Cu acest guler, câinele dvs. Poate trimite mesaje despre ziua lui

Cu acest guler, câinele dvs. poate trimite mesaje despre ziua lui

Toți proprietarii de câini se simt groaznici când închid ușa în spatele lor când se îndreaptă spre muncă dimineața. Știm că tovarășii noștri canini stau pe cealaltă parte, cu o față tristă, sperând că ne vom întoarce și le vom aduce cu noi. Dacă aveți jucării interactive sau abonați-vă la o stație de televiziune care este concepută special pentru a distra câinii, este posibil să nu vă simțiți răi.

Dar nu ar fi bine să obțineți actualizări pe tot parcursul zilei despre ceea ce face animalul dvs. de companie?

Dacă a existat o modalitate de a ști ce a fost câinele dvs. până la zi, ați dori să o faceți? Bineînțeles că ați fi! Un nou obiect gadget cunoscut sub numele de Flipaw poate fi capabil să vă ajute cu asta. Dispozitivul nu este încă disponibil pe piață, dar creatorii au început o campanie de kickstarter în speranța că aceștia pot ridica suficienți bani pentru producția comercială prin intermediul site-ului Crowdfunding.

Cu acest guler, câinele dvs. poate trimite mesaje despre ziua lui

LEGATE DE: Cum tehnologia de câini viitoare va afecta părinții de companie

Dispozitivul de înaltă tehnologie are de fapt un design destul de simplu. Este construit chiar într-un guler de câine, și tot ce trebuie să faceți este să-l strângeți pe Fido și să plasați câțiva senzori în jurul casei dvs. Creatorii dispozitivului recomandă plasarea senzorilor în petele preferate ale câinelui dvs., astfel încât veți fi mai probabil să primiți actualizări regulate la locul unde se află.

Dispozitivul este legat de o aplicație gratuită de smartphone. Veți introduce un pic de informații prostești despre câinele dvs. în aplicație și apoi ori de câte ori se întinde canapeaua sau sprints prin camera de zi Sistemul va genera un mesaj din punctul de vedere al lui Fido și trimite-l la tine. De exemplu, mesajul poate spune: "Puteți să-i numiți gunoi, dar o numesc comoara" dacă pooch-ul dvs. explorează în jurul gunoiului.

Desigur, acest dispozitiv prost nu este cu siguranță un articol necesar pentru proprietarii de câini, dar este un mod curat Păstrați tab-urile pe cel mai bun prieten al tău și ar face un cadou unic pentru iubitul de câine pe lista dvs. de Crăciun. Prețul cu amănuntul pentru o unitate FLIPAW este de așteptat să fie undeva în gama de 170 $, care cu siguranță nu se va încadra în bugetul tuturor.

Am fost, de asemenea, sceptic cu privire la originalitatea mesajelor. Dacă dispozitivul a început repetarea fraze după doar câteva zile, vă veți obosi să verificați foarte repede aplicația. Flipaw susține că au zeci de scriitori creativi pe personal care sunt ocupați de crafting mii de mesaje unice bazate pe multe variabile diferite. Sperăm că va fi suficient pentru a păstra mesajele proaspete în cea mai mare parte.

Flipaw guler se adaptează Pentru a se potrivi oricărui câine de dimensiune și puteți primi mesaje prin Twitter, Facebook, e-mail sau text. Aplicația chiar vă permite să "check-in" cu animalul dvs. de companie la unele dintre locurile de animale de companie din oraș. Puteți monitoriza și compara statisticile câinelui cu alte canini, de asemenea, pentru a vedea cum se stabilește animalul dvs. de companie.

Cu acest guler, câinele dvs. poate trimite mesaje despre ziua lui

LEGATE DE: Ce tehnologie PET viitoare va dori fiecare proprietar de câine?

Acest guler este disponibil în trei dimensiuni diferite și multe culori diferite. De asemenea, puteți obține cu sau fără microcip GPS. Mi-ar presupune că opțiunea fără cip va fi un pic mai ieftin, dar va trebui să așteptăm mai multe detalii înainte de a fi eliberate înainte de a cunoaște prețurile exacte.

Trimiterea mesajelor aleatoare în întreaga zi de lucru nu este singura caracteristică a gulerului Flipaw. De asemenea, funcționează ca un tracker GPS și colectează câteva informații de bază de sănătate, inclusiv nivelul de activitate al câinelui. Versatilitatea produsului poate face în valoare de cheltuielile adăugate, dar va trebui să așteptăm și să vedem ce cred consumatorii atunci când gulerul lovește rafturile în viitorul apropiat.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cu acest guler, câinele dvs. Poate trimite mesaje despre ziua lui