilă) lucruri în locuri complet aleatoare, chiar și după ce ați verificat de mai multe ori pentru a vă asigura că nu pot mânca nimic.

Câine mănâncă murături

Oricare ar fi motivul, veți găsi adesea googling "poate câinele meu să mănânce X "lucru în timp ce traversează degetele și sperând că răspunsul este da, și astăzi, vă aflați întrebându-vă dacă câinele dvs. poate mânca murături.

Spre deosebire de alte alimente, totuși, răspunsul nu este clar da sau nu. Mugles vin în multe prezentări, iar unele dintre ele sunt mai dăunătoare decât altele către Dragi Fido:

Murături regulate

Mickles regulate nu vă vor ucide câinele și, singuri, nu reprezintă un risc imens pentru sănătatea lor, dar ar trebui să evitați să le folosiți ca un tratament sau să le dați câinelui în mod regulat.

În timp ce delicioase, murături sunt ambalate cu sodiu (la urma urmei, asta este vorba de decapare.) Și dacă câinele dvs. este pe un fel de alimente scăzute de sodiu, șansele sunt ceea ce deja hrăniți a ta este mai mult decât suficient pentru a-și satisface nevoile de sodiu.

Ați putea dori, de asemenea: Mâncare cu câini de sodiu scăzut

Din acest motiv, a face murături o parte obișnuită din dieta câinelui dvs. poate duce la probleme de sănătate severe.

Un câine care mănâncă un exces de sare poate experimenta lucruri cum ar fi Convulsii, Convulsii, boală renală și atacuri de inimă.

Înainte de a vă grăbi să cumpărați alimente scăzute de sodiu, amintiți-vă, mâncarea obișnuită a câinelui oferă câinelui dvs. cantitatea ideală de sodiu, astfel încât evitarea tratatelor de sodiu High-sodiu, cum ar fi murături este mult mai ușoară și mai eficientă din punct de vedere al costurilor, decât să vă cumpărați alimentele de specialitate pentru câini că se pot bucura de murături.

Murături gătite cu ceapă

Orice proprietar de câine acolo știe că ceapa sunt un nimeni imens pentru câini, iar lucrurile gătite cu ceapă nu sunt diferite.

Ceapa și orice a fost gătită cu ei pot deteriora hemoglobina găsită în interiorul celulelor roșii din sângele câinelui dvs. ireparabil, o afecțiune numită anemie Heinz (cunoscută și sub numele de anemie hemolitică) care poate reduce grav calitatea vieții câinelui.

Heinz Anemia poate duce la pierderea poftei de mâncare, slăbiciune, colaps, murmură de inimă, ficat lărgit, și dacă câinele tău primește asistență medicală promptă și costisitoare, moarte.

Anemia Heinz poate fi, de asemenea, cauzată de fasole Fava, stejar, jgheaburi, usturoi, arțar roșu și kale, deci dacă murături au fost gătite cu oricare dintre aceste lucruri, sunt la fel de periculoase și ar trebui evitate cu orice preț.

Dacă câinele dvs. a ieșit (nu vă faceți griji, se întâmplă cu cele mai bune dintre noi.) și a furat un cuplu, vor fi bine. Dar asigurați-vă că ați sunat la veterinar dacă au mâncat mai mult decât atât.

Murături cu mărar

Mărci de muraturi sunt, de asemenea, cunoscute sub numele de "murături de măcinare Kosher", ceea ce îi determină pe oameni să presupună că sunt mai sănătoși decât murături obișnuite și, astfel, mai bine pentru câinii lor.

Câine mănâncă murătură

Partea "Kosher" vine de fapt din modul în care producătorii de muraturi din New York evreiesc murături și care implică utilizarea generoasă a mărarului, sare și usturoi.

În timp ce este adevărat că mararul a fost raportat că are unele proprietăți benefice pentru digestie, murături de măcrat încă mai au usturoi și așa cum am menționat anterior, usturoiul poate fi mortal la câini, deoarece consumul său poate duce la o condiție numită Heinz Anemia.

Dacă ați făcut muraturi de măcinare acasă și ați omis usturoiul, aceste muraturi au încă aceleași probleme ca murături obișnuite, ceea ce înseamnă că sunt ridicate în sodiu și pot fi răi pentru câinii tăi dacă sunt consumați în mod regulat.

Dacă sunteți preocupat de dvs Digestia câinelui Și doriți să le dați mărar, este mai bine dacă le dați datoriei direct și săriți întreaga parte cu totul cu totul; Acestea fiind spuse, există opțiuni mai bune acolo, cum ar fi morcovii pentru copii, unele tipuri de iaurt, somon, dovleac și pui gătit, pentru a numi câteva.

Având în vedere acest lucru, este întotdeauna mai bine să vă consultați cu veterinarul dvs. înainte de a vă oferi câinelui remedii acasă, deoarece unele remedii naturale pot fi puțin prea eficiente și vă dau Diarheea câinelui, care nu este ideea de distracție.

Câinii pot mânca muraturi? Ar trebui?

Dacă câinele dvs. a furat o murătură sau doi de la dvs., relaxați-vă și puneți în jos telefonul. Nu este nevoie să vă apelați la veterinar. Șansele sunt câinele dvs. va fi bine.

Cu toate acestea, nu luați acest lucru ca ok pentru a vă hrăni murături de câine pe regulat. În mod ideal, murături ar trebui evitate în orice moment și nu vor fi date ca o recompensă de orice fel, indiferent cât de mult vă cere câinele tău.

Amintiți-vă, murături nu vor ucide pe câinele dvs., dar pot duce la boli grave care vor.

Dacă alegeți să ignorați sfaturile și hrănirea mâncurilor la câinele dvs., indiferent de toate avertismentele, faceți-o rareori și întotdeauna asigurați-vă că sunt muraturi regulate. Evitați ceva care are ceapă sau usturoi în ele: murături fantezie pot fi mai deteriorate pentru tine, dar ei poartă un risc mai mare de a ucide câinele dvs. dacă le includeți în dieta lor.

Și dacă câinele dvs. a reușit cumva să mănânce un borcan întreg de murături? Apoi luați-le la veterinar, deoarece cantitatea mare de sare găsită în murături și sucul de muraturi poate duce la otrăvirea prin sare, care cel puțin va provoca crampe dureroase pentru câinele dvs. și poate duce cu ușurință la moarte dacă este lăsată netratată.

Concluzie

Nu vă alimentați murături de câine.

Unul sau doi nu îi vor răni, dar dăruirea murăturii de câine poate duce în mod regulat la boală renală și moarte, printre altele, deci este mai bine să o jucați în siguranță și să nu vă obișnuiți să vă dați murături de câine doar pentru că le plac ei.

Știm că este greu să reziste acelor ochi mari, mai ales când câinele dvs. face un truc într-o încercare de a vă convinge să vă împărtășiți mâncarea, dar spuneți că nu este mai bine.

Surse:

  1. Alexandra Anastasio, Câinii pot mânca muraturi?, Clubul american Kennel
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Câinii pot mânca muraturi? Tot ce trebuie să știți