Puppy bug bugs tratament

Când iubirea mea proastă ciobănesc german PUP Magic transformat într-o bâlbâie umflată de blană știam că ar avea nevoie de un prim ajutor și de bug-ul de tratament pentru o insectă. Aici, în Texas de Nord, avem o mulțime de Căpușe, Fleas, furnici de foc, păianjeni, țânțari, viespi și albine - și chiar câteva scorpioni. Oricare dintre acestea ar fi putut provoca magice ochi pentru a umfla închis și a lui botul să se umfle ca un hipopotam. Șisturile făcute de blană să-și stați pe corp într-un model de șah, care la făcut mâncărime și zgârieturi de zile.

Obiective de stingere

Blana oferă protecție pentru majoritatea puiilor. Dar Pad PawS și ​​bastoanele cu furie sunt expuse riscului în special în zonele care găzduiesc furnici de foc. Pupul tău poate flop în jos să se odihnească în iarbă și să fii stins de mai multe ori de aceste creaturi mici, lăsând blistere care devin ușor infectate.

Puii nu vor ști mai bine decât să urmărească și să încerce să Joaca cu albine, viespi, păianjeni sau scorpioni. Nasul de nas sau musca aceste bug-uri pot duce la ingeniri pe fata, cap sau chiar in interiorul gurii. Cei mai mulți păianjeni și scorpionii rănesc ca nebun, dar provoacă doar umflarea dureroasă la fața locului și pot fi tratate ca și apicultura albinelor și a viermilor.

Primul ajutor pentru loviturile comune

  • Mușcăturile și loviturile sub blană pot fi greu de văzut sau de tratat, dar primul ajutor este de obicei necesar pentru a ameliora orice umflare minoră, mâncărime sau roșeață.
  • Albinele se lasă în spatele stingerului, care pot continua să pompeze venin în piele. Utilizați un card de credit sau un instrument rigid similar pentru a-l elibera gratuit.
  • Un pachet rece sau o comprimare aplicată mușcăturii ajută la reducerea umflăturii. O pungă de mazăre sau porumb congelate funcționează bine și matrițe împotriva corpului catelului.
  • O sodă de copt și pastă de apă funcționează excelent pentru a calma zgârierea, dar poate fi dezordonată atunci când se aplică la blănuri, astfel încât folosiți numai pe tummiile expuse.
  • Amoniacul răcește durerea de mușcături de foc. Umpleți o minge de bumbac și o damă pe vârfuri. Lotiunea calaminei, de asemenea, calmează mușcăturile de furnici.
  • Pentru gheare în interiorul gurii, oferă cuburi de gheață sau apă de gheață pentru animal de companie să lingă și să bea.
  • Puteți, de asemenea, să amestecați o linguriță de bicarbonat de sodiu într-o halbă de apă și să stingeți soluția în gură cu un baster de curcan sau o pistol de curcan dacă vă va permite să faceți acest lucru.
  • Benadr, un antihistaminic, contoarea umflături și mâncărime. O doză sigură este o miligramă pentru fiecare kilogram PET dvs. cântărește sau un unguent benadril poate fi utilizat direct pe Sting.
  • Stupii se îndepărtează de obicei pe cont propriu după o zi, și mai devreme, dacă sunt tratați cu un antihistaminic. Benadryl provoacă, de asemenea, somnolență ca un efect secundar, astfel încât un pui afectat poate dormi în cel mai rău dintre simptome.

Atâta timp cât puii dvs. continuă să respire fără nici o problemă, poate să nu fie necesară o vizită veterinară chiar dacă se confruntă cu umflături destul de puțin. Magie strigă și înghițit nonstop - a fost înfricoșător! - Dar umflarea ochilor și stupii de mâncărime au plecat repede după prima doză de benadril. Medicamentul îl lasă, de asemenea, să doarmă noaptea, iar în dimineața următoare, fața lui arăta din nou ca un cioban german.

Reacții periculoase

Cei mai mulți pui nu vor avea probleme cu o singură lovitură sau două. Dar un procent de cățeluși ca magia suferă reacții alergice severe atunci când sunt loviți sau mușcați de insecte inofensive. O singură lovitură poate determina botul animalului pentru a umfla la proporții cu cantalupă.

O reacție anafilactică se întâmplă de obicei dintr-o dată în douăzeci de minute de la Sting. Acest lucru provoacă fața, gâtul și căile respiratorii să se umfle atât de mult încât nu poate respira și poate muri. Șocul anafilactic necesită tratament veterinar imediat.

Există, de asemenea, câțiva păianjeni periculoși și scorpioni, iar puștiul dvs. vor necesita o îngrijire imediată de urgență de la veterinarul dvs. dacă sunt loviți de ei. Urmăriți aceste semne singure sau în combinație:

  • Tremura
  • Acționează slab
  • Diaree
  • Vărsături
  • Umflarea facială extremă
  • Probleme respiraţie

Dacă auziți "Gurgling", pe măsură ce puștiul tău respiră, ridică un mic pup de lângă picioarele posterioare sau un animal de companie mai mare în jurul șoldurilor. Țineți sus în jos timp de 10 secunde pentru a ajuta la scurgerea fluidului din plămâni. Apoi îl înfășurați într-o pătură pentru a-l menține cald la excursie la veterinar și căutați imediat îngrijiri de urgență.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Puppy bug bugs tratament