De ce se uită câinele meu la mine?

De ce se uită câinele meu la mine?

În timp ce citiți acest post, câinele vă privea chiar acum? Poate că asta te-a făcut în primul rând. Păi, vă putem asigura că nu sunteți singurul care este în această poziție. Oamenii de știință, filozofi, entuziaștii de câini și behavioriștii canini au petrecut nenumărate ore de teoretizare asupra acestei întrebări specifice; De ce se uită câinele meu la mine? Din păcate, nu a existat nici un răspuns absolut la această întrebare de acum.

Printre toate comportamentele câinelui vostru, privirea lor este cea mai amuzantă dintre toate, dacă nu este destul de înfiorător uneori. De ce? Asta pentru că dacă se uită la tine, sau un nou vizitator sau o placă de friptură, nu poți spune cu adevărat ceea ce îi intrigăm. Cu toate acestea, au existat unele studii privind acest model de comportament.

Derulați în jos și pentru a afla dacă este un lucru bun sau ceva care trebuie preocupat de când câinele dvs. se uită la voi.

câine uitându-se la proprietar

1. Atenţie

Atenția ar fi un pic supraestimată și, prin urmare, poate fi reprară ca "privirea dragostei". Și când vă aflați Câinele vă oferă aspectul iubirii, se așteaptă să le observați. Un studiu în 2015 a arătat că câinii și oamenii se înțeleg bine, privindu-se în ochii celuilalt. Când vă priviți în ochii câinelui vostru, nivelurile de oxitocină (un hormon care promovează legătura socială) atât în ​​tine, cât și în câinele dvs. S-ar putea să interpretați greșit acest comportament ca fiind înfiorător, dar în realitate, ei arată dragoste și prietenie. Un mod interesant de a explica dacă sunt relaxați și nu se tem că este atunci când urechile câinelui dvs. sunt în sus, gura deschisă și coada într-o poziție neutră. Puteți rămâne asigurându-vă că acestea sunt fără stres. Este de fapt un semn bun când câinele dvs. dorește atenție; arată cât de fericită și afectuoasă sunt spre tine.

2. Confuzie

În timp ce vă angajați într-o sarcină, veți vorbi vreodată cu dvs. și găsiți că puiul dvs. vă urmărește și urmați fiecare cuvânt? Motivul pentru care câinele dvs. ar putea privi la tine este că el / ea încearcă să-și dea seama dacă vrei ceva de la ei. Cu siguranta nu vor sa rateze un singur tactie sau sintetizeaza-te pentru a face ceva in mod greșit. Mai mult, ele sunt doar curioase despre ceea ce este hooman face și pur și simplu doresc să fie o parte din ea.

3. Dorinta

Ori de câte ori te uiți la câinele tău și le găsești să te uiți la tine, probabil că sunt dornici de ceva. De fapt, cea mai mare parte a aspectului lor spune-ne întotdeauna că vor ceva. De la "hraneste-ma" la "aruncă mingea" la "Hai să mergem la o plimbare" și să nu uiți de infam Belly freacă, ei au doar un singur mijloc de a-l transmite pe toate: uitându-se. Dar dacă sunt deja angajați într-o acțiune specifică și priviți la dvs. într-un anumit mod, cum ar fi ținând o frânghie în gură, acest lucru ar putea însemna că vor implica. Câinii îl iubesc când te joci cu ei, dar nu vor să-l scape și să riscă să te enervezi. Deci, ei se vor uita până când vă dați ochii câinelui lor.

4. Direcţie

Un alt motiv pentru care câinii se uită la tine sunt pentru că vor să le spui ce ar trebui să facă. Acest lucru este oarecum legat de confuzie, deoarece nu sunt mereu conștienți de ceea ce se întâmplă. Să presupunem că tu și câinele tău sunt la mijlocul unei sesiuni de antrenament sau orice altă activitate, s-ar privi la tine să obțină o direcție de la tine despre ce să faci în continuare. Nu striga la colegul tău blând. Le explică frumos cu instrucțiuni suplimentare. Dacă nu, cine altcineva!

