Porc pobil: profilul speciilor

Pig de porc

Porci poebellizate pot fi însoțitori fermecători, inteligenți și afectuați. Dar nu sunt animale bune pentru toată lumea. Nu există nici o îndoială că, atunci când i-am dat îngrijirea și antrenamentul adecvat, un porc pobilit poate face o adăugare mult iubită într-o casă. Cu toate acestea, unii oameni nu realizează cerințele de păstrare porci ca animale de companie și sunt copleșite de nevoile lor. Porcii sunt destul de inteligenți și curioși și poate fi dificil să le păstrați distrați. În plus, poate fi greu de gestionat o dietă sănătoasă pentru un porc, în mare parte datorită apetitului lor insatiabil. În general, așteptați să petreceți mult timp în fiecare zi Socializarea cu porcul dvs. de companie, precum și păstrarea acestuia prin joc și timp în aer liber.

Privire de ansamblu de rasă

Denumirea comună: Pig de porc

Nume stiintific: Sus scrofa domestice

Dimensiunea adulților: 2.5 picioare lungi în medie - cântărește între 100 și 250 de lire sterline

Speranța de viață: 12 până la 18 ani în medie

Comportamentul și temperamentul porcului

Unii oameni echivalează cu un porc cu un câine. Și în timp ce specia împărtășesc unele caracteristici, cum ar fi natura lor socială și jucăușă, porcii au încă un set unic de comportamente. Porcii sunt foarte inteligenți și instruiți. Ele pot fi instruite în casă, învață să meargă pe o lesa, și chiar să facă niște trucuri. Cu toate acestea, ele sunt, în general, un pic de cap și sensibil. O persoană trebuie să-și câștige cooperarea prin o mulțime de armare pozitivă, în special tratează.

Inteligența unui porc înseamnă că va deveni plictisită și potențial distructivă cu ușurință atunci când nu are suficiente activități și interacțiuni sociale. De asemenea, de către porcii naturii ca să se rădăcească (să-și folosească boturile pentru a căuta) pentru alimente, eventual bateți obiectele din casa dvs. și ruperea curții în acest proces. Ascunzând o parte din mâncarea lor zilnică în tratamentul puzzle-urilor sau într-o parte din curtea dvs., unde nu vă deranjează înrădăcinarea poate ajuta la satisfacerea acestui comportament.

Porcii pot forma legături strânse cu oamenii. De asemenea, pot învăța să coexiste pașnic cu alte animale din casă, mai ales atunci când sunt ridicate împreună de la o vârstă fragedă. De fapt, păstrarea mai multor porci prietenoși împreună este adesea mai bună decât a avea un singur porc datorită naturii lor sociale.

Porcii de companie iubesc să fie zgâriați și masați de oamenii lor, iar mulți vor sta fericit lângă tine și se vor cuddle. Sunt, în general, animale prietenoase, deși pot deveni agresive față de oameni sau alte animale dacă se simt amenințate, înspăimântate sau teritoriale. Spargerea sau neuterizarea porcului dvs. poate ajuta la controlul hormonilor care duc adesea la agresiune. În plus, porcii pot produce unele vocalizări extrem de puternice atunci când își exprimă emoțiile. Dacă căutați un animal de companie liniștit, un porc nu este.

Porcii trebuie să fie învățați să-și respecte proprietarii prin reguli și granițe. Acesta este unul dintre cei mai importanți factori pentru îngrijirea generală a porcului de companie. În mod constant lăudați comportamentele bune și vizează redirecționarea sau dați o firmă "nu" comportamente rele. Repetarea și răbdarea sunt esențiale în producerea unui porc potentic bine manevrat, care are o relație bună cu familia sa.

