8 Cele mai multe hoteluri prietenoase de câine în statele unite ale americii

Niciun proprietar de animale de companie nu vrea să-și lase animalele de companie în urmă, dar călătoria cu câinii poate fi uneori complicată. Acest lucru este valabil mai ales atunci când încercați să găsiți hoteluri prietenoase câinilor la destinație pe care călătoriți.

Dacă vă pregătiți pentru o călătorie, într-o altă locație, pregătiți-vă prin alegerea unui a Linia aeriană prietenoasă pentru câini la zbor cu și un hotel prietenos cu animale de companie, pentru a rămâne la. Unele hoteluri sunt mult mai accesibile câinilor decât altele, la O, vă ajută la căutarea dvs., mai jos sunt cele mai multe hoteluri prietenoase cu câini și lanțuri hoteliere în Statele Unite.

Top 8 Cele mai multe hoteluri prietenoase pentru câini (SUA)

Kimpton Boutique Hoteluri & Restaurante

Kimpton Boutique Hoteluri & Restaurante

Verificați politica completă a animalelor de companie aici

  • Animale maxime pe cameră: Nici unul
  • Limita de greutate: Niciuna
  • Depozit: Nici unul
  • Taxa de animale de companie pe noapte: Nici unul
  • Facilități pentru animale de companie: pat de companie, alimente, boluri alimentare în fiecare cameră, meniul gourmet prietenos canin

Hotelul Kimton și lanțul de restaurante a fost fondat de iubitul de câine și proprietarul, Bill Kimpton, în anii 1980 și a fost puternic de atunci. Acest lanț de hoteluri de tip boutique are locații din America de Nord. KimpTON este unul dintre cele mai multe hoteluri prietenoase pentru câini, deoarece personalul lor ia în serios cazarea animalelor de companie atât de serios încât animalele de companie pot rămâne fără costuri suplimentare pentru dvs. și fără taxe costisitoare nerambursabile. De asemenea, nu există nici o limită de greutate, pe care multe alte lanțuri hoteliere "prietenoase cu animalele".

Chiar dacă nu ați reușit să călătoriți cu câinele dvs., veți obține încă bucuria și iubirea necondiționată care vine cu a fi în jurul valorii de una, deoarece majoritatea locațiilor au un director intern de relații cu animale de companie, un titlu impunător dat câinilor de lobby care salută oaspeții în timp ce intră.

Birourile de personal vă va oferi pungi de doggie gratuite și o listă de unități și parcuri prietenoase câinilor din apropiere. Există, de asemenea, așternutul, bolurile alimentare și alimentele pentru oaspeții canini, făcându-i convenabil disponibili în cazul în care ați uitat să împachetați câteva elemente. Dacă animalul dvs. de companie dorește să se simtă răsfățată ca tine, Kimpton oferă un meniu de relații de cameră proiectat cu canini în minte și este ușor unul dintre cele mai bune hoteluri prietenoase de câine pe care le avem în Statele Unite.

La Quinta Inns & Suites

La Quinta Inns & Suites

Verificați politica completă a animalelor de companie aici

  • Animale de companie maxime pe cameră: 2
  • Limita de greutate: 50 lbs.
  • Depozit: Nici unul
  • Taxa de animale de companie pe noapte: Nici unul
  • Facilități pentru animale: Nici unul

Până la două animale de companie pe cameră sunt permise cu acest lanț Nationwide La Quinta fără taxe suplimentare sau depozite. Lanțul hotelului a fost în jurul anilor 1960 cu începutul și sediul central în San Antonio, Texas. Multe dintre locațiile sale sunt în Texas și Florida, dar ca fiind unul dintre cele mai importante lanțuri hoteliere și hoteluri de câine de top, acum au locații în toate Statele Unite și continuă să se extindă.

Prețurile favorabile bugetului au fost de mult timp forța motrice pentru creșterea și succesul companiei, iar industria animalelor de companie devenind o industrie cu mai multe miliarde de dolari și în creștere rapidă, La Quinta se dovedește că sunt capabili să țină pasul cu vremurile și să convertească toate ramurile lor în mai multe hoteluri prietenoase câine. În timp ce nu fiecare proprietate este prietenos cu animalele, doar peste 900 de aceste hanuri ciudate, oferindu-vă o varietate de opțiuni ar trebui să călătoriți cu câinele sau pisica.

