Poate bug-urile de pat călători pe câini?

Poate bug-uri de pat călători pe câini - aici

În ultimii ani, acolo a vorbit mai mult despre bug-uri de pat decât oricând. Principalul motiv pentru aceasta a fost epidemia bug-ului de pat care a lovit New York în 2010. De atunci, oamenii iau măsuri de precauție suplimentare pentru a preveni infestațiile de bug-uri în casele lor.

Cu toate acestea, mulți proprietari de câini nu știu dacă câinii pot obține bug-uri de pat, pot scădea bug-uri să călătorească pe câini în casele lor de animale de companie "și dacă animalele le pot răspândi efectiv. Răspunsul scurt este că Este foarte puțin probabil că câinii vor răspândi bug-uri de pat, dar mai sunt mai multe, așa că să vorbim despre bug-uri de pat și ce fac ei.

Ce sunt bug-urile de pat?

Acești dăunători sunt insecte mici, ovale, maro. Sunt paraziți că, ca niște căpușe, trăiesc sângele oamenilor și animalelor. Bugurile de pat pentru adulți sunt la fel de mari ca o sămânță de mere și au un corp plat. Cu toate acestea, ei devin roșcate în culoare și corpurile lor se umflă după ce se hrănesc.

Aceasta este ceea ce un bug de pat arată ca sus aproape:

Ce bug de pat arată ca o imagine

Bedbugs nu zboară, dar sunt extrem de rapizi. Cea mai mare problemă despre infestarea bugului pat provine din faptul că o femeie poate pune sute de ouă, motiv pentru care s-au răspândit atât de repede.

Bedbug-urile sunt în mare parte o neplăcere și cauzează mușcături; Ele nu sunt cunoscute pentru răspândirea bolilor, spre deosebire de rudele lor de supt, cum ar fi țânțarii, puricii și căpușe. Cu toate acestea, ele sunt încă o problemă deoarece mușcă oamenii și pot provoca mâncărime și veste, similare cu cele cauzate de mușcăturile de țânțari.

Aceste insecte și-au dat numele datorită ascunzătoarei lor preferate, care este în jurul patului uman. Se ascund în saltele, plăci, arcuri cutie și cadre de pat, astfel încât acestea pot avea acces ușor la mușcătura oamenilor în timp ce dorm.

Poate bug-urile de pat călători pe câini?

Câini sau orice alte animale și animale, nu se răspândesc de obicei bug-uri de pat. Este datorită bug-urilor, spre deosebire de purici, Nu-i infesta gazdele lor; ei trăiesc pur și simplu în jurul lor și se hrănesc cu sângele lor. Odată ce mănâncă, se întorc în locurile lor de ascundere. Ei rareori și # 8220; pe gazde.

Asta a spus, merită remarcat asta Câinii pot purta bug-uri de pat Dar acest scenariu nu este foarte probabil, mai ales că bug-urile de pat sunt active noaptea când câinele dvs. este cel mai probabil dormind. Un alt motiv pentru care acest lucru este puțin probabil să provină de faptul că bug-urile de pat preferă sângele uman și pielea fără păr - nu sunt atât de minunați la trecerea părului și a blănurilor.

Bugurile de pat vă pot mușca câinele la fel cum vă pot mușca și pot ingestand lenjeria câinelui la fel ca al tău, dar ei nu-și infestă corpul lor. De fapt, oamenii sunt principalul vinovat când vine vorba de răspândirea bug-urilor din moment ce acestea sunt în mare parte răspândite de la un loc la altul în bagaje și haine.

Ciclul de viață al bug-urilor de pat

Cum de a preveni bug-urile de pat?

  • Utilizați un capac de protecție pentru saltele și arcurile cutiei de la care sunt principalele pete de ascundere pentru bug-uri de pat.
  • Păstrați-vă casa curată și fără dezordine pentru a reduce numărul de locuri de ascundere pentru bug-urile de pat. Vacuum frecvent pentru a ridica orice bug-uri potențiale de pat.
  • Verificați orice mobilier secundar pentru bug-uri de pat înainte de ao aduce acasă.
  • Dacă utilizați facilități de spălătorie partajate, transportați articolele într-o pungă de plastic și scoateți elementele din uscător direct în BEG.
  • Ori de câte ori călătoriți, verificați bagajele când vă întoarceți acasă.

Cum să tratați bug-urile de pat?

Dacă casa dvs. a fost deja infestată cu bug-uri de pat, pregătiți-vă pentru o luptă reală. Bugurile de pat sunt foarte greu de eradicat deoarece durează doar câteva pentru a crea infestație și sunt minunate la ascunzătoare, deoarece sunt atât de mici.

Primul pas este să-și găsească locurile de ascundere. Șaptezeci la sută din toate infestațiile de bug-uri ale patului sunt situate în jurul patului, astfel încât este un loc bun pentru a începe. Odată ce localizați un loc de ascundere, aspirarea și tratamentele chimice sunt cele mai bune modalități de a scăpa de bug-uri de pat. Când utilizați substanțe chimice, țineți câinele departe de acea zonă timp de cel puțin 6-24 de ore.

Cu toate acestea, există multe alte opțiuni disponibile și probabil cel mai bun mod de acțiune este de a obține ajutor de la profesioniști. Apelați controlul local al dăunătorilor dacă nu puteți să vă ocupați de infestare pe cont propriu.

Citiți următorul: Oamenii pot obține viermi de la câini?

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Poate bug-urile de pat călători pe câini?