5. Agresivitate

Există această stare importantă pentru ca fiecare proprietar de câini să înțeleagă. Unii câini au o stare agresivă care ne spune că încearcă să spună "Nu te încurca cu mine." Dar înainte de a presupune că câinele dvs. se uită la agresiv, să acorde atenție restului lor limbajul trupului. Este o privire tare că vă dau? Sunt ochii lor neclintiți și au o poziție rigidă? Atunci este agresiunea. Câinele dvs. este probabil să vă privească așa cum ați ajunge la o jucărie sau ceva pe care câinele dvs. îl păstrează. A câinele ar putea, de asemenea, să fie agresiv Dacă vă apropiați de ei când se simt bolnavi sau dacă sunt răniți și nu vor să vă apropiați. Tind la câinele dvs. imediat cu prudență și încercați să le calmați și să vă dați seama ce îi determină disconfortul.

6. Lipsă de încredere

Mai des decât nu, câinele tău se va uita la tine iubitor. Ei pot arăta ocazional și emoții negative - au grijă și să fie atenți la semnalele pe care câinele dvs. vă oferă. În conformitate cu experți, câinele dvs. vă va urmări și mișcările dvs. spre ei dacă vă este frică de dvs. Acest lucru este mai frecvent cu străinii, găzduitorii și vizitatorii. Căutați semne ca urechile înapoi sau cozile ascunse, ceea ce indică în mod normal sentimente înfricoșătoare sau nedreptătoare ale câinelui vostru. În plus, ar putea, de asemenea, să evite contactul cu ochii direcți cu dvs. sau cu persoana pe care nu o au încredere. Acest tip de stare este mai frecventă printre câinii recent adoptați, mai ales dacă sunt câini de adăpost care au fost expuși violenței și neglijează majoritatea vieții lor.

7. Obsession limită

În acest caz, puteți găsi câinele dvs. fixat pe obiecte neînsuflețite, umbre sau chiar pe pereți și nu doar tu. Comportamentele canine sugerează că acest lucru poate indica probleme serioase, mai ales dacă devine obiceiul lor. Să presupunem că nu este nimic pe / în spatele zidului și câinele dvs. încă se uită la ea, ar fi considerat ceva anomal. Se atribuie plutitoarelor - puile inofensive care plutesc in jurul viziunii noastre - care pot rezulta din stres, activitate creierului anormal sau alte probleme medicale. Luați notă de acest tip de comportament și vizitați veterinarul dvs. ASAP! Acest lucru este deosebit de subliniat deoarece poate interveni cu calitatea vieții câinelui dvs. S-ar putea să devină obsedați de acest lucru și să aleagă să se uite la pereți, mai degrabă decât să mănânce și să dormi.

câine uitându-se

8. Calm privit

S-ar putea să vă simțiți vinovați de a părăsi cel mai bun prieten al lui Burry în casa dvs., în timp ce plecați la locul de muncă pentru următoarele 8 - 10 ore. Câinele dvs. ar putea, de asemenea, să se confrunte cu anxietatea. Acest lucru se numește de obicei anxietate de separare și ar putea mesteca mobila ta, urinați, coajă sau urlă pentru a vă menține înapoi cu ei. Cu toate acestea, dacă ați fi putut să vă antrenați câinele de la prima anxietate de separare, atunci se vor uita calm la tine în timp ce pleci la muncă. Acesta este un alt fel de stare că câinii pot da proprietarilor lor.

9. Căutați indicii

Când câinele dvs. vă privește, știți că el observă comportamentul dvs. pentru a afla cum le va afecta. Știind că acest lucru te-a făcut puțin conștient de sine, este? Mai mult, câinii sunt mult mai buni la citirea comportamentelor noastre decât noi să studiem a lor. Ei știu exact când pleci la muncă, când nu te simți bine și când ești fericit. Deci, prietenul tău blând se uită adesea la tine să-ți dai seama cum te simți și ce pot face pentru a te face să te simți mai bine.

10. Afișarea satisfacției

Nu în ultimul rând, acesta este unul foarte evident. Animalele noastre se uită la noi pentru că ne arată mulțumirea SUA. Doar privi în ochii câinelui tău și vei vedea o moale definitivă în ochii lor. Acesta este un comportament natural și voluntar al câinelui tău. Tu ești stăpânul și îți iubesc să-ți arăt recunoștința pentru ai grijă de ei și să-i hrănească. Nu trebuie să țineți capul câinelui tău și să privești în ochii lor sperând că o privire iubitoare împărtășită. Aceasta ar putea fi o greșeală obișnuită făcută de copilul tău, care se joacă adesea cu câinele tău. Copilul dvs. ar putea lua această acțiune ca ceva jucăuș, dar câinele dvs. ar putea să nu reacționeze afectiv la acest lucru. Dar dacă câinele tău se uită la tine cu toate Puppy EyeL, Are doar un sens - un semn că te iubește necondiționat!

