Secretele câinilor adulți

Casa de rupere a câinelui adult

Ne așteptăm la câteva puddle când obținem un câine tânăr; face parte din bucuria de a deține un pui drăguț. Nu este atât de îndrăgit când un câine adult face același lucru! Când un câine de peste șase luni de vârstă de vârstă sau pees în casa ta, nu poți accepta acest lucru ca comportament normal. Este un semn că ceva este greșit și că trebuie să faceți ceva despre asta.

Housebreking Un câine adult este o provocare, așa că aici sunt secretele succesului pe care trebuie să le cunoașteți.

Aflați ce îi provoacă

Există multe abordări diferite pentru casa unui câine pentru adulți. Nu veți putea să preziceți care va funcționa cel mai bine pentru dvs. dacă nu știți ce cauzează problema. Deci, diagnosticarea problemei trebuie să fie primul pas și acest lucru începe cu a excursie la veterinar.

VET dvs. va fi capabil să excludă orice cauze medicale pentru această problemă. Există mai multe condiții care pot provoca un câine pentru adulți la poop și pee (termenul veterinar pentru aceasta este eliminarea) în locuri inadecvate. VET-ul dvs. trebuie să le conducă ca fiind cauza. Dacă cauzează problema, trebuie să înceapă un tratament adecvat.

  • Problema gastrointestinală

Acest lucru ar putea fi ceva de la o infecție la o alergie. Ea provoacă ca pooch-ul dvs. să aibă nevoie de urgență și nu pot face afară. Puteți observa că poopul lor este foarte apus.

  • Probleme de incontinență

Unele condiții fac imposibil ca un câine să controleze urina. Ar putea fi o problemă fizică, cum ar fi malformații genitale, pietre vezice sau chirurgie. Ar putea fi o boală sistemică cum ar fi Diabet sau Boala lui Cushing sau ar putea fi o problemă cu nervii care alimentează acea regiune a corpului.

  • Medicament

Efectele secundare ale unor medicamente veterinare includ incontinența urinară și murdărirea.

  • Vârstă

Când un câine de peste nouă ani începe să se potrivească sau să pipi în casă, poate fi cauzată de condițiile legate de vârstă, inclusiv artrită, Pierderea funcției cerebrale sau a pierderii controlului vezicii urinare.

Ele vă pot ajuta, de asemenea, să identificați cauza comportamentală a problemei. Iată câteva dintre ele.

  • Casă-Probleme de antrenament

Dacă ați achiziționat câinele ca adult, nu veți avea cunoștință despre formarea lor penală anterioară și aceasta poate fi originea problemei. Poate că nu au fost niciodată pregătite în casă sau antrenamentul lor era incomplet.

  • Preferința de suprafață

Acest lucru se poate întâmpla atunci când un câine a folosit doar o suprafață, cum ar fi ziarul într-o cutie sau un pardoseală din beton într-un garaj. Ele formează o preferință puternică pentru acea suprafață.

  • Marcajul teritoriului

Din păcate, modalitatea naturală pentru un câine de a-și marca teritoriul este să-l urină pe ea! Este mai probabil să facă acest lucru dacă se simt stresați sau anxioși.

  • Anxietate

Există mai multe tipuri diferite de anxietate pe care câinii le pot suferi. Ei pot obține nerăbdători din cauza unei schimbări majore în gospodărie, cum ar fi sosirea unui nou membru al familiei sau a unui animal sau chiar a unui deces în familie. Când câinii pipi sau poop din cauza anxietății, ei o fac adesea asupra lucrurilor care miroase oamenii sau animalele din casă, cum ar fi paturile și canapelele. Anxietate de separare poate provoca, de asemenea, această problemă.

  • Dispreț față de exterior

Un câine care nu-i place să plece afară nu va ieși acolo când au nevoie să se potrivească! Acest lucru poate fi ceva la fel de simplu ca ei nu plătesc vremea rece sau umedă.

  • Urinare supusă

Câinii care sunt pipi când sunt încântați, salutând o persoană nouă sau a fi spus, pot prezenta un comportament supus. Ei pot, de asemenea, să se rătăcească sau să se culce în același timp.

Câine de câine

Secretul de a aborda problemele de vânătoare

Dacă pooch-ul tău este murdărirea în casă, deoarece nu au fost niciodată instruiți în casă, au pregătire incompletă sau au regresat după ce a fost cu succes Casa instruită, secretul de vânătoare este de a obține a Crăciun de câine. Faceți acest lucru cât mai repede posibil, deoarece cu cât permiteți mai mult să persiste, cu atât este mai greu să se rupă.

