Această aplicație vă va permite să vă conectați cu resursele de companie din întreaga lume

Această aplicație vă va permite să vă conectați cu resursele de companie din întreaga lume

Lumea devine din ce în ce mai mult un restaurant prietenos cu animalele de companie la un moment dat. Parcurile de câine se ridică în orașe din întreaga lume, iar mai mulți proprietari de afaceri sunt primiți clienți cu patru picioare cu arme deschise. Dar cum pot să găsească părinții de companie hoteluri, unități alimentare și alte zone publice care sunt prietenoase cu animalele de companie? Tehnologia face mai ușoară decât oricând și Câine de câine Aplicația contribuie la conectarea iubitorilor de câini cu resurse de companie din întreaga lume.

Cele mai multe aplicații vor ajuta proprietarii de câini să localizeze resursele în zona lor locală sau, eventual, statul lor, dar terenul câinelui poate lega părinții de companie la resursele din întreaga lume. Inclus în aplicație sunt magazine de animale de companie, parcuri de câine, servicii canine (cum ar fi îngrijirea), medicii veterinari, salvarea animalelor și adăposturi, alimente și mese, Marele în aer liber, cafenele, magazine și călătorii și hoteluri. Este disponibil pentru iPhone, iPads sau o atingere iPad și necesită iOS 7.1 sau mai târziu.

Creatorii aplicației știau că părinții de companie au vrut undeva că aceștia ar putea accesa cele mai bune divertisment și resurse prietenoase câinelui într-un singur loc. Există aplicații și site-uri web care vă ajută să planificați Călătorii aventuri cu animalele de companie, site-uri pentru restaurante prietenoase cu animale de companie, precum și aplicații și site-uri web care sunt specifice diferitelor regiuni. Terenul de câine necesar pentru a merge mai sus și dincolo de această tehnologie. Ei au vrut să creeze un loc în care părinții de companie ar putea accesa toate tipurile de resurse din fiecare colț al globului, fără a fi nevoie să scoțați Internetul sau să descărcați mai multe aplicații.

LEGATE DE: Top 10 cele mai bune aplicații PET pentru proprietarii de câini

Această aplicație vă va permite să vă conectați cu resursele de companie din întreaga lume

Utilizatorii nu numai că pot căuta unități care să-i permită FIDO să facă cumpărături cu ei, aplicația le permite, de asemenea, să-i facă pe alți iubitori de câini din comunitatea lor locală sau din întreaga lume. Spre deosebire de aplicații similare, nu trebuie să fiți "prieteni" cu cineva care să le trimită un mesaj. Puteți doar să ajungeți la alții și să discutați cu ei. Nu trebuie să fii conectat la nimeni până când nu ești confortabil.

Utilizatorii pot naviga fotografii ale altor câini și, de asemenea, împărtășește poze cu animalele de companie iubite. Dacă vedeți ceva ce vă place, puteți să-l "săpați", care este o caracteristică similară pentru a "plăce" postarea sau fotografia cuiva pe Facebook. Dacă ați încercat una din Locuri de companie prietenoase enumerate, puteți vota și împărtășiți cu ceilalți ceea ce credeți. Unele locuri pretind a fi prietenoase cu animalele, dar odată ce ajungeți acolo, vă dați seama că sunt mai puțin prietenoase cu clienții lor blană.

Această aplicație vă va permite să vă conectați cu resursele de companie din întreaga lume

Aplicația de teren pentru câini vă permite chiar să "marcați teritoriul dvs.", astfel încât să puteți arăta altor utilizatori unde ați fost. De asemenea, puteți citi și crea propriile sfaturi pentru alții Pet-iubitoare de aventurieri. Este un site minunat pentru oricine se bucură de aducerea animalelor de companie cu ei când sunt în afara și despre. Aplicația este foarte cuprinzătoare, iar o versiune Android este de așteptat să fie lansată în cursul acestui an.

LEGATE DE: Ce tehnologie PET viitoare va dori fiecare proprietar de câine?

În toate sincer, majoritatea proprietarilor de animale de companie nu petrec mult timp cu animalele lor. Ei merg la muncă, alergând comisioane și bucurați-vă de viața lor socială, în timp ce câinii lor stau la domiciliu așteptând întoarcerea proprietarilor lor. Nu ar fi mult mai bine calitatea câinelui tău dacă l-ai scos din când în când? La fel ca tine, câinele tău este un animal social și se va bucura să meargă la parcuri de câine, mănâncă în restaurante și navigare în magazinele de animale de companie.

Lucru frumos despre pământul câinilor este că puteți găsi aceste tipuri de locuri oriunde mergeți. Dacă vizitați familia sau luați câinele în vacanță cu dvs., veți avea în continuare o listă de resurse bazate pe câini în palma mâinii. Șansele sunt probabil știți unde se află majoritatea unităților prietenoase cu animalele de companie în zona dvs. locală, astfel încât să puteți chiar să utilizați mai mult din aplicație când sunteți în afara orașului.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Această aplicație vă va permite să vă conectați cu resursele de companie din întreaga lume