2:12

Faceți clic pe Redare pentru a afla mai multe despre porcul fermecător de burtă

Carcasa porcului potbellizat

Deoarece porcii sunt inteligenți și curioși, va trebui să vă dovedească de porc, în cazul în care porcul va avea acces, la fel ca și cum ați dovedi o casă pentru un copil. Acoperiți prizele electrice, asigurați-vă că etapele sunt în afara limitelor și îndepărtați pericolele de declanșare, cum ar fi cablurile și covoarele. Deși pot fi distructive dacă nu au suficiente jucăriile lor, porcii sunt animale destul de curate. Poti Potty antrenează porcul Pentru a utiliza o cutie de gunoi sau pentru a ieși afară. Utilizați laudă sau tratamente sănătoase ca o recompensă.

Mai mult, dați porcului dvs. un spațiu propriu, cum ar fi o cutie sau un cort mare. Având acel spațiu personal poate ajuta un porc să se simtă calm. De asemenea, este ideal pentru a oferi o cutie de înrădăcinare interioară umplută cu roci și alte materiale naturale în care porcul dvs. poate folosi botul pentru a căuta mici biți de alimente pe care le plasați în cutie. Și în cele din urmă, are nevoie de un exercițiu pentru a preveni constipația, accesul regulat la în aer liber pentru timpul de joc și plimbările este o necesitate.

Cele mai bune modalități de a găzdui și de gardă porci

Alimente și apă

Porcii pot fi neîngrăziți în ei Căutați alimente. Ei pot învăța să deschidă frigiderul, dulapurile și cămară - oriunde ei cred că hrana ar putea fi ascunsă. De asemenea, ei pot deveni exigenți, cerșind pentru alimente și chiar agresivi cu oamenii care au mâncare.

Dieta porcului dvs. ar trebui să includă pelete de porc care sunt scăzute în proteine ​​și grăsime și în fibră ridicată. Urmați instrucțiunile de pelete și consultați medicul veterinar pentru suma corespunzătoare pentru hrană. Legumele proaspete, nebunești ar trebui să reprezinte 25% din dieta zilnică a porcului. De asemenea, puteți furniza fân de alfalfa sau tărâțe pentru fibre, iar mulți veterinari recomandă să ofere un porc de companie un multivitamin.

Mulți proprietari optează să hrănească două mese pe zi dimineața și seara într-un castron, precum și să scadă o parte din dieta zilnică a porcului într-o zonă de înrădăcinare desemnată pentru îmbogățire. De fapt, înrădăcinarea în murdărie este, de asemenea, o cale pentru ca porcul dvs. să ia în minerale, inclusiv fier și seleniu. În cele din urmă, asigurați-vă că este întotdeauna disponibil un castron mare de apă proaspătă.

Probleme comune de sănătate

Datorită apetitului lor sănătos, porcii sunt ușor de depășit. Și mulți devin obezi când sunt adulți, care pot duce la artrită și alte boli grave. O rolă de grăsime peste ochii porcului indică faptul că animalul este supraponderal. Dacă acest lucru este cazul, discutați dieta porcului cu medicul veterinar. Și evitați hrănirea alimentelor grase sau a alimentelor sărate, precum și resturile de masă. Asigurați-vă că toată lumea din gospodăria dvs. este la bord fără a da gustări suplimentare de porc.

Pe partea flip, dacă porcul dvs. nu mai mănâncă că este de obicei un semn ceva greșit. Unele posibilități includ o infecție sau o blocaj gastrointestinal. Dacă se întâmplă acest lucru, consultați un veterinar cât mai curând posibil.

Porcii care sunt supraîncălziți pot fi deprimați, inactivi și renumiți și prezintă respirația deschisă sau gâfâi cu o febră inițială urmată de o temperatură subnormală și scăzută. Dacă observați acest lucru, asigurați-vă că porcul are acces la un loc umplut, rece. Mai mult, porcii cu piele ușoară sunt predispuși la arsuri solare și cancer de piele. În plus față de umbra, este ideal să folosiți protecția solară pe ele ori de câte ori merg afară.

