Pedialyte pentru câini: câinii pot avea pedialyte?

Pedialyte pentru câini pot caini să aibă pedialyte

Când câinele dvs. este slab unul dintre cele mai mari preocupări este întotdeauna deshidratarea. Acest lucru este deosebit de îngrijorător dacă se confruntă cu vărsături sau diaree sau refuză lichide. Lipsa de fluide în organism și incapacitatea câinelui dvs. de a le înlocui poate duce la deshidratare, ceea ce poate provoca probleme grave de sănătate pe termen lung și dacă este lăsată necontrolată poate ucide. Deplasarea rapidă a aportului de lichid a câinelui dvs. este la fel de importantă ca și descoperirea cauzei principale a problemei.

Câine deshidratată

Desigur, primul dvs. apel ar trebui să fie medicului veterinar să caute probleme de bază și să evalueze Sănătate și bunăstare a câinelui tău. Dar, există pași pe care îi puteți lua pentru a vă ajuta medicul veterinar în această evaluare și păstrați-vă fluidele câinelui dvs. între timp. Un astfel de pas pe care mulți proprietari îl iau este să introducă pedialyte la dieta câinelui lor. Este sigur acest lucru și dacă da, cât de mult ar trebui să vă dați câinele?

Ce este pedialyte?

Pedialyte este o soluție de hidratare care este concepută pentru a umple fluidele, substanțele nutritive și mineralele care pot fi pierdute atunci când se confruntă cu vărsături sau diaree. De asemenea, poate fi folosit pentru a înlocui aportul normal al fluidului atunci când acest lucru a fost restricționat de boală sau de rănire. Este formulată pentru uz uman și în special pentru utilizarea la copii mici.

Este preferabil față de alte băuturi, deoarece îndeplinește orientările medicale pentru prevenirea deshidratării și include electroliți importanți, incluzând potasiu, sodiu și clorură, care lipsesc adesea în alte băuturi utilizate în scopuri de rehidratare.

Este sigur pentru câini?

În timp ce proiectat în primul rând pentru consumul uman, există un acord general pe care Pedialyte este sigur pentru utilizare la câini pentru a reduce riscul de deshidratare sau pentru a inversa semnele și simptomele deshidratării timpurii.

Dozajul corect al pedialyte pentru câini

Primul lucru de realizat atunci când se ia în considerare pediayte pentru câinele dvs. este că există mai multe produse pediace diferite disponibile pe piață. Unii sunt deja diluați, în timp ce alții trebuie să aibă apă adăugată la ei. Dacă cumpărați unul care necesită diluare, acest lucru ar trebui să fie făcut numai cu apă. Folosind băuturi zaharoase ar putea face ca starea câinelui dvs. să fie mai rău, precum și să fie rău pentru sănătatea lor dentară și generală.

Există o dezbatere față de doza corectă pentru câini. Cu toate acestea, majoritatea experților sunt de acord că suma ar trebui determinată de greutatea câinelui dvs. În general, pentru ca un câine care cântărește între 40 și 50 de lire sterline, este recomandat să utilizați o jumătate de ceașcă de pedializă diluată. Această doză trebuie administrată aproximativ o dată pe oră. Ca ghid general nu trebuie să depășiți 4 centimetri cubi de pedialyte pe kilogram de greutate.

Dacă câinele dvs. refuză pedialyte, puteți încerca o versiune aromată. În prezent există patru arome disponibile și toate acestea sunt în siguranță pentru a fi utilizate cu câinele dvs., deși pot să nu iau la aroma de bubblegum. Dacă schimbarea aromei nu funcționează, încercați să utilizați o seringă pentru a administra fluidul. Dacă luați această abordare, trebuie să vă asigurați că seringa este plasată suficient de departe în gura câinelui dvs. încât nu pot să o scuipă drept înapoi. Coborârea capului câinelui tău și o înclinare ușoară ajută ușor să se asigure că lichidul este înghițit.

Ca și în cazul oricărei soluții contrare, durata de timp pe care o dați acest lucru câinelui dvs. fără a căuta mai multe sfaturi din partea medicului veterinar ar trebui să fie limitată. Dacă câinele dvs. nu prezintă nicio îmbunătățire sau se înrăutățește într-o zi sau astfel, atunci poate fi necesar un sprijin medical suplimentar.

Recunoscând semnele de deshidratare

Este important să cunoaștem semnele și simptomele de deshidratare, astfel încât să puteți lua măsuri eficiente înainte de a avea loc daune pe termen lung. Corpurile câinilor sunt de aproximativ 60% apă și acest lucru este esențial pentru dizolvarea alimentelor și eliminarea toxinelor. Doar o mică scădere a aportului lor de fluid poate provoca o creștere a toxinelor care cauzează probleme cu organele lor. Stânga netratate, daunele pot fi ireversibile.

Simptome cheie pentru a căuta includ:

  • Chipare anormală
  • Ochi uscați, nas și gură
  • Scăderea elasticității în piele
  • Pierderea poftei de mâncare
  • Niveluri reduse de energie
  • Letargie

În etapele ulterioare de deshidratare, gingiile pierd umiditate și devin lipicioase și uscate, ochii devin scufundați, iar câinii se pot prăbuși cu șocul. Dacă câinele dvs. prezintă oricare dintre aceste semne medicale imediate este necesară îngrijirea medicală.

Intervenția timpurie este întotdeauna recomandată, iar orice preocupare trebuie să fie trimisă medicului veterinar. Schimbările în comportamentul sau rutina câinelui dvs. sunt adesea primele semne că ceva este greșit sau că nu se simt singuri. Cu toate acestea, este de asemenea important să rețineți că Pedialyte nu este o alternativă la oferirea accesului la câinele la o mulțime de apă proaspătă curată și nu trebuie administrată câinilor sănătoși, deoarece își poate supăra echilibrul natural al electroliților.

În legătură cu o postare: Fântâna de apă de câine

îndrumare

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Pedialyte pentru câini: câinii pot avea pedialyte?