Hoteluri Aloft

Hoteluri Aloft

Verificați site-ul lor

  • Animale maxime pe cameră: 1
  • Limita de greutate: 40 lbs.
  • Depozit: Nici unul
  • Taxa de animale de companie pe noapte: Nici unul
  • Facilități pentru animale de companie: Programul "Animale R Distracție oferă animalelor de companie, un pat și mai mult

Hoteluri Aloft permite un animal de companie pe cameră de oaspeți; Cu toate acestea, apelați la destinație înainte de timp dacă aveți mai mult de un animal de companie. Ei au nevoie de această notificare prealabilă, dar sunt mai mult decât probabil că se potrivesc atunci când au dat un heads în timp ce compania încearcă să țină (și să depășească) cu celelalte hoteluri prietenoase câine și să fie mai invitati la proprietarii de animale de companie.

Ca parte a brandului lor de companie prietenos în mod constant, Aloft oferă fiecărui client care călătorește cu un prieten cu patru picioare un sac special bun. Punga face parte din programul lor de ARF (Animale R Distracție) și include tratamente, pungi de doggie, jucării și un pat mai ales pentru ei. Dacă intenționați să călătoriți și să rămâneți în oricare dintre hotelurile de la Aloft Dog Friendly, puteți salva spațiul de valiză prin păstrarea acelui pat de câine grele la domiciliu.

Loews hoteluri de lux

Loews hoteluri de lux

Verificați politica completă a animalelor de companie aici

  • Animale de companie maxime pe cameră: 2
  • Limita de greutate: Nici unul
  • Depozit: Nici unul
  • Taxa de animale de companie pe noapte: 50 $ (acoperit la 3 nopți)
  • Facilități pentru animale: Nici unul

În timp ce o majoritate a acestui lanț de hoteluri și stațiuni de lux sunt situate în Sunny California și Florida, hotelurile Loews dispune de locații pe ambele țărmuri Oceanul Pacific și Atlantic, chiar și pe linia de coastă a lacului Michigan nesalterat, iar cele mai multe dintre ele sunt hoteluri prietenoase câinilor gata să vă salutăți poochia. Cu servicii unice, cum ar fi opțiunea "Chat Service", care permite oaspeților să comunice cu personalul hotelului rapid și eficient prin trimiterea lor în orice moment cu întrebări sau solicitări, hotelurile din Loews sunt avantajoase ale lumii moderne.

Asta a spus că Loews nu este încă cel mai ieftin, dar ca un hotel de lux, nu ar trebui să fie. Politica lor de companie diferă de multe alte hoteluri prietenoase de câini, deoarece nu necesită un depozit de animale de companie (unele dintre ele nu sunt rambursabile), dar doar 50 de dolari pe noapte pentru oaspeții caninei. Această taxă de noapte este captată, deci dacă intenționați să vă bucurați de cazarea lor de mai mult de 3 zile, nu veți suporta niciodată mai mult de 150 de taxe legate de animalul dvs. de companie.

Best Western Hotels

Best Western Hotels

Verificați politica completă a animalelor de companie aici

  • Animale de companie maxime pe cameră: 2
  • Limita de greutate: 80 lbs.
  • Depozit: $ 150 (rambursabil)
  • Taxa de animale de companie pe noapte: 30 $ (acoperit la $ 150)
  • Facilități pentru animale: Nici unul

Cu începerea înrădăcinată în timpul anilor 1940, de Best Western a devenit cel mai important lanț hotelier din America, cu peste 650 de proprietăți în întreaga țară. Astăzi, compania este un nume de uz casnic și o capsoare în mai multe călătorii de drumuri anuale ale americanilor și se mândresc în faptul că sunt liderul în rândul hotelurilor prietenoase cu câini. Actualizarea și reinventarea în mod constant a politicilor, a facilităților și a abilităților, Best Western rămâne trendy prin marketingul ei înșiși ca un serviciu de ospitalitate foarte bine rotunjit.

Cu atât de multe proprietăți, Best Western evidențiază cele mai multe hoteluri prietenoase pentru câini și destinații specifice. Hotspoturile turistice populare precum Seattle, San Diego și Denver se află în partea de sus a acestei liste, unde restaurantele, cafenelele și fabricile de bere permit patronilor canini și activităților în aer liber - fie că este vorba de drumeții, soarelui pe o plajă sau o plimbare prin centrul plin de viață - abundă. Deci, dacă căutați foarte accesibil câine prietenos Hoteluri care te tratează și pooch-ul tău dreapta, Best Western ar trebui să fie în partea de sus a listei tale.

