Revizuire: numai mâncarea de câini cu animale de companie natural

Cu ani în urmă, a existat un mare boom în Industria sănătății umane. Am început să realizăm pericolele de alimente prelucrate, iar experții în domeniul sănătății au început să îndemne pe oameni să mănânce zaharuri mai sănătoase și ingrediente artificiale. Nu a fost mult timp înainte ca cercetătorii din domeniul sănătății animalelor de companie să susțină același lucru. Acest mod numai pentru animalele de companie natural easyraw dehidratate este totul despre asta.

Există multe alimente comerciale de câini care nu sunt sănătoși pentru animalul dvs. de a mânca, și din cauza lipsei de reguli guvernamentale și reglementări în industrie, aceste alimente pentru animale de companie sunt de vânzare pe rafturile magazinelor din întreaga lume chiar acum. Este extrem de important să faceți niște cercetări și să acordați atenție ingredientelor din alimentele câinelui dvs. Dog alimente ca Easyraw deshidratat este ceea ce am nevoie pentru o vreme.

Așa cum veți vedea în recenzia mea video, am fost trimisă numeroase produse de la Numai animalul natural Pentru a testa cu câinii mei în schimbul revizuirii mele cinstite. Am crezut că ar fi mai ușor să spargi această recenzie în două părți. Mai târziu, în această săptămână, voi discuta tratamentele și mestecă că m-au trimis, dar pentru astăzi, să rămân la mâncarea câinelui pe care l-am primit.

Pentru mai multe detalii despre alimentele de câine brut deshidratate, importanța proteinei pentru câini și dieta Paleo pentru câini, aruncați o privire la interviul nostru detaliat: Scăderea dietei paleo pentru câini.

 Numai mâncarea de câini de casă naturală

Numai animalul natural Easyraw dehidratat câine revizuire alimentară

Dacă ați căutat o calitate superioară mâncare pentru câini care va beneficia de sănătatea și bunăstarea generală a animalelor de companie, acest lucru este! Nu exagerez când vă spun că acesta este unul dintre cele mai sănătoase alimente comerciale de câini de pe piață. Numai mâncarea de câini de casă naturală este făcută de la zero cu ingrediente de calitate umană.

Acest lucru realizat în SUA Alimentația de câine brut deshidratată conține o alimentație integrală alimentară, iar carnea brută congelată este principalul ingredient. Ei folosesc surse de proteine ​​tradiționale, cum ar fi carnea de vită și pui, dar oferă, de asemenea, multe opțiuni pentru câinii cu sensibilități alimentare care pot avea nevoie de o formă mai unică de proteine, cum ar fi somonul, codul, bizonul și vânzarea.

LEGATE DE: Cele mai bune oferte de hrană pentru câini online

Numai animalele de companie natural utilizează, de asemenea, legume și fructe non-GMO, inclusiv morcovi, cranberries nutrienți bogați broccoli și cartofi dulci glicemici scăzut. Mâncarea este deshidratată, ceea ce înseamnă că nu are nevoie de conservanți și nici nu există ingrediente artificiale.

Numai animalul natural Easyraw dehidratat câine revizuire alimentară

Ingredientele din acest produs sunt pur și simplu sursa de proteine, fructele, legumele și vitaminele și mineralele precum vitamina E și Vitamina B12. Numai mâncarea de câini deshidratată de companie naturală a fost inspirată de binecunoscutul dietă Paleo pentru oameni. A fost formulată de medicii veterinari și este disponibil exclusiv la Petsmart sau online prin intermediul site-ului companiei.

Am fost impresionat că acest produs alimentar oferă o nutriție completă și echilibrată pentru toate vârstele. Alimentele brute, întregi oferă hrănire ancestrală pentru cățeluși prin Câini de rang înalt. Ghidurile de hrănire sunt pe spatele ambalajului și este atât de ușor de făcut acest produs.

Măsurați alimentele de care aveți nevoie și apa necesară. Amestecați cei doi împreună și apoi trebuie să lăsați-o să stea așa că mâncarea poate absorbi apa. Instrucțiunile spun că l-au lăsat să stea timp de 10 minute, dar am constatat că 30 funcționează mult mai bine. După 10 minute, amestecul este încă puțin curbat.

LEGATE DE: Cel mai bun depozitare a alimentelor pentru câini

Numai animalul de companie natural recomandă amestecarea hranei seara și lăsându-l să stea peste noapte în frigider. Unul dintre dezavantajele pentru hrănirea acestei alimente este timpul necesar pentru a pregăti. Va trebui să o amestecați și să lăsați-o să stea în loc să dumping pur și simplu unele kible intr-un bol.

Cu toate acestea, puteți amesteca patru zile în valoare de alimente de câine deshidratate ușor și refrigerați-o într-un recipient sigilat. Acest lucru vă permite să planificați înainte și să amestecați alimentele atunci când aveți timp. Un alt lucru de observat este că sumele recomandate listate pe sac sunt cantitățile zilnice și ar trebui să o împărțiți în cel puțin două porții.

