Dream caini? Despre ce visează?

DREAZA DRINGIDS, la ce visează

Vedeți câinele dvs. dormind bine pe patul de doggie. Apoi vedeți colțul gurii, face ca acea caracteristică în sus în sus ca și cum ar fi zâmbit. Dar animalul tău este adormit. Ar putea fi ca câinele tău să viseze? Nu numai că este al tău câine zâmbind În timp ce ochii sunt închise închise. Uneori, ea face de asemenea zgomote, laturi sau whines tot în timp ce este în somn adânc. Poate chiar face ca piciorul brusc să se răsucească ca și cum ar fi lovit ceva. Deși este destul de dificil ca unii oameni să creadă că câinii din aceste cazuri sunt de fapt vise, părinții Avid Pet știu cu certitudine absolută că câinii lor au un vis. Și nu sunt singurii care cred asta.

În legătură cu o postare: Paturi de câine ortopedice

În legătură cu o postare: Cele mai bune paturi de câine

Știința visului

Interpretarea clasică a viselor este puternic înrădăcinată în teoria psihanalitică prin care visele sunt foarte apreciate ca reflectarea funcționării mentale a unui individ la nivelul inconștientului. Cu toate acestea, studiile neurofiziologice recente indică o înțelegere mai plauzibilă și mai obiectivă a modului în care visele vin. Testele neurofiziologice indică rolul somnului REM și al interacțiunii sale cu brațul în apariția unor modele de valuri caracteristice în creier, care sunt strâns asociate cu o persoană care visează.

Pe scurt, nu toți oamenii de știință astăzi aderă la explicația convențională a viselor ca urmare a energiilor psihologice la locul de muncă. Mulți dintre practicanții medicali de astăzi privesc valurile creierului și încearcă să determine ce alte părți ale creierului sunt stimulate și dacă acest lucru a crescut în activitatea neuronală se extinde și la altă parte a corpului.

Adevărat Studii neurofiziologice indică acea etapă foarte specifică în somn - REM sau mișcare rapidă a ochilor - pentru a fi deosebit de importantă în inițierea viselor. Se crede că creierul devine activat sau stimulat în timpul stadiului de somn, permițându-i să anticipeze sunetele, atracțiile și toate celelalte senzații, inclusiv emoțiile care apar în mod obișnuit în timpul stării de veghe.

În legătură cu o postare: Paturi de câine lavabile

Ce are legătură cu visul unui câine?

Lucrul pe care trebuie să-l înțelegeți aici este că somnul REM, în termeni evolutivi stricți, a fost, de asemenea, observat la alți membri ai Împărăției Animale, în special a altor mamifere și păsări. Acestea fiind spuse, în timp ce este adevărat că studiile neurofiziologice de somn la câini nu sunt într-adevăr atât de extinse ca studiile umane, aici sunt câteva fapte pe care le cunoaștem în prezent.

  • Câinii au somn de scenă REM

Un studiu din 1977 privind modelele de somn-wake de la rasa de pointer a câinilor au arătat că acești câini au petrecut aproximativ 3 ore sau aproximativ 12% din timpul lor în stadiul de somn de somn în timp ce petrec aproximativ 10 până la 11 ore complet trează și alertă într-un 24- perioadă de oră. În timp ce studiul nu indică în mod specific prezența visătorilor la câini în timpul acestei etape a somnului, aceasta evidențiază o singură definiție clasică a viselor - coincidența sa cu somnul REM.

Rem somnul este acea etapă de somn în cazul în care creierul încearcă să consolideze diferite informații, inclusiv memorie, experiențe de învățare și chiar experiențe negative sau rele. Aceasta are ca rezultat activarea sau stimularea unei varietăți de procese fiziologice care sunt caracteristice unui sistem complet treaz. Acesta este motivul pentru care visele sunt întotdeauna echivalente cu răspunsuri fiziologice și nu numai evenimente psihologice.

Visele sunt, de asemenea, cunoscute că apar în stadiile non-REM ale somnului. Cu toate acestea, visele pe care le avem să ne amintim foarte viu sunt cele care apar în timpul somnului REM.

Studiul din 1977 nu a arătat, totuși, că câinii visează și în timpul etapei REM. Ar fi nevoie de aproape un sfert de secol înainte ca progresele înregistrate în studiile neurofiziologice la șobolani să indice relația dintre somnul REM și visele în regnul animal.

  • Șobolanii s-au dovedit a visa

Deoarece ar fi altfel neetic pentru noi să supuneți cel mai bun prieten al omului să testeze, nu există nici un subiect mai bun pentru a pune ipotezele noastre pentru o examinare mai atentă decât șoarecii de laborator sau șobolanii. În 2001, un studiu a confirmat că animalele, în special mamiferele și păsările, nu visează. Acest lucru a fost dovedit atunci când activitățile creier ale șobolanilor de laborator au arătat modele caracteristice care seamănă cu modelele de valuri ale oamenilor în timp ce se află într-un stat de vis.

Ceea ce a fost mai interesant a fost că același studiu a arătat că undele cerebrale în timpul episoadelor de somn REM ale subiecților de testare se potriveau îndeaproape modelelor lor de creier când au fost treji și la joc. Acest lucru a determinat anchetatorii să concluzioneze că șobolanii sunt de fapt "reluarea" activităților lor de joc în visele lor. Aceeași activitate creier a fost înregistrată în somn non-REM, deși mai scurtă în durată.

