10 Sfaturi pentru siguranța câinilor în mașinile fierbinți

10 sfaturi pentru siguranța câinilor în mașinile fierbinți

Toți ne place să călătorim cu câinii noștri. Fie că este vorba de o excursie regulată de weekend la bacanie sau o vizită la parcul dvs. preferat, având cainele dvs. să vă alăturați în călătoriile dvs., puteți întări cu siguranță legătura dintre voi doi. Din păcate, când este fierbinte în afara mașinii dvs., nu poate fi cel mai sigur loc pentru animalul dvs. de companie. Mașinile pot deveni extrem de calde în special în timpul verii. Și chiar dacă aveți un control climatic funcțional, există încă o șansă ca ea să nu reușească. Acest lucru poate pune animalul dvs. de companie cu risc de accident vascular cerebral, precum și alte preocupări legate de siguranță inerente într-un interior cu adevărat cald. Iată 10 sfaturi pentru a vă asigura siguranța animalelor de companie ori de câte ori călătoresc în mașină într-o zi deosebit de fierbinte, blistering.

1. Nu vă lăsați vreodată animalul dvs. în mașina parcat

Unii părinți de companie cred că crăparea ferestrelor lor deschise va ajuta la prevenirea supraîncălzirii câinilor lor în mașina lor parcată. Există, de asemenea, cei care cred că este bine să-și lase câinii în mașinile lor parcate, deoarece vor fi plecați doar pentru o vreme. Din păcate, crăparea ferestrelor va duce doar la 0.Reducerea cu 3 grade a temperaturilor interioare la fiecare 5 minute, traduceți aproximativ la 3.6 grade într-o oră întreagă.

Asta inseamna ca, daca este deja uimitoare in interior, say 105 grade, rularea ferestrelor in jos va aduce doar temperatura la 104.7 grade în primele 5 minute sau 101.4 grade în primele 60 de minute. Este încă foarte cald.

Există, de asemenea, oameni care cred că doar pentru că este un răcoros de 70 de grade în afara apoi interiorul mașinii va fi, de asemenea, același. Din păcate, studiile arată că interiorul mașinii sunt ca niște cuptoare. Dacă sunt de 70 de grade în afara, ar putea fi foarte bine 95 de grade în interiorul mașinii în primele 10 minute. Deci, nu-ți părăsi vreodată câinele în mașină dacă vei pleca câteva minute sau vei sparge ferestrele deschise. Pur și simplu nu este în siguranță.

câine a rămas singur în mașină

2. Utilizați un transportator de companie bine ventilat

Nu subestimați versatilitatea, confortul și siguranța acordată unui transportator de animale de companie bine ventilat și tratat. Mulți purtători de animale de companie de astăzi sunt proiectați special pentru a promova confortul optim pentru câinele dvs. Acestea pot reflecta căldura de pe transportator, permițând în același timp aerul rece să se deplaseze prin interior. Unul dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie să le căutați atunci când alegeți un transportator de animale de companie este oportunitatea dimensiunii. Câinele dvs. ar trebui să poată sta, să stea, să se întoarcă și chiar să se așeze confortabil în interiorul cutiei. Imaginați-vă, dacă este deja prea caldă și, de asemenea, nu vă puteți mișca cât de liber așa cum ați dori, căldura poate crește mai intensă. Un transportator de animale de companie care este eficient din punct de vedere termic este întotdeauna o alegere excelentă.