Fairmont Hoteluri & Resorts

Fairmont Hoteluri & Resorts

Verificați politica completă a animalelor de companie aici

  • Animale de companie maxime pe cameră: 2 (cele mai multe locații)
  • Limita de greutate: Niciuna (contingentă pe proprietate)
  • Depozit: $ 0- $ 50 (rambursabil, contingent cu privire la orice daune suportate)
  • Taxa de animale de companie pe noapte: 0 - $ 75 (Dependent de proprietate)
  • Facilități pentru animale de companie: paturi de câine, boluri alimentare, tratamente, pungi de doggie și multe altele

La fel ca hotelurile Kimpton menționate mai sus, hotelurile și stațiunile de la Fairmont sunt cunoscute pentru ambasadorii lor de uz casnic, prietenoși și greoi, făcându-i un alt lanț progresiv printre cele mai multe hoteluri prietenoase de câine din U.S. Un ambasador al hotelului, în special, este atât de bine cunoscut și iubit că are o carte de copii publicată despre ea, precum și un articol cu ​​simțul inimii din Boston Globe raportează despre moartea ei în 2017. Ani și ani înainte de aceasta, cu toate acestea, Catie Black Labrador, a fost instruit să conducă orbul care a devenit cariera ei. Din păcate, ea a fost forțată în pensionare când ea însăși a fost orbită de la cataractă. A găsit un scop nou, totuși, ca ambasadorul desemnat de Fairmont Cleey Plaza din Boston.

Moartea Black Labrador, care a fost pașnică și datorată vârstei înaintate, nu rezistă prietenia animalelor de companie a lanțului hotelului. Cu mai multe destinații frumoase și interesante, se știe că Fairmonții sunt cunoscuți pentru taxele lor de companie și facilitățile și avantajele aprobate de câini. Nu este cel mai ieftin dintre hotelurile prietenoase pentru câini, dar poate fi în valoare de micul cost suplimentar. Pentru a dovedi că, notați că multe dintre locațiile lor chiar și partenerii cu adăposturi locale de animale sau organizații de instruire a câinilor de servicii pentru a face 10% din finanțarea dvs. de rezervare operațiunile și outreach, astfel încât să faceți un efort bun cu simplul actul de rezervare a unei nopți stau.

Red Roof Inn Hoteluri ieftine

Red Roof Inn Hoteluri ieftine

Verificați politica completă a animalelor de companie aici

  • Animale maxime pe cameră: 1
  • Limita de greutate: 80 lbs.
  • Depozit: Nici unul
  • Taxa de animale de companie pe noapte: Nici unul
  • Facilități pentru animale: Nici unul

În plus față de animalele de companie care stau liber, la fel și copiii, ceea ce face ca acest lanț prietenos cu buget să se prăbușească pentru familiile de pe șosea. Cu proprietăți nu numai în state, dar și în jurul valorii de glob, Red Roof Inn a ajuns la un drum lung de la începuturile sale umile din Ohio. Wi-Fi gratuit, mic dejun continental și în jurul valorii de serviciul de ceas și check-in, acoperișul roșu este confortabil și convenabil pentru dvs. și puilor dvs. în timp ce sunteți departe de casă și este cu siguranță unul dintre cele mai ieftine hoteluri de câine prietenoase din U.S. Asta merită șederea ta.

ACE Hotel

ACE Hotel

Verificați politica completă a animalelor de companie aici

  • Animale de companie maxime pe cameră: 2
  • Limita de greutate: 25 lbs.
  • Depozit: Nici unul
  • Taxa de animale de companie pe noapte: 25 USD
  • Facilități pentru animale: Nici unul

În timp ce politica PET a lui Ace Hotels variază foarte mult pe locația sa, două elemente importante sunt întotdeauna adevărate: animalele de companie nu pot fi peste 25 de lire sterline și nu există un depozit de animale de companie aplicat. Aceasta poate fi o veste proastă pentru proprietarii de rase mai mari, dar ați fi surprins de dimensiunea unor rase care se întâlnesc sau vin în această limită de greutate, cum ar fi Greyhounds sau Shiba Inus. ACE Dog Friendly Hotels sunt situate în mai multe destinații foarte interesante și căutate, fie pentru afaceri sau plăcere, cum ar fi Los Angeles, New York City și Chicago doar pentru a numi câteva.

Relativ nou în existența sa, marca hotelului ACE a câștigat progrese la sfârșitul anului 1990 din Seattle, unde partenerii de afaceri și prietenii au răsturnat o clădire degradantă într-un hotel economic. Astăzi, Ace are locații în Londra și Kyoto, precum și în u.S., multe dintre care sunt primite oaspeților canini. Și în timp ce regulile lor sunt mai stricte decât alte hoteluri prietenoase de câini menționează mai sus, când PET dvs. se potrivește cerințelor, acest lanț de hotel merită să se uite la.

Ce să știți și să faceți înainte de check-in în hoteluri prietenoase pentru câini

Ce să știți și să faceți înainte de check-in

Indiferent de cât de prietenos pentru câini, se pretinde că vor fi întotdeauna anumite reguli pentru animalul dvs. de companie exact așa cum există reguli pentru dvs. Un bun simț pot merge, de asemenea, un drum lung pentru a asigura o ședere sigură și plăcută pentru toată lumea. Mai jos este ceea ce ar trebui să țineți cont înainte de a rezerva o cameră în orice hotel prietenos cu câini.

