Vizitați campania florida lansează pentru a atrage turiștii și câinii lor

Vizitați Campania Florida lansează pentru a atrage turiștii și câinii lor
Alleny Eyestone

Se pare că toată lumea încearcă să facă bani cu privire la succesul pieței animalelor de companie chiar acum. Produsele noi lovesc rafturile magazinului în fiecare zi, antreprenorii găsesc modalități noi și mai bune de a oferi servicii de companie, iar acum Chiar și departamentele de turism de stat caută să intre în acțiune.

Vizitați Florida, Organizația de Marketing de Turism a statului, a lansat recent o campanie de a aduce vizitatori cu patru picioare în stat împreună cu căldura și umiditatea summertimei. Până în prezent pare să funcționeze! Statele Unite ale Americii se remarcă o creștere constantă a vizitatorilor blandei.

LEGATE DE: Câine de călătorie 101: Cum să trimiteți un câine cu avionul

Campania prezintă statul soarelui ca destinație prietenoasă pentru câine pentru vizitatorii care nu doresc să-și părăsească poochesul în urmă. Pentru a-și promova eforturile, organizația solicită rezidenților Florida să împărtășească imagini ale câinilor lor pe medii sociale cu Hashtag #dogslovefl.

Numărul de proprietari de animale de companie care sunt dispuși să a se răsfăța La câinii lor crește rapid, și asta aduce o creștere a numărului de hoteluri și atracții care devin prietenoase animalelor de companie. Aceste atracții prietenoase cu animalele sunt o afacere mare pentru industria turismului, în special în Florida.

Vizitați Campania Florida lansează pentru a atrage turiștii și câinii lor

Potrivit unui sondaj recent de consum de consum de către AAA, aproximativ 40% din proprietarii de animale de companie își aduc tovarășii de blană cu ei drumeții și vacanțe. Susannah Costello, vizitați vicepreședintele Florida de brand global, a declarat că există și aproximativ 40.000 de căutări web în fiecare lună pentru hoteluri prietenoase de câine în Statele Unite.

O unitate, Eau Palm Beach Resort și Spa din Manalapan, a înregistrat o creștere constantă a numărului de oaspeți care călătoresc cu câinii lor în ultimii doi ani. Stațiunea de lux a început chiar să ofere un serviciu "Doggie-Down Down" pentru clienții lor cu patru picioare. Serviciul include tratează de câini speciali și paturi de câine.

LEGATE DE: Sfaturi pentru călătoria cu câinele dvs

Nick Gold, Relații Publice și Manager de Marketing pentru stațiune, spune că mulți dintre oaspeții lor îi caută în mod specific datorită politicii lor de companie. El spune că, deși Palm Beach acuză o mică taxă pentru oaspeți Aduceți animalele de companie, Nu a oprit oamenii din rezervarea camerelor. Stațiunea chiar donează o parte din aceste comisioane Big Dog Ranch, O organizație de salvare a câinelui.

Pe măsură ce mai multe întreprinderi devin prietenoase cu animalele de companie, site-urile de internet și aplicațiile smartphone încep să pop pentru a ajuta proprietarii să găsească unități care să-i salute pe prietenii lor blană. Există numeroase site-uri web și aplicații care enumeră mii de hoteluri, restaurante și alte atracții și alte atracții. Majoritatea comentarii și informații actualizate despre politicile PET și taxele suplimentare.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Vizitați campania florida lansează pentru a atrage turiștii și câinii lor