Câinii nu-i place să elimine în zona pe care o dau sau mănâncă. În timp ce corajul ar trebui să fie menținut la un minim, poate juca un rol important în a vă ajuta să învățați să o ocupați pentru perioade mai lungi. Iată sfaturile de top pentru modul de utilizare a cutiei pentru a vă ajuta să vă rupeți câinele.

  • Furajarea regulată

Păstrați-vă câinele într-un program regulat de hrănire și nu lăsați-i să mănânce între mese. Nu-i hrăniți resturile de la masă.

  • Oportunități regulate de eliminare

Nu vă puteți aștepta ca câinele să vă pipi și să vă în afară dacă nu le luați acolo! Un câine adult instruit în totalitate trebuie să meargă afară pentru a elimina cel puțin patru ori pe zi, astfel încât să fie pregătit să ofere mult mai mult decât atunci când instruiți. Faceți vizitele exterioare în același timp al zilei. Ar trebui să existe întotdeauna un prim lucru dimineața, ultimul lucru pe timp de noapte și înainte de a fi lăsate în cutie.

  • Învățați să găsiți semnele

Intrați în obiceiul de a vă respecta îndeaproape câinele. Câinii care trebuie să elimine pot să zgârie sau să plângă la ușă, dar mulți nu vor. În schimb, este posibil să le observați stimularea și whining sau circulare și sniffing. Mulți lasă camera să plece și să aibă un poop unde nu le poți vedea!

  • Utilizați cutia

Câinele dvs. va fi foarte reticent în pipi sau să-l poop în cutie, astfel încât să folosiți acest lucru în avantajul dvs. Să le limiteze în cutie pentru perioade lungi de timp în primele zile. Lăsați-i să-i ia în grădină pentru a elimina, apoi le dați 15-20 de minute liber în jurul casei înainte de a le pune înapoi în cutie. În săptămâna următoare sau astfel, puteți crește treptat cantitatea de timp pe care o cheltuiesc din cutie. Alternativ, puteți cumpăra o cutie de câine și le puteți limita într-o cameră mică.

  • Da recompense

Ori de câte ori câinele dvs. Poops sau Pesole în care doriți să o facă (eu.E. în curtea sau grădina dvs.), le lăudați și recompensați-i cu o gustoasă Dog tratat, un joc sau o plimbare plăcută. Luați câinele în același loc în grădină de fiecare dată deoarece mirosul îi va cere să o folosească ca o toaletă peste și peste din nou. Poochul dvs. ar putea fi nevoie să ruleze un pic înainte de a reuși să producă ceva, deși!

  • Prindeți-le în act

Când vă prindeți pooch-ul în actul din interiorul casei, dați o lovitură puternică pentru a le slăbi. Strigândul nu va funcționa, ei se vor ascunde de tine pentru a face acest lucru. Majoritatea câinilor vor opri ceea ce fac ei, astfel încât să le puteți conduce direct în afara. Odată ce au făcut ceea ce trebuie să facă afară, dați-le o mulțime de laudă și o recompensă.

  • Care se ocupă de accidente

Puteți găsi un depozit neplăcut sau o băltoacă în jurul casei dvs., dar trebuie doar să o ignorați. Este prea târziu pentru orice fel de pedeapsă, deoarece câinii nu se pot gândi la ceea ce au făcut greșit. Curățați-o cu o soluție specială de curățare enzimatică, care este proiectată pentru urină de companie. Acest lucru va elimina mirosurile care identifică locul ca toaletă!

În legătură cu o postare: Pet Odor neutralizant

caine rau

Secretul de combatere a problemelor de preferință de suprafață

Majoritatea câinilor dezvoltă o preferință pentru suprafața pe care o doresc să le elimine atunci când sunt pui de aproximativ șase până la zece săptămâni de vârstă. Tind să fie suprafața pe care au fost instruiți așa dacă au locuit într-o casă cu o peluză de iarbă, care este probabil să fie suprafața lor preferată. Dacă adoptați acel câine și nu aveți o gazon, pot exista probleme! De asemenea, dacă câinele tău a crescut într-un adăpost sau o canisa, este posibil ca ei să nu fie prea dornici pe poarta pe gazonul tău.

Metoda de antrenament cu Crate este încă eficientă pentru această problemă, dar există un secret suplimentar. Pentru a transfera preferința de la beton la iarbă, luați o placă de beton și plasați-o pe gazon. Lăsați câinele să se obișnuiască cu asta. Apoi, luați niște butași de iarbă și presați-le pe beton unde câinele dvs. îi place să elimine. Crește treptat cantitatea de iarbă de pe plăcuță până când este complet acoperită. Apoi scoateți complet placa.

