Sunt arici prea puțini pentru a ține?

Arici

Mulți oameni care nu au atins niciodată a Pet Hedgehog înainte de a vă întreba dacă aricii sunt într-adevăr prickly sau spiky și dacă sunt suficient de moi ca să țină. Ei se întreabă de ce cineva ar avea un animal de companie pe care nici măcar nu le poate lua sau se potdura. Dar, din fericire, proprietarii de hedgehog de pretutindeni știu că animalele lor iubite sunt cu siguranță capabile să fie tratate dacă sunt făcute corect.

Cum te descurci cu un arici?

Când un arici este calm, quill-urile lor se află într-o poziție relaxată. În acest moment, un arici poate fi ținut fără să se îngrijoreze cu privire la quill-urile ascuțite. Măștile tind să se așeze pe lângă spate și pe părțile laterale ale ariciului, toate îndreptate spre capătul lor din spate, atâta timp cât nu împingeți sfaturile ascuțite ale quills (animalele de companie înapoi), ele nu prezintă probleme sau șanse de a fi încoace.

Un arici senzut sau furios este o altă poveste, de când quills sunt ridicate și tind să indice toate direcțiile. Incercand sa Manipulați un hedgehog În această postură defensivă este sigur că este o experiență cu prickly și de obicei se face numai cu ajutorul unui prosop gros sau în timp ce purtați mănuși pentru a vă proteja mâinile.

Arici ca arici ca să fie cuddled?

Cât de mult un arici se bucură de a fi ținut sau cuddled este diferit pentru fiecare. Depinde de personalitatea ariciului individual și de cât de multă manipulare a ariciului a avut în trecut. Unii arici pare să-și satisfacă să se angajeze până la tovarășii lor umani, în timp ce alții ar putea fiimi sau pur și simplu preferă să exploreze și să se miște peste ședința și cuddling. Unii arici sunt toleranți de a fi ținuți, dar preferă să se îmbină și să exploreze (sau să găsească un colț liniștit al canapea pentru un pui de somn) de a fi ținute. Este greu de prezis personalitatea unui arici individual, deși este sigur să spunem că cu răbdarea aproape orice arici poate fi cel puțin deținut.

Hedgehog quills și blană de arici

Burții de arici sunt acoperiți cu blană moale, dar laturile și spatele sunt acoperite cu quills rigid. Potrivit lui Hedgehog Central, un arici este acoperit de aproximativ 5.000 la 7.000 de quills, așa că le face destul de spiky! Aceste quills sunt ascuțite (deși, spre deosebire de a Porcupine quills, ele nu sunt ghimpate) și sunt controlate de o serie de mușchi, așa că atunci când un arici se simte amenințat că quills sunt ridicate să stea la sfârșit. Când mușchii sunt relaxați, quill-urile se găsesc. În plus față de a-și face tremurarile lor, ariciul se va întoarce într-o minge când se simt amenințată să-și protejeze submarinul moale. În acest fel, tot ceea ce este expus este o minge de arici acoperită în quill (ceea ce face un sistem eficient de apărare). Chiar și în această stare, puteți atinge un arici fără prea multe daune (câțiva proprietari de arici sunt vreodată ciudați suficient de greu pentru a-și rupe pielea). Cu toate acestea, încercați să evitați să vă scoateți degetele prins de un arici care se rostogolește într-o minge, deoarece sunt puternici și au fost strânși și aruncați în același timp este sigur că este dureros pentru dvs!

Uita-te acum: 11 animale exotice sălbatice pe care le poți avea ca un animal de companie

Surse de articole
Animalele de molid utilizează numai surse de înaltă calitate, inclusiv studii evaluate de colegi, pentru a sprijini faptele din cadrul articolelor noastre. Citiți procesul nostru editorial pentru a afla mai multe despre modul în care verificăm și păstrați conținutul nostru precis, fiabil și demn de încredere.
  1. Îngrijirea hedgehogului africanChicago Exotice Spitalul de animale

  2. Hedgehog CareSocietatea umană a animalelor, 2020

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Sunt arici prea puțini pentru a ține?