Colectarea alimentelor vii pentru peștele de acvariu

Food Live - Larve de țânțari

Dacă nu v-ați hrănit niciodată acvariu peștele viu live înainte, acum este momentul să ieșiți afară și să colectați unele Morseluri gustoase Pentru peștele tău. Nimic nu se compară cu varietatea de insecte vii, crustacee și viermi natură oferă în lunile calde ale anului. Dacă doriți să reproduceți peștele, mâncarea live este cea mai bună cale de a Condiții de crescători înainte de reproducere.

Instrumente de colectare

Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să strângeți împreună câteva instrumente simple de colectare. Nu este necesar să cheltuiți o avere pe aceste elemente. De fapt, multe sunt lucruri pe care le aveți deja în jurul casei.

Perii

Perii mici mici sunt excelente pentru periaj Insecte, ouă și viermi Plante și roci. Nu este nevoie să investiți în cele scumpe sau chiar noi. Vânzările de garaj, piețele de purici, și insulele de ambarcațiune departament sunt toate sursele pentru perii ieftine pentru colectarea alimentelor vii

Borcane din plastic

Unt de arahide, maioneză și alte borcane de plastic clare, largă, sunt excelente pentru colectarea alimentelor vii. De ce nu folosiți sticla? Sticla funcționează bine, dar poate fi spart, deci lipiți cu recipientele din plastic mai durabile. Containerele de depozitare a alimentelor din plastic ieftine funcționează bine dacă sunt largi.

Nets

Tipul și dimensiunea rețelei vor varia în funcție de metoda și tipul de alimente vii colectate. O plasă mare în formă de vânt este excelentă pentru tăierea insectelor în iarba înaltă. Plasele cu deschideri pătrate sau dreptunghiulare sunt bune pentru utilizarea în apă, deoarece marginea dreaptă permite ca plasa să fie târâtă îndeaproape de-a lungul fundului.

Unde să te uiți

Nu va trebui să mergeți departe, majoritatea locurilor sunt aproape de casă. Colectarea alimentelor proaspete pentru peștele dvs. poate fi transformată într-o activitate familială distractivă. Dacă locuiți în oraș, luați familia într-o excursie într-un parc cu un iaz sau un pârâu, mergeți la un tabără de niște apă sau pădure sau pur și simplu mergeți la o mașină în țară.

Plante și copaci

Aproape orice plantă sau copac din curtea ta are o varietate de viață de insecte care ar face o masă de pește gustoasă. Mici insecte moale sunt potrivite pentru aproape toate peștii. Cichlidele se bucură de insecte mai mari, cum ar fi gândacii mici. Utilizați o pensulă mică pentru a peria ușor insecta de pe plantă și într-un borcan cu puțină apă în partea de jos. Dacă insectele se fixează cu peria, dați-o în apă pentru ao dezlănțui. Odată ce aveți o colecție plăcută, rotiți apa din borcan pentru a dezlănțui insectele din laterale și pentru ao turnați chiar în acvariu.

Trotuare

Da, uită-te la trotuarele tale, acele furnici sunt bucăți gustoase pentru peștele tău. Puneți o bucată mică de fructe coapte într-un borcan curat, înclinat pe partea sa (un unt de arahide din plastic sau un borcan de maioneză de maioneză funcționează bine). Odată ce fructul este acoperit cu furnici, ridicați borcanul și adăugați suficientă apă pentru a acoperi fructele. Capați borcanul și răsfățați-l ușor pentru a spăla furnicile de pe fructe. Scoateți fructul și turnați apa cu furnicile în rezervor. Dacă sunteți suficient de norocos pentru a localiza un cuib de furnici, scoateți ouăle și hrăniți-le și pe peștii dvs. Ouăle sunt ambalate cu nutrienți, iar peștele dvs. îi va îmbogăți ca bomboanele.

Blocuri de patio și roci

Întoarceți o cărămidă de piatră sau trotuar și de obicei veți găsi viermi, larve și chiar ouă de insecte. Dacă locuiți lângă o zonă împădurită, faceți o plimbare și întoarceți-vă ramurile moarte, grămezi de frunze etc. Veți găsi o mulțime de alimente live delicioase pentru peștele dvs. de acvariu. Utilizați peria sau un baston pentru a le ridica și a le arunca într-un borcan cu puțină apă caldă, apoi le aruncați în rezervor când vă întoarceți.

Iazuri, râuri și șanțuri

Oriunde apa colectează că veți găsi o sursă excelentă de alimente vii pentru peștele dvs. Tragând o plasă mare prin apă va da mai multe bucăți. Daphnia poate fi găsită în abundență în timpul lunilor calde de vară, la fel ca și Larve de țânțari. Plasați-vă critterii recoltați într-un borcan de apă pentru a le menține în viață în călătoria acasă.

Câmpuri și pășuni

Un câmp sau o pășune este o sursă excelentă de alimente vii. Selectați o rețea mare de ochi fine care se compară la un capăt mic, similar cu forma unui windsock. Răsturnați-l rapid prin iarbă și puneți conținutul în borcan și capac-l. Luând o unitate lentă la amurg, cu o rețea ținută în afara ferestrei mașinii va da adesea niște insecte interesante, ca să nu mai vorbim de o mulțime de distracție (câinii știu ce fac atunci când își atârnă capul din fereastra mașinii).

După o furtună de ploaie

Alerga afară! Viermii sunt afară și vă așteaptă să-i scoți. Peștele mai mari îi vor mânca întreg. Dați-le înainte hrănire la peștele mai mic.

Ce se întâmplă când se termină vara? Chiar dacă locuiți în climatul nordic, puteți continua să vă culturi propriile alimente vii pe tot parcursul anului.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Colectarea alimentelor vii pentru peștele de acvariu