Secretul de a aborda o dispreț față de exterior

Câinii care nu au petrecut niciodată mult timp în afara, pentru că au fost ridicați într-o canalitate interioară, de exemplu, se pot simți copleșiți de mediul extern. De asemenea, câinii care au fost instruiți folosind o hârtie de hârtie înăuntru, și care nu sunt obișnuiți să elimine în afara casei, pot fi îngrijorați de a face acest lucru.

Alți câini sunt cu succes pregătiți, dar când vremea este rea, refuză să meargă afară. Acest lucru este mai frecvent printre rasele de jucărie. Sarea care este folosită pe trotuarele orașului în condiții de gheață, de asemenea, pune mulți câini, deoarece își arde labele.

În plus față de pregătirea standard cu Crate, aici sunt câteva sfaturi de top.

  • Să le folosească la exterior

Înainte de a încerca să vă scoateți câinele în afara, lucrați la eliminarea anxietății lor generale despre părăsirea casei. Conduceți într-un parc foarte liniștit și petreceți ceva timp jucând cu ei acolo. Construiți timpul pe care îl petrec în grădină sau în curte. Face să fie în distracție de curte prin introducerea de jocuri sau chiar un câine prieten pentru ei să se joace cu. Dacă acel câine se potrivește sau se află în afara, câinele dvs. poate dori să le copieze! Mirosul urinei altui câine face adesea trucul.

  • Utilizați balconul

Dacă locuiți într-un apartament, puteți să le folosiți pentru a elimina pe iarbă, punând în jos unele prelată și plasarea de iarbă pe ea. Ei vor fi obișnuiți în curând cu textura.

  • Păstrați-le calde și uscate

Câinii mici vor aprecia niște îmbrăcăminte de protecție atunci când merg afară. Puteți obține haine de câine și îmbrăcăminte impermeabilă care vor păstra elementele la Bay. Nu uitați cizme mici pentru a-și proteja picioarele. De asemenea, puteți obține creme de protecție și salve care sunt special concepute pentru labele câinilor.

În legătură cu o postare: Cele mai bune cizme de câine

  • Construi un adăpost

Este posibil să fie posibilă construirea unui adăpost care va proteja zona grădinii că câinele dvs. utilizează de la cel mai rău vânt și ploaie. Ați putea construi o construiere din casa dvs. sau puteți folosi o prelată de plastic.

În legătură cu o postare: Cel mai bun câine Pooper Scooper

Secretul de a aborda anxietatea

Anxietatea poate fi o problemă dificilă de abordat la câini. Secretul este de a lucra cu VET dvs. pentru a încerca să identifice declanșatorul pentru anxietate. Apoi puteți începe să încercați să reduceți impactul pe care îl are pe animalul dvs. de companie. La fel de bine ca Metoda de antrenament cu crate, Iată câteva lucruri suplimentare pe care le puteți încerca.

  • Acces restrictionat

Poți să folosești Porțile de câine și pixuri în zonele de pe cordonul casei dvs., astfel încât câinele dvs. nu are acces la zonele în care au fost murdare anterior. Acest lucru poate fi suficient pentru a sparge obiceiul.

  • Rezolvarea conflictului

Dacă problema este cauzată de un nou animal de companie, puteți începe din nou din nou prin reintroducerea acestora în mod corect. Există o mulțime de îndrumări disponibile despre cum să faceți acest lucru. Uneori, animalele care au primit anterior, pot începe să aibă probleme între ele. Înscrieți ajutorul unui expert pentru comportamentul animalelor sau al unui veterinar pentru a aborda acest lucru. Dacă un nou om este problema, ei pot convinge câinele dvs. să-i placă prin oferirea de tratamente, jucării și mestecați și jucând jocuri cu câinele dvs.

  • Tratați substituirea

Când câinii în mod repetat se poopează sau pipi pe un pat sau o canapea, poate ajuta dacă întoarceți-o într-o zonă de hrănire prin împrăștiere tratați acolo. Câinii nu-i place să sol domeniul în cazul în care există alimente gustoase disponibile!

  • Curățarea temeinică

Mirosul fecalelor și urinei atrage câinii înapoi la aceeași locație, astfel încât să-i dați întotdeauna un bun curat cu un derulant enzimatic care este destinat utilizării animalelor de companie.

  • O face neplăcut

Câinii îi place să se simtă confortabil atunci când au un poop sau o pipi. Faceți zona pe care nu o doriți să o folosească cât mai neplăcută posibilă. Este posibil să trebuiască să obțineți creativi aici! Puteți încerca o bandă lipicioasă cu două fețe, dar orice suprafață brută sau chiar capcane de bookby poate fi de succes prea.

În legătură cu o postare: Cele mai bune pungi de câine

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Secretele câinilor adulți