Rețetă alimentară ușoară a câinilor brute cu carne de vită la sol și ficat de pui

Dieta alimentară a câinelui brut este foarte controversată Pentru oameni și animale de companie. Dieta se bazează pe dieta naturală carnivoră a strămoșilor noștri. Pentru că câinii noștri provin din aceeași familie ca lupii, coioții, vulpi și alți câini sălbatici, unii oameni cred că o dietă brută, naturală este cea mai bună pentru ei. Un Rețetă ușoară pentru câini brute, Ca asta, poate fi potrivit pentru FIDO.

Am enumerat șapte rețete de alimente crude aici, Dar, înainte de a vă gândiți chiar la trecerea câinelui la o dietă brută, trebuie să vă consultați medicul veterinar. Ar fi chiar mai bine să programați o întâlnire cu un nutriționist canin. În timp ce dieta brut are multe beneficii, poate fi, de asemenea, foarte periculos dacă nu hrănit în mod corespunzător.

Lucrul cu un expert vă va permite să creați un plan alimentar personalizat pentru câinele dvs. care să-și îndeplinească nevoile sale nutriționale. Ei vor putea explica cele mai bune alegeri de proteine ​​pentru animalul dvs. de companie și cum să creeze cele mai bune rețete pentru el. Ei vor putea discuta despre cantitatea de proteine, carbohidrați și alte substanțe nutritive importante care vor trebui să fie incluse în orice rețetă de alimente ușoare ușoare de câine pe care le faceți.

Pe baza vârstei câinilor dvs., greutatea, starea actuală de sănătate și multe alte variabile, un nutriționist canin sau medicul veterinar poate recomanda, de asemenea, suplimente în hrana pentru câini de casă de casă. Este important să discutăm aceste lucruri cu un profesionist în loc să încercați doar să creați o dietă de casă pentru câinele dvs. pe cont propriu.

Mai multe rețete aici: Homemade Dog Alimente & Tratamente Rețete

Rețetă ușoară pentru câini brute

Rețetă ușoară pentru câini brute

Ingrediente

  • 2.5 lbs. carne de vită ușoară
  • 4 uncii. ficat de pui
  • 1 morcov tocat
  • 1 Apple Cord
  • 1/2 cana de spanac pentru copii
  • 2 ouă întregi, inclusiv coaja
  • 1/2 cană de iaurt simplu
  • 1 lingurita. Flax la sol
  • 1 lingurita. ulei de masline

Directii

Cea mai bună parte despre pregătirea hranei pentru câini brute pentru animalul dvs. este cât de ușor este de a face! Fără preîncălzirea cuptorului, fără prăjire, nici o coacere și fără timp de bucătărie!

Pentru această rețetă ușoară pentru câini brut, mai întâi va trebui să puneți morcovul, mărul și spanacul pentru copii într-un procesor de alimente. Așa cum veți vedea în ghidul meu video de mai sus, nu am un procesor de mâncare, așa că am folosit blenderul meu în schimb. Doar asigurați-vă că adăugați o cantitate mică de apă dacă utilizați un blender, deoarece nu va tăia cu ușurință ingredientele fără ea.

Odată ce aceste trei ingrediente sunt tăiate fin, adăugați ficatul de pui, ouăle, iaurtul simplu, inameiat și uleiul de măsline. Procesați ingredientele până când ați tăiat fin. Într-un castron mare combinați amestecul de la procesorul de alimente cu carnea de vită.

Pentru mai multe informații despre dieta brută, verificați Ghidul nostru extins la subiect.

Rețetă ușoară pentru câini brute

Odată ce această rețetă ușoară de câine RAW este complet amestecată, o puteți hrăni cu câinele dvs. Nutriționistul dvs. medicul veterinar sau canin va recomanda cantitatea de alimente pe care câinele dvs. va avea nevoie în fiecare zi pentru a obține substanțele nutritive ale corpului său fără a deveni supraponderal.

Puteți servi mâncarea ca aceasta, sau puteți să o formați în patties și să le înghețați. De exemplu, dacă veterinarul dvs. recomandă ca câinele dvs. să mănânce 2 kilograme de alimente în fiecare zi, puteți face 1 Pound Patties - similar cu paturile pe care le-ați face dacă ați fi grăbit hamburgerii.

Așezați patții pe o foaie cookie căptușită cu hârtie de pergament. Odată înghețat, le puteți păstra într-un container etanș de până la două luni în congelator. În fiecare zi puteți scoate doar două paturi, lăsați-i să se dezghețe, iar mesele zilnice ale câinelui vor fi gata.

Amintiți-vă că această dietă nu va fi potrivită pentru toți câinii. Sunt O mulțime de rețete bune, și unii care nu sunt atât de bine gândiți. Asigurați-vă că ați verificat cu medicul veterinar înainte de a trece la dieta alimentară brută.

Citiți următorul: Argumente pro și contra al dietei de la Barf pentru câini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Rețetă alimentară ușoară a câinilor brute cu carne de vită la sol și ficat de pui