Ce să facă dacă câinele dvs. Va vărsa spumă albă

Happy Puppy II

Este câinele dvs. vărsăm spumă albă? Deși dvs câinele ar putea vomita Din când în când, vărsăturile repetate necesită o anumită acțiune din partea dvs. Câinele vom apare adesea, limpede, galben, maro sau alb și spumos. Mulți proprietari de câini au raportat că câinii lor tind să vărsăm spumă albă după ce mănâncă iarba, dar există și alte motive posibile pentru ea.

De ce câinii vom vărsa spumă albă?

Există câteva motive potențiale pentru care câinele dvs. este vorba de spumă albă. În multe cazuri, câinele dvs. a gustat sau a mâncat ceva care a dus la tulburarea stomacului. Câinele dvs. ar fi putut fi nibling pe iarbă, lins ceva cu un gust prost sau mestecând ceva iritant. Cu toate acestea, vărsăturile de orice fel poate indica o boală mai gravă, mai ales dacă vărsăturile apare frecvent.

  • Indigestie (adesea datorată indiscreției dietetice)
  • Reflux de acid
  • Pancreatită
  • Alte inflamații gastrointestinale
  • Obstrucție gastrointestinală
  • Toxină expunere
  • Boală infecțioasă
  • Rabies (rar)
  • Blotat (Aceasta într-o situație de urgență - mergeți la cel mai apropiat veterinar deschis dacă câinele dvs. are un abdomen dispendat)

Materialele de iarbă și de plante pot fi dificil pentru caini să digeră, făcând sucurile gastrice să se ridice și să pară alb și spumos până când câinele trebuie să vadă. Același lucru se poate întâmpla dacă câinele dvs. mănâncă alte lucruri pe care nu ar trebui să le. Toxinele pot provoca iritarea GI și mai rău, adesea ducând la vărsături.

Tusea canisei și alte probleme respiratorii superioare pot provoca câini să tuse lichid alb spumos. Materialul poate părea a fi vărsat, dar poate fi de fapt mucus și fluide din sistemul respirator. Sau, câinele ar fi putut înghiți mucusul și lichidul din problema respiratorie și va fi vărsat asta.

Observați câinele dvs. - este acolo? Sau, există răsturnarea și tusea, apoi scuiparea spumei albe? O ambele situații necesită atenția unui veterinar, dar aceste detalii vă pot ajuta VET să facă diagnosticul corect.

Ce să facă dacă câinele dvs. va vărsa spumă albă

Dacă câinele dvs. vărsăm spumă albă doar o singură dată, nu este nevoie de îngrijorare imediată. Urmăriți câinele dvs. pentru slăbiciune, letargie, pierderea apetitului, diaree, si altul semne de boală. Dacă câinele dvs. pare altfel normal, continuați să urmăriți mai multe vărsături. Dacă vărsăturile continuă, rețineți următoarea masă și continuați să vă observați câinele. Oferiți următoarea masă programată după ce a renunțat la unul și continuați să vă urmăriți câinele. Dacă vărsăturile continuă, trebuie să contactați medicul veterinar.

a lua legatura Medicul veterinar Dacă câinele dvs. va vărsa mai mult de două ori într-o perioadă de 24 de ore sau dacă vomita intermitentă continuă timp de câteva zile. De asemenea, contactați medicul veterinar dacă alte semne de boală însoțesc un episod de vărsături.

Tratamentul pentru vărsături la câini

Primul pas pe care îl va lua veterinarul este să-ți examineze temeinic câinele. Asigurați-vă că oferiți detalii medicului veterinar despre istoricul medical recent și lung. Includeți informații despre tot ceea ce bănuiți că câinele dvs. ar fi putut fi ingerat, cum ar fi plantele, substanțele chimice sau alimentele periculoase.

VET dvs. poate recomanda testarea suplimentară de diagnosticare pentru a căuta o cauză pentru vărsături. Aceasta poate include testarea sângelui și urinei, radiografii (raze X) și ultrasunete.

Tratamentul începe de obicei prin administrarea medicamentelor anti-greață și a protecției gastrice. Dozele inițiale sunt de obicei administrate prin injecție pentru a evita vărsăturile suplimentare. Câinii cu deshidratare, pancreatită sau alte preocupări de sănătate pot avea nevoie de spitalizare pentru fluidele intravenoase și dozarea frecventă a medicamentelor.

Dacă vărsăturile au fost cauzate de expunerea la toxină, VET va urma protocoalele medicale stabilite pentru tratament. Aceasta poate include, de asemenea, spitalizare.

Dacă veterinarul dvs. suspectează o obstrucție GI, atunci endoscopia sau chirurgia poate fi necesară pentru ao elimina. O ședere a spitalului va fi necesară pentru îngrijirea postoperatorie.

Dacă veterinarul dvs. suspectează umflarea, este o situație de urgență, iar acțiunea trebuie luată imediat. Acest lucru va necesita decompresie a gazelor de stomac prin intermediul lavajului gastric (pomparea stomacului) si apoi chirurgia.

Cum de a preveni vărsăturile la câini

Cea mai bună modalitate de a preveni vărsăturile este să vă păstrați câinele departe de lucrurile pe care nu ar trebui să le mănânce, să lingă sau să mestece. Cu toate acestea, există momente când este posibil să nu puteți preveni vărsături în câinele dvs. Bolile pot apărea fără nici o cauză cunoscută. Din fericire, există câteva lucruri pe care le puteți face pentru a minimiza riscurile.

  • Adu-ți câinele la veterinar pentru rutină Verificări de wellness în fiecare an (sau mai mult, dacă este recomandat de VET).
  • Hrăni a dieta sanatoasa și păstrați tratamentul la un nivel minim.
  • Împiedicați câinele dvs. de mestecat pe iarbă și plante.
  • Păstrați obiecte care pot deveni corpuri străine la îndemâna câinelui dvs. Unii câini vor fi fericiți să mănânce tot ce găsesc pe podea. Să cunoașteți obiceiurile câinelui dvs. și să continuați în consecință.
  • Păstrați plantele, substanțele chimice, alimentele umane și orice alte toxine.

Nu uitați să contactați medicul veterinar în semnele timpurii de boală - întârzierea poate face ca lucrurile să se înrăutățească. Când aveți îndoieli, mergeți la cel mai apropiat oficiu VET deschis.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ce să facă dacă câinele dvs. Va vărsa spumă albă