Legat și lăsat pentru moarte, povestea acestei puști este miraculoasă!

Legat și lăsat pentru moarte, povestea de pui este miraculoasă

Ce ar putea fi mai șocant decât citirea unei știri și văzând imaginea câinelui tău, legată strâns cu bandă electrică în jurul gurii și picioarelor și a titlul care a strigat abuzul animal? Acesta a fost șocul care a lovit Adams Esipu în timp ce se uită la fotografii spinoase ale animalului său de companie, Nos, cu un bot umflat și o privire agonizată.

Doar două zile mai devreme, 15 decembrie 2015 în Ontario, Canada, un cuplu numit Adams Esipu și Jessica Hems i-au încredințat micul lor terrier patru Michael Earl Hill. Cuplul nu a vrut să-și vadă animalul de companie, dar copilul lor nou-născut a fost alergic la el.

Devastat, ei nu au avut prea multă alegere decât să se întoarcă câinele la societatea umană locală pentru îngrijirea corespunzătoare. Au înmânat NOS și 65 de dolari pe deal, să se ocupe de predarea câinelui la organizație. Hill ulterior le-a informat că totul a funcționat bine.

LEGATE DE: Sfaturi despre cum să ajuți un câine vagabond

Legat și lăsat pentru moarte, povestea de pui este miraculoasă

Sa dovedit mai târziu că dealul nu a predat câinele la organizație deloc. În schimb, el a legat picioarele câinelui, gâtul și botul cu bandă electrică și fără milă, l-au lăsat într-un câmp de-a lungul drumului Walker să moară. Deoarece norocul lui Nos ar avea-o, Dean Cresswell a mers pe jos câinii lui În acea zonă pe 17 decembrie.

Ceea ce a văzut Cresswell era o vedere jalnică a unui câine strâns care era evident în durere și aproape că nu respira.

Societatea Humane Humane Windsor-Essex a răspuns imediat la apelul de la Cresswell. Îngrijirea medicală imediată a fost administrată pentru a reduce umflarea câinelui, normalizează respirația și adresa altor probleme de sănătate preexistente. Potrivit societății umane, câinele era într-un mod rău când a fost găsit și a existat foarte puține șanse să fi supraviețuit mult mai mult.

Câteva ore mai multe în această stare și umflarea ar fi făcut-o în totalitate incapabilă să respire. Comunitatea și societatea umană i-au numit dreptate, un nume care a fost cel mai apt în acest moment. De îndată ce ESIP a citit povestea de știri, a intrat în legătură cu dealul și a condus societatea umană.

LEGATE DE: Cum să alegeți un nume pentru cățelușul dvs

Dealul a încercat mai întâi să vină cu o poveste, dar mai târziu a recunoscut că, într-adevăr, el a făcut toate acele lucruri teribile pentru NOS (acum, justiție). Hill a fost arestat prompt pentru nedreptate.

Legat și lăsat pentru moarte, povestea de pui este miraculoasă

Iubitorii de câini au fost atinși de povestea dreptății și s-au adunat în spatele lui pentru a ajuta la plata pentru îngrijirea sa și de a cere să-i pedepsească abuzatorul. Cresswell a postat fotografii ale câinelui așa cum a fost găsit și a adunat 65.000 de nume de oameni care au cerut o pedeapsă maximă să fie încurcată la abuzatorul de animale. Nu a durat mult timp ca justiția să găsească dreptate.

Hill a fost în cele din urmă condamnat la doi ani în închisoarea federală și trei ani de probațiune. De asemenea, a fost interzis să dețină orice animal de companie de 25 de ani. Eșantionul de sânge al Hill a fost trimis la baza de date națională pentru a face parte din baza de date utilizată pentru rezolvarea criminalităților.

În decizia sa, onorabilul judecător de judecată Ontario Micheline A. Rawlins a spus că ucigașii seriali și infractorii mai serios încep adesea cu animale mici neajutorate înainte de a merge pentru uciderea mai mare. Pentru o pittă de 65 de dolari, Hill va plăti acum doi ani de viață în închisoarea federală. Probabil o întrebare mai ciudată a fost ceea ce a pus Justiția Rawlins când a întrebat: este o viață a animalului în valoare de 60 de dolari?

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Legat și lăsat pentru moarte, povestea acestei puști este miraculoasă!