În legătură cu o postare: Cele mai bune covoare de cauciuc de câine

3. Adăugați tampoane de răcire la scaunul mașinii sau în cutia de companie

Uneori, chiar și un purtător de companie bine ventilat nu este suficient pentru a vă proteja animalul de căldură. Ceea ce aveți nevoie sunt Plăcuțele de răcire pentru câini care prezintă materiale absorbante termice. Ele vor ajuta la tragerea căldurii din corpul câinelui dvs. pentru a reduce temperatura corpului de bază. Există diferite plăcuțe de răcire în funcție de tehnologia integrată de răcire utilizată. Unele folosesc substanțe asemănătoare gelului care oferă atât confortul de răcire pentru animalul dvs. și trageți căldura din corpul animalului dvs. de companie. Acestea funcționează ca niște tampoane absorbante, cu excepția faptului că este căldură pe care o absordă. Există, de asemenea, plăcuțe de răcire care vin cu substraturi pe care le puteți pune în congelator. Vă dați în esență animalul dvs. o saltea din gheață. Indiferent de tipul de tampon de răcire pe care îl alegeți, îl puteți plasa cu ușurință pe scaunul mașinii, în cutia câinelui sau chiar pe podeaua vehiculului.

În legătură cu o postare: Cele mai bune cutii de câine

Plăcuțe de răcire pentru câine în mașină

4. Aduceți o mulțime de apă răcoritoare rece pentru rehidratare constantă

Dacă conduceți doar un bloc sau două, atunci poate că există într-adevăr că nu este nevoie să aduceți apă proprie a câinelui dvs. să bea. Cu toate acestea, dacă vă uitați la mai multe zeci de sute de kilometri de conducere sau chiar mergând într-o călătorie interstatală, având o apă răcoritoare răcoritoare, ar trebui să vă ajute să șeziți pe animalele de companie hidratate în timpul călătoriei. Este foarte important să realizăm că câțiva câini sunt mai susceptibili la deshidratare datorită anatomiei lor unice. În plus, ei nu au Mecanism de transpirație care s-ar putea dovedi util în răcirea corpului lor. Ca atare, întotdeauna împachetați sticle de apă potabilă ori de câte ori ieșiți cu câinele dvs. Aduceți și boluri de apă pliabile. Dacă aveți un transportator de companie cu suport pentru sticle, puteți folosi acest lucru pentru a atașa apa de băut.

În legătură cu o postare: Cea mai bună sticlă de apă de câine

Hidratarea pentru câinii rămași în mașină

În legătură cu o postare: Câine de câine

5. Investiți în capacele de scaune impermeabile și garniturile de pardoseală din cauciuc

S-ar putea să nu vă place ideea de a crea o piscină înghețată în interiorul mașinii dvs., dar dacă aceasta este singura modalitate de a vă menține animalul de la supraîncălzire, atunci faceți-o. Ce puteți face pentru a vă proteja mașina din acest pat de gheață este locul într-adevăr impermeabil de calitate impermeabil Capacele scaunului pentru câini precum și garnituri de pardoseală din cauciuc. Acestea ar trebui să vă ajute să vă protejați pardoselile mașinii și scaunele de la mizeria care trebuie să apară de la topirea gheții. Alternativ, puteți plasa pungi de gheață sau pachete de gheață pe scaunul mașinii pentru ca animalul dvs. să se afle pe. Va fi dezordonat, dar este sigur că merită.

Capace de scaune impermeabile pentru câini în mașină

6. Aduceți tratamente răcoroase, răcoritoare, înghețate

Dacă aveți un răcitor portabil în mașina dvs., puteți pregăti de fapt niște gheață de tratamente pentru câinele dvs. pentru a sărbători în timpul călătoriei. Puteți face cuburi de gheață din carne de vită sau de pui de pui. De asemenea, puteți face POSSicles sau picături de gheață din fructe yummy. Puteți da aceste tratamente pentru a ajuta la scăderea temperaturii corpului animalului pe o călătorie cu adevărat caldă.

Puteți, de asemenea, să plasați aceste gheață în apa de băut pentru ao face mai gustoasă, atrăgând câinele dvs. să bea mai mult. Acesta este locul în care capacele scaunelor impermeabile pot fi într-adevăr la îndemână, astfel încât să nu terminați cu scaunele de mașină care au fost înmuiere în gheața topită.