De ce se uită câinii când se potrivesc?

Acesta este, probabil, un altul din acele scenarii de dimineață obișnuite și atunci vă lovește "De ce se uită la mine în timp ce se potrivește? Asta e dezgustător!" Există un motiv legitim în spatele ei, care vă va surprinde cu siguranță.

Veteranii spun că nu vă jignesc dacă câinele dvs. se uită la tine în timp ce se potrivește, deoarece lucrurile sărace se asigură că aveți spatele lui! În plus, defecația este una din acele momente în care câinele dvs. este cel mai vulnerabil. Poziția pe care este de la el să-și îndeplinească afacerea ne spune că nu este gata să fugă sau să lupte. În plus, este foarte dificil pentru el să scape de un pericol sau să se apere în această poziție. Câinele dvs. vă consideră o parte a pachetului său, motiv pentru care vă privește pentru indiciile de siguranță în timp ce este ocupat să-și facă afacerea.

În plus față de aceasta, dacă ați învățat câinele dvs. să se potrivească într-o locație adecvată (spuneți în grădină), acest lucru are ca rezultat căutarea atenției și tratamentelor. Prin urmare, ei se uită la tine așteptând un bun.

Ați putea dori, de asemenea: Câine tratează

Cum să opriți problema privită?

Animalul dvs. de companie care vă privea nu este o problemă medicală 99% din timp, dar ar putea să vă strecură cu siguranță. Există modalități prin care le puteți limita privirea la tine. Experții sugerează că ar trebui să vă recuperați mai devreme comportamentul caninului atunci când sunt încă tineri pentru a împiedica să devină un obicei. Odată cu trecerea timpului, aceasta devine doar o parte a rutinei lor zilnice și continuă să repete același lucru din nou și din nou. Puteți întrerup această problemă de comportament privit prin tratarea lor cu un tratament special, mângâind sau periaj și / sau oferindu-le o jucărie fascinantă care îi va păstra lipite. Nu ați vrea să vă sperie câinele. Tot ce trebuie să faceți este să le redirecționați în moduri pozitive pentru a le evita să vă privească dacă vă simțiți prea inconfortabil cu privirea lor asupra dvs.

În legătură cu o postare: Jucării pentru câini

Deci, care este cel mai bun răspuns?

Încă mai ai fi întrebarea în jurul tău; de ce se uită câinele tău la tine? Este de fapt totul despre atenție. Ei vă doresc implicarea în orice mod posibil. Câinii sunt creaturi sociale și tovarăși mari. Tot ce vor este să fie iubiți. Din moment ce câinele dvs. știe deja ce credeți că vă va influența comportamentul față de ei, ei continuă să se uite la tine să știi ce și cum te simți.

Puiul tău depinde de tine

La micul tău pui, tu ești întreaga lume. Ele depind de tine pentru tot. În cele din urmă, totul depinde de dvs.: dacă ați reușit să vă îndepliniți nevoile caninei; alimente, joc, exerciții, afecțiune și îngrijire. Trebuie doar să le păstrați în siguranță, protejați și sănătoși, menținând un ochi apropiat de locul în care sunt și ce fac ei. De asemenea, asigurați-vă că ați acoperit asigurarea de sănătate a animalelor de companie pentru acele excursii neașteptate pentru câinele ER sau îngrijirea medicală prelungită.

Puppy uitându-se la proprietar

Linia de jos

Suntem siguri că ați răspuns la întrebarea dvs. Răspunsul este în mare parte pozitiv. Întotdeauna amintiți-vă, dvs câine este prietenul tău cel mai loial și nu ar vrea să te piardă în nici un fel. Deci, data viitoare când vă prindeți doggie privirea la tine curios, nu presupuneți nimic. Să se uite mai atent la limba corpului lor și veți putea să descoperiți ceea ce încearcă în mod specific să comunice.

Câinele tău se uită în ochii tăi? Cum te face să te simți? Distribuiți-vă sentimentele cu noi în comentariile!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » De ce se uită câinele meu la mine?