În legătură cu o postare: Încălzite paturi de câine

Câinii visează

Studiul din 2001 de către Wilson a determinat experții de animale să creadă că și câinii, visează. De fapt, somnul este o parte normală a ciclului de somn-trezire a tuturor mamiferelor cu sânge cald, precum și a păsărilor. Cercetările în curs de desfășurare indică, de asemenea, că somnul non-REM face parte din ciclul de somn-trezire al tuturor vertebratelor, inclusiv câteva nevertebrate.

Aceste studii neurofiziologice care se concentrează pe activitatea creierului în timpul somnului REM și non-REM, cumva, au susținut teorii psihanalitice ale cauzației de vis. Acum se crede că atunci când animalele intră într-un stat de vis, ei procesează de fapt diferite informații și formează aceste lucruri în amintiri. Nu e de mirare că câinii au o amintire de memorie excepțională, de asemenea.

Câinii visează. Ei intră în stadiul REM de somn după aproximativ 20 de minute după ce au căzut în somn. În general, câinii tind să rămână în această etapă timp de aproximativ 2 până la 3 minute înainte de a se deplasa la somn profund. Este de obicei în timpul acestor 2-3 minute de somn de scenă REM că proprietarii de câini își pot observa animalul de companie pentru a arăta comportamente ciudate cum ar fi răsucirea musculară, respirația neregulată și chiar vocalizarea.

Un rezultat foarte interesant al acestor studii este că Ponii - acea parte a creierului situată în tulpina creierului - este oarecum oprită la anumiți câini. Ponii sunt responsabili pentru prevenirea contracției grupurilor de mușchi mari în timpul somnului, astfel încât să vă simțiți cu siguranță mult odihnit. Cu toate acestea, deoarece câțiva câini au fie poni imaturi, fie că această parte a creierului nu funcționează eficient, atunci unele dintre aceste grupuri musculare mari se contractă în cele din urmă ca răspuns la activitățile din creier în timpul somnului REM. Acest lucru a fost evidențiat ca motiv pentru care există mișcările musculare caracteristice la câini în timp ce ele sunt de fapt adormite.

În legătură cu o postare: Launcher automat cu bile

Ce visează câinii?

Studiile de șobolan de laborator din 2001 au arătat că mamiferele își retrăvesc în mod obișnuit activitățile lor "trezite" în visele lor. Studiile recente arată acum că funcționalitatea redusă a ponsilor în timpul somnului poate ajuta de fapt câinii să-și acționeze visele prin eliminarea restricțiilor impuse asupra mușchilor lor. Întrebarea pe care toată lumea o va întreba este "acum că știm visul câinilor, la ce visează?"

Răspunsul este de fapt mai sus. Cuvântul cheie este "reluarea" sau "reluarea" experiențelor lor atât ca câine, cât și ca membru al familiei dvs. Studiile sugerează că câinii de obicei "visează" despre lucrurile pe care tocmai le-au făcut. Este o parte a procesului de învățare și integrarea memoriei.

Presupunerea se bazează pe rezultatele studiilor din 2001. Dacă șobolanii sunt capabili să arate modele de valuri creier similare între somnul REM și etapele trezite, atunci este sigur să presupunem că câinii vor avea același răspuns. "Visele lor" nu vor fi nimic mai mult decât o reluare sau o reluare a experiențelor lor.

De exemplu, un pointer care a ieșit toată ziua căutând acest joc evaziv și îndreptându-se către stăpânul său Locația jocului poate arăta de fapt comportamentul unui câine de alergare și îndreptat. Același lucru este adevărat cu un retriever care a alergat și a luat în considerare jocul în gură. Deci, cum știu oamenii de știință asta?

În legătură cu o postare: Paturi de câine impermeabile

La fel ca analiza valului creierului la șobolani, oamenii de știință au putut compara valurile creierului prezente în timpul somnului REM de câini și îl asociază cu valurile creierului de diferite activități în timpul perioadei de veghe. De exemplu, dacă modelul valului creier văzut în timpul somnului REM seamănă îndeaproape cu modelul valului creier al unui câine care rulează, atunci este sugerat ca câinele să viseze de fapt.

Cel mai important lucru pe care părinții de companie ar trebui să o înțeleagă este că jucați un rol central în multe dintre aceste vise. De exemplu, dacă ați jucat Frisbee sau jucați cu mingea cu câinele toată ziua, animalul dvs. de companie nu numai că va fi visat despre jocul real al lui Fetch sau Frisbee în sine, dar, de asemenea, savurați prezența dvs. Și știi ce înseamnă asta? Ești gravat în mintea animalului tău. Acest lucru vă ajută să vă îmbunătățiți și să vă consolidează relația cu dvs. și să întărească în continuare convingerea animalului de companie că sunteți într-adevăr liderul său de pachete.

Citiți conexe: Cel mai bun câine Frisbee

Pe aceeași notă, proprietarii de animale de companie care nu pot găsi cu greu pentru a fi cu animalele lor de companie pot să nu joace cu adevărat un rol semnificativ în visele câinilor lor.

Câinii visează. Și, în timp ce ei nu pot să-și poată împărtăși verbal conținutul viselor lor, acum știm că suntem o parte importantă a viselor lor - bine, adică dacă petrecem suficient timp de calitate cu ei.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Dream caini? Despre ce visează?