1. O înregistrare de vaccinare a câinelui

La înregistrare sau check-in, multe hoteluri va solicita că furnizați înregistrări actualizate ale vaccinărilor câinelui dvs. Aceasta este pentru siguranța personalului și a altor oaspeți hoteliere și animalele de companie, în cazul în care apar contactul cu un animal potențial contagios.

Acest lucru nu numai că asigură un risc mai mic pentru afacerea lor și oaspeții care stau la hotel, dar, de asemenea, ajută la menținerea problemelor cu dăunători, cum ar fi purici, căpușe, păduchi și acarieni care pot reprezenta o amenințare reală de infestare pentru întreprinderile ospitalității. Având câinii de alți oaspeți vaccinați, de asemenea, vă păstrează și pe propriile dvs. animale de companie sigure și sănătoase.

2. Greutatea câinelui tău

Nu toate, dar unele unități hoteliere cu animale de companie se vor aplica o limită de greutate pentru oaspeții lor canini. După cum vedeți în lista de mai sus, limita de greutate a câinelui poate fi oriunde de la 20 lbs, 40 lbs, 80 lbs la nici unul deloc. Încă o dată, este să păstrați mai mult deținător de proprietate și oaspeții să se simtă mai sigure (în cazul raselor uriașe de câine care merg în jurul hotelului).

Din fericire, multe proprietăți sunt dispuse să lucreze cu dvs. dacă sunați mai departe cu orice întrebări sau preocupări. În plus, în majoritatea cazurilor, personalul nu vă va cântări câinele. Cu toate acestea, în cazul în care limita de greutate este de 20 și dețineți un mare mastiff Dane sau Bull, indiferent de cele din hotelurile prietenoase de câine pe care le-ați ales, sunt susceptibile de a refuza o ședere.

3. Luarea în considerare a altor oaspeți hoteluri

În timp ce ați fi putut lucra din greu pentru a vă antrena câinele pentru a merge și a fi bine comportat în afara lesa, personalul hotelului și oaspeții lor nu știu asta. În multe cazuri, hotelul va necesita toți câinii să fie ținute pe lesa.

Chiar dacă nu există reguli de leșie, să fie considerați de ceilalți prin păstrarea animalelor de companie leasate și însoțite, chiar dacă hotelul este prietenos cu câinele. De asemenea, luați în considerare faptul că unii oameni pot avea o teamă de câini. Deși știți că animalul dvs. de companie nu ar fi rănit niciodată o muște, încercați să nu vă asumați pe toată lumea în jurul dvs. cunoașteți sau înțeleg dispoziția Beneonentă a câinelui.

4. Apelați înainte (doar în caz)

Lanțurile hotelului care pretind că sunt "prietenoase cu animalele" vor avea unele locații ca o excepție în care această regulă poate fi diferită, până la punctul de a nu permite ca câinii, fie să plătească suplimentar pentru animale de companie. Aceasta este de obicei datorate la ordonanțele de stat sau de oraș, și nu ceva de control al hotelului.

Înainte de a face o rezervare hotel online, sunați și întrebați personalul despre călătoria cu un câine, menționați dimensiunea, greutatea și rasa, pentru a evita orice potențială neînțelegeri sau probleme. Cu toate acestea, persoanele care stau în oricare dintre lanțurile de hoteluri prietenoase de câini menționate mai sus nu au avut probleme cu acest lucru în mod specific, potrivit recenziunilor.

5. Incursuri taxe de hotel pentru animale de companie

Multe hoteluri în cadrul politicii lor de companie, că animalele de companie nu trebuie niciodată nesupravegheate. Această regulă se poate aplica chiar și în camera dvs. În mod obișnuit, pentru siguranța și confortul personalului de curățare și de servicii, regulamentul, dacă nu este respectat, poate duce la pedeapsă monetară.

În plus, în timp ce multe dintre aceste hoteluri de câine din SUA pot să nu se perceapă de depozite de companie, acest lucru nu înseamnă că dacă câinele dvs. se întâmplă să deterioreze interiorul sau mobilierul dvs. de cazare, sunteți scuzat de la o amendă. Deci, asigurați-vă că sunteți conștienți de orice regulă pe care o are hotelul și, de asemenea, să ia măsuri de precauție, cum ar fi aducerea unui a Cutie de călătorie cu tine pentru a păstra câinele conținut pentru câteva ore dacă intenționați să vă lăsați pupul nesupravegheat.

Citiți următorul: 18 cele mai bune hoteluri din SUA, care vă vor întâmpina puii

Doriți să împărtășiți acest lucru?

8 hoteluri prietenoase cu câini USA SUA

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 8 Cele mai multe hoteluri prietenoase de câine în statele unite ale americii