Insecte și păianjeni 101

Omul care deținea Pet Tarantula, concentrați-vă pe mâini

Insectele și păianjenii pot fi fascinați să se uite. Sunt animale de companie extrem de liniștite, curate, care nu au nevoie de multă cameră pentru a trăi. Insectele și păianjenii necesită, de asemenea, puțină atenție sau socializare (de fapt, ei, în general, fac cel mai bine cu puțină interacțiune). Cu toate acestea, înainte de a decide asupra unei insecte sau a unui păianjen ca un animal de companie, uitați-vă motivele pentru care doriți acest tip de animal de companie. Dacă sunteți doar în căutarea unui animal de companie unic sau "cool" sau pentru un animal de companie pentru a impresiona sau a vă șoca prietenii, gândiți-vă din nou. Insecte și păianjeni sunteți unic și în timp ce ei nu cer în îngrijirea lor, trebuie să faci același nivel de angajament de a le îngriji ca orice alt animal de companie. Prea mulți proprietari primesc animalele de companie pe impuls și odată ce noutatea se oprește, ei se obosesc de îngrijire pentru ei.

Alegerea animalului de companie drept

Dacă începeți doar cu o insectă sau un păianjen, sunteți cel mai bine să alegeți o specie care nu este nici delicată, nici periculoasă. Poate că insecta începătorului final ar fi Hissing gândac - Ele sunt ușor de îngrijit și, de regulă, sunt destul de docile și nu au arme grave (nu venice, nu zgârci etc.). Unele tarantule sunt, de asemenea, acceptabile pentru Începători, cum ar fi trandafirul chilian, Mexican Reddd, sau Costa Rican Zebra. Aceste specii nu sunt teribil de veninoase și sunt destul de docile în comparație cu alte tarantule (veninul lor este asemănător cu veninul de albine, poate, deși veninul poate provoca o reacție anafilactică). Stickul și frunzele de insecte și mantile sunt puțin mai fragile, deși sunt destul de ușor de întreținut și sunt destul de populare în Marea Britanie. Țineți minte că, dacă aveți copii, majoritatea animalelor de companie insecte cad în categoria "aspect, dar nu atingeți", mai ales pentru că sunt prea fragile pentru toate, dar cele mai blânde manipulare (în mod clar, creaturile veninoase sunt, de asemenea, nepotrivite pentru ca copiii să se ocupe ). Hissing Gankroaches sunt o excepție bună de la această regulă, deoarece sunt suficient de mari pentru a se ocupa și sunt destul de robuste și docile. Ferma tradițională Ant este adesea interesantă și pentru copii, deși copiii pot pierde interesul, deoarece nu pot interacționa cu furnicile (și o colonie a crescut a crescut este un risc!).

Înainte de a decide asupra unei insecte sau a unui păianjen

  • Asigurați legalitatea: Consultați agențiile guvernamentale locale, județene și statale privind legalitatea. Pot exista regulamente în unele zone.
  • Luați în considerare întreținerea: Aflați despre îngrijirea (locuințe, mediu, dietă) necesară pentru animalul pe care îl considerați. În timp ce multe insecte și animale de companie de păianjen sunt ieftine pentru a obține, oferind ca mediul potrivit să fie complicat pentru unele specii, în special pentru cele mai exotice tarantule. Ca regulă generală, doriți să imită cât mai mult mediul lor natural. Aflați ce este necesar pentru mâncare și luați în considerare dacă puteți oferi dieta corespunzătoare. De exemplu, gandacii de șuierătoare sunt ușor de hrănit, în timp ce insectele bastoane au nevoie de vegetație proaspătă și tarantulele au nevoie de insecte de pradă. Veți putea oferi și să fiți confortabil hrănirea elementelor necesare?
  • Verificați durata de viață: Majoritatea animalelor de companie insecte sunt destul de scurte, dar unele tarantule pot trăi timp de 20-30 de ani (iar femeile sunt mult mai lungi decât bărbații).
  • Aflați cum să gestionați în mod corespunzător animalul: În timp ce acest lucru evident pentru animalele veninoase, este foarte important pentru toate insectele și arahnidele, deoarece acestea pot fi rănite de manipularea necorespunzătoare.
  • Asigurați-vă siguranța: Aflați, de la o sursă de reputație, speciile exacte de insecte sau păianjen și dacă este veninos. Rețineți că chiar și o tarantulă ușor veninoasă poate provoca o mare durere, iar tarantulele au părul special pe abdomenul lor pe care l-au aruncat dacă au fost amenințați și care pot fi extrem de iritanți (și periculoși dacă ajung în ochi). Dacă primiți o tarantulă, asigurați-vă că aflați cât de bine să evitați mușcături, dar și cum să vă ocupați de mușcături dacă ar trebui să se întâmple și ce să facă dacă sunt expuse părului lor iritant.

Citire suplimentară

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Insecte și păianjeni 101