În legătură cu o postare: Cel mai bun câine tratează

7. Parc sub umbra

Ori de câte ori și ori de câte ori este posibil, parcați mașina la umbră. Acest lucru vă poate ajuta să oferiți o cabină de mașină mai rece. Când tu și animalele de companie, întoarce-te la mașină, nu va fi atât de fierbinte. Veți ajuta, de asemenea, aerul condiționat de mașina dvs., fără a nu explozia complet în momentul în care îl porniți. În cazul în care nu există nici o umbră pentru a începe, este posibil să doriți să investiți în nuanțe de mașină pentru a vă ajuta să vă protejați cabina de căldura care vine prin parbriz și ferestre. Alegeți una care vine cu suprafețe reflectorizate, astfel încât căldura să fie reluată de pe această suprafață. Este posibil să nu vă răcească cea mai mare cabină, dar sigur că nu va fi la fel de caldă ca un cuptor.

câine în mașină parcată sub o nuanță de copac

8. Planificați excursii

Uneori, tot ce aveți nevoie este o mică planificare a călătoriei dvs. Dacă sunteți preocupat de sănătatea animalului dvs. de companie, poate doriți să călătoriți devreme dimineața sau chiar târziu în după-amiaza sau seara devreme. Acest lucru ar trebui să ajute animalul dvs. să se simtă mai confortabil, deoarece nu va fi într-adevăr atât de fierbinte. De asemenea, aveți grijă de indici de căldură în locul în care veți merge. Temperaturile mediului sunt afectate de umiditatea relativă. Cu cât este mai umed, cel mai fierbinte se simte.

Excursii programate cu câine în mașină

9. Fiți atenți la temperatura cabinei mașinii

Unele mașini moderne au acum controale climatice computerizate de cabină pentru a vă ajuta să urmăriți temperatura cabinei. În acest fel, puteți ajusta cu ușurință sistemul de răcire interior al mașinii. Din păcate, nu toate mașinile vor avea această caracteristică, astfel încât să doriți să investiți într-un dispozitiv de monitorizare a temperaturii cabinei care funcționează mai mult ca un termometru de cameră. Înțelegeți că 85 de grade este în general considerată limita superioară a ceea ce este confortabil pentru câini. De asemenea, trebuie să țineți cont de faptul că percepția dvs. despre ceea ce este fierbinte este de fapt dublu atunci când "simțiți" de câini. Deci, dacă credeți că este fierbinte, este de fapt de două ori mai caldă dacă numai câinele dvs. poate vorbi. Ar trebui să fiți gata să faceți ajustările necesare în temperaturile cabinei.

Ați putea dori, de asemenea,: cel mai bun Dog termometru

câine a plecat în mașină singur

10. Nu lăsați animalul dvs. să-și aducă capul în afara ferestrei mașinii

Indiferent de cât de cool ar putea arăta, acest lucru este deosebit de periculos pentru animalul dvs. de companie. Bineînțeles, vântul care se grăbește împotriva feței ar trebui să-l ajute să se răcească puțin. Cu toate acestea, chiar nu poți spune când resturile vor veni să zboare și să-ți smulgă animalul chiar pe capul său. În loc de a avea un timp minunat, veți fi îngrijorați de îngrijirea veterinară costisitoare pe care va trebui să o scoateți din cauza rănirii. Păstrați-vă animalul fixat fie cu un cablu de centură de centură, fie cu o cutie. Am menționat deja despre cutia de câine ca fiind cea mai sigură și mai confortabilă modalitate pentru ca animalul dvs. de companie să călătorească.

Ați putea dori, de asemenea: Curele de siguranță pentru câini

câine cu capul din fereastra mașinii

Dacă sunteți ca majoritatea părinților de companie care iubesc călătoriți cu câinii lor în mașinile lor, atunci știți că vă expuneți animalul de companie la potențialul accident vascular cerebral și alte probleme de siguranță, mai ales atunci când este scos fierbinte. Prin aderarea la unele sau toate aceste 10 sfaturi pentru siguranța câinilor în mașinile fierbinți, veți asigura mai multe timpi distractive pentru dvs. și pentru animalul dvs. de companie.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 10 Sfaturi pentru siguranța câinilor în mașinile fierbinți