Numai animalul natural Easyraw dehidratat câine revizuire alimentară

Câinii noștri au dat aceste alimente două labe în departamentul de gust. Avem doi câini foarte diferiți: un boxer salvat de 5 ani care are doar un puțini dinți și este foarte pretențios despre ceea ce mănâncă și un laborator de ciocolată de 6 luni care va mânca orice. Boxerul nostru se bucură într-adevăr de alimente de câine ușor dehidratate, după cum puteți vedea în recenzia mea video. Miroase mare, și ea întotdeauna încântată să o mănânce.

Acesta este unul dintre cele mai sănătoase diete pe care le puteți hrăni FIDO, Dar vine cu un preț. Deoarece acest aliment este deshidratat și îl amestecați cu apă, o pungă de 2 kilograme de hrană pentru câini se va transforma în 12 kilograme de alimente. Puteți obține o geantă de această dimensiune pentru aproximativ 25 de dolari. Ele oferă, de asemenea, o geantă de 7 lire, care face 40 de kilograme de hrană pentru câini și puteți achiziționa o geantă care dimensiune pentru aproximativ 80 de dolari.

Pe site-ul companiei puteți obține o mai bine Prin înscrierea la livrarea automată. Dacă decideți să vă schimbați animalul de companie la acest brand de hrană pentru câini, puteți salva aproximativ 12 dolari pe sac pe geanta de 7 lire - care vă va economisi 120 USD în fiecare an, dacă achiziționați doar o pungă pe lună!

Știu că costul este mai mult decât majoritatea părinților de companie sunt dispuși să cheltuiască pe hrană pentru câini, dar nu lăsați să vă întoarceți. Dacă prețul se potrivește în bugetul dvs. lunar, este posibil să ajungeți de fapt să economisiți bani pe termen lung. Dacă câinele dvs. este mai sănătos, veți cheltui mai puțin la vizitele de îngrijire preventivă și VET.

LEGATE DE: 101 cele mai populare branduri de mâncare câine

Aducere aminte: Dacă vă gândiți să schimbați drastic dieta câinelui tău, ca de la o dietă comercială uscată Kibble la o dietă umedă de alimente brute, trebuie să vă consultați mai întâi medicul veterinar. De asemenea, va trebui să schimbați treptat dieta, astfel încât să nu vă deranjeze stomacul animalului.

REZUMATUL NUMAI PET NATURAL EAS EASYRAW DEHYDRATE Dog

Pro: Beneficiile de sănătate sunt, evident, cel mai mare avantaj pentru a vă hrăni câinele acest produs alimentar. Veți vedea diferențele din exterior și veți observa diferențele în interiorul corpului câinelui dvs., de asemenea. Pielea și haina lui vor arăta mai sănătoși și chiar am observat o creștere a nivelului de energie al câinelui nostru mai vechi.

Numai animalul natural Easyraw dehidratat câine revizuire alimentară

Numai mâncarea de câini deshidratați de companie naturală este, de asemenea, mai ușoară pentru câinele dvs. de a digera și vitaminele și mineralele adăugate vor ajuta și în sănătatea sa digestivă. Am observat o scădere a cantității de deșeuri produse ale câinelui nostru și gazul boxerului nostru a scăzut, de asemenea, de asemenea.

În ceea ce privește dietele crude, acesta este unul dintre cele mai ușor de pregătit. Deși durează mai mult decât dumpingul Kibble într-un castron, 10 minute la fiecare patru zile nu este nimic comparativ cu orele pe care le-ați petrece în fiecare săptămână pregătirea unui a Dieta RAW de unul singur. Este gustos față de consumul nostru extrem de pretențios, așa că bănuiesc că majoritatea câinilor se vor bucura și de aromă.

Contra: Timpul de pregătire este o problemă pentru unii proprietari de câini. Toți avem vieți ocupate, iar unii oameni nu pot găsi 10 minute în fiecare dimineață pentru a-și face mâncarea câinelui pentru această zi. De asemenea, prețul este un dezavantaj mare pentru multe familii care dețin câini. Cei mai mulți dintre noi sunt pe un buget, iar investirea într-un hrană pentru câini de înaltă calitate nu este o opțiune. Doar amintiți-vă că primiți ceea ce plătiți și vă puteți sfârși să vă salvați niște bani în îngrijirea veterinară în viitor.


Acum e rândul tău

Ați folosit Numai mâncarea de câini de casă naturală deja? Ați avut succes cu el sau a eșuat? Simțiți-vă liber să vă lăsați propria recenzie și de evaluare pentru singurul animal de companie natural Easyraw dehidratat câine de mai jos și să ne spună ce credeți!


Dezvăluire: Putem câștiga comisioane afiliate fără costuri pentru tine de la link-urile de pe această pagină. Acest lucru nu a afectat evaluarea produselor noastre. Citiți mai multe aici si gaseste Dezvăluirea completă aici.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: numai mâncarea de câini cu animale de companie natural