Câinii își cunosc frații?

Câinii își cunosc frații?

În situația umană, frații rămân împreună pentru majoritatea vieții lor până când sunt suficient de vechi pentru a pleca acasă. În acel moment, ei sunt foarte familiarizați între ei și se pot recunoaște după ceva timp în afară. Câinii nu primesc întotdeauna ocazia de a rămâne în jurul valorii de frați destul de mult din cauza interferențelor umane. La o vârstă fragedă, puii sunt separați de familiile lor în case noi pentru a construi noi familii. Uneori te face să te întrebi: "Câinii își amintesc frații?"Sau mai în mod corespunzător", câinii pot să-și recunoască frații după ce au fost separați de mult timp?"Chiar dacă știința nu are toate răspunsurile, există câteva teorii care urmăresc să explice ce se întâmplă între frații câini după ani de separare. În acest articol, unele dintre aceste explicații vor fi explorate pentru a vă oferi o idee despre câinii de procese trece prin reconciliere.

Doi câini care pun pe iarbă și jucând

Ce influențează dacă câinii recunosc frații?

Câinii naturali sunt animale de ambalaj, iar primul lor pachet constituie părinții și frații lor. Ei preferă să facă lucrurile împreună ca o modalitate de supraviețuire și o modalitate de a-și dezvolta personalitățile. Factorii care influențează dacă un câine îi va recunoaște pe frații lor mai târziu este cât de mult și bine se leagă cu membrii pachetului. Există o critică Faza de socializare unde trebuie să fie cu alți membri ai pachetului lor pentru a le recunoaște. Durata perioadei începe de la a treia săptămână de naștere la aproximativ a șaisprezecea săptămână. Este similar cu copilul uman care nu își va aminti nimic despre familia lor de naștere dacă sunt separați în prima săptămână de naștere. Amintirile create la o vârstă mai mică sunt mult mai probabil să rămână cu animalul și să-i ajute să-și recunoască frații mai târziu. Calitatea timpului a petrecut, de asemenea, chestiuni și trebuie să existe o anumită legătură pentru ca să fie orice recunoaștere. Familia ar fi trebuit să joace mult împreună și să se angajeze împreună cu alte activități pentru a fi imprindări. Ei formează amintiri mai bune din această interacțiune pe care le poartă prin viața lor.

Cum își recunosc câinii cu frații lor?

  • Aromă

Un fel ca câinii să-și recunoască frații lor este prin mirosul lor. Interacțiunile pe care le au cu frații și surorile lor le permit să înregistreze mirosuri care pot fi amintite mai târziu. De obicei, câinii miros diferit unul de celălalt și astfel pot înregistra mirosul unic al fraților lor. Câinii au simțuri de miros care este de 10.000 până la 100.000 de ori mai puternică decât oamenii, așa că este ușor să prindă mirosurile. Această calitate îi permite să-și identifice littermații că au fost separați de ani mai târziu. Cercetările au arătat că câinii recunosc mirosurile și îl folosesc ca o modalitate de a-și identifica rudele. Într-un experiment, două prosoape au fost impregnate cu două mirosuri diferite, unul aparținând rudelor lor și unul dintre un câine separat. Câinii au ales prosopul cu rudele lor parfum cu 82% mai mult decât câinele fără legătură. Când sunt reintroduse la miros, amintirile lor sunt declanșate, și ar putea să arate semne de amintire a celuilalt câine. Acest lucru se spune că indicii de miros sunt esențiale pentru recunoașterea fraților câinelui și dovedesc ideea că nasul unui câine știe totul.

  • ADN

Această teorie nu are nici o dovadă care să o susțină, dar este o explicație decentă pentru câinii care recunosc frații. Este ideea că câinii pot să-și identifice ADN-ul atunci când sunt în prezența fratelui lor și sunt explicate în moduri diferite. În primul rând, presupunerea este că, ca și oamenii, este încorporată în ADN-ul lor ca să nu se împerecheze cu membrii familiei lor. Acest lucru va însemna că trebuie să-și poată recunoaște rudele, pentru a nu se împerechea cu ei. Acest lucru promovează ideea că câinii pot identifica prin instinctul lor atunci când au același lucru ADN. De asemenea, postulate că câinii au impulsul de a-și proteja ADN-ul și astfel contactul cu frații îi va face să fie protejați. Acest lucru este sugerat de teoreticienii evolutivi care sugerează că organismele vii sunt pre-programate pentru a asigura supraviețuirea ADN-ului lor pentru următoarea lor generație. Această teorie va avea sens numai dacă câinele își poate recunoaște fratele.

În legătură cu o postare: Testele ADN de câine

Semnează că câinele dvs. recunoaște frații săi

Câinii nu se pot gândi dacă un alt câine este frații lor sau nu, ei pot arăta un comportament care indică faptul că le pot recunoaște. Bazându-se pe teoriile modului în care câinii știu frați, un semn este că mi-au înghițit celălalt câine foarte mult. Ei pot face acest lucru pentru a confirma dacă mirosul familiar este sau nu ceea ce cred că este. Miroase stick în memoria câinilor de mult timp și astfel se bazează pe asta pentru a identifica cine știu. Odată ce câinele confirmă mirosul, ei vor fi mai calme și mai confortabile în jurul celuilalt câine. Dacă știți câini, înțelegeți cât de Jumpy pot obține în jurul altor câini. Acest lucru se schimbă atunci când câinele identifică celălalt ca frate. Veți observa, de asemenea, a comportament diferit în câinele dvs decât cum reacționează la alți câini ciudați, chiar dacă nu este întotdeauna cazul. Aceste alte comportamente includ Părcând coada, fiind mai alertă și priviți foarte mult la celălalt câine. Ei pot încerca să proceseze informațiile inundate sau sunt, în general, excitate. S-ar putea să observați, de asemenea, cainele să rămână neobișnuit de aproape de celălalt câine, poate să se facă pentru timpul pierdut.

Puii care se joacă în domeniu

A rezuma

Nu există nimic de inimă decât atunci când doi indivizi care au fost separați se găsesc reciproc și se reunesc. Dar câinii se bucură de același lux de recunoaștere ca și oamenii? Într-o oarecare măsură, ei fac; Ei folosesc canale diferite, cum ar fi mirosurile pentru a-și identifica propriile. Adâncimea memoriei unui câine nu a fost complet exploatată de știință și există multe de învățat. Cu toate acestea, informațiile disponibile până acum ajută la înțelegerea interacțiunilor dintre câini. Când observați că câinele dvs. a găsit o rudă lungă pierdută, dați-le spațiu pentru a prinde în sus, asigurând în același timp că nu există agresiune.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Câinii își cunosc frații?