În plus, unul dintre cele mai frecvente afecțiuni din porci pobilit este Mange, o afecțiune a pielii cauzată de acarieni. Porcii devin uscați, scalați și mâncărime când sunt afectați de mange. Deci, dacă observați acest lucru, aveți un medic veterinar să vă vedeți porcul.

Se recomandă o verificare anuală de wellness de către un medic veterinar care este specializată în porci pobili. În plus, declanșele regulate de copite sunt necesare pe toată durata de viață a porcului pentru a preveni problemele piciorului și a piciorului.

Achiziționarea porcului dvs. potențial

Porcii potențiali sunt legali în multe domenii, deși unele locuri le clasifică ca animale de animale și necesită anumite tipuri de carcase și permise. Alte locuri permit porcilor până la o anumită dimensiune care urmează să fie păstrate ca animale de companie, atâta timp cât sunt ținute pe o leșie sau într-o zonă închisă în aer liber. Deoarece legile de stat tratează în general porcii ca animale legale, le legile locale pe care trebuie să le acordați atenție.

Obțineți întotdeauna un porc dintr-un crescător de renume sau de organizare de salvare. De fapt, există mulți porci în grupurile de salvare de la proprietari care nu și-au înțeles cerințele de îngrijire, iar o salvare vă poate ajuta să găsiți un porc adecvat pentru stilul dvs. de viață. Evitați achiziționarea unui porc pe Internet sau prin orice canal în care nu puteți vizita cu animalul înainte de a comite. De asemenea, scopul de a vorbi cu alți oameni care au primit un animal de la ameliorator sau de salvare pentru a afla despre experiența lor.

Vânzătorul ar trebui să vă poată oferi informații detaliate despre istoricul porcului, sănătatea și temperamentul. Căutați un porc prietenos, luminos și alertă. Unele steaguri roșii includ un porc letargic sau unul care nu vrea să ia mâncare de la dvs. Se așteaptă să plătească aproximativ 500 de dolari în medie la un crescător și mai puțin la o salvare.

Categorii de dimensiuni ale porcului

Un factor cheie pentru a fi conștient de înainte de a obține un porc de companie este cât de mare va crește. În timp ce porcii potențiali sunt clasificați după mărime, există dezacorduri despre numele, greutățile și înălțimile diferitelor clasificări. Iată cele mai comune dimensiuni:

  • Porci pobili, porci din vietnamezi, Kunekune porci, și porcii chinezi pobiliri cresc în general oriunde de la 125 de lire sterline la peste 200 de lire sterline și 16 până la 26 de centimetri înălțime.
  • Porcii miniaturali pot ajunge la aproximativ 35 până la 60 de lire sterline și 15 până la 16 inci înălțime.
  • Porcii de cereale sunt de obicei de 35 până la 45 de lire sterline și 14.5 inci înălțime.
  • Porcii de jucărie pot ajunge la aproximativ 35 până la 40 de lire sterline și de 14 inci.
  • Dandiile regale cresc la aproximativ 29 până la 39 de lire sterline și 15 inci.
  • Micro mini-porcii cresc la aproximativ 18 până la 30 de lire sterline și la 10 la 12.5 inci înălțime.
  • Dandie Extremes ajunge în jur de 12 până la 29 de lire sterline și 12 inci înălțime.
  • Mini Julianas ajunge la aproximativ 15 până la 28 de lire sterline și 8-12.5 inci înălțime.

Este posibil să fie înșelat de crescătorii fără scrupule care reproducă porcii înainte de a fi pe deplin maturi și la dimensiune completă și pretinde că descendenții vor fi dimensiunea părinților la maturitate.

Animale similare la porcul potbellizat

Dacă sunteți interesat de animale de companie similare, verificați:

În caz contrar, verificați aceste altele animale exotice Pentru a găsi următorul animal de companie.

Uita-te acum: porci de companie - nume drăguțe și fapte distractive

Surse de articole
Animalele de molid utilizează numai surse de înaltă calitate, inclusiv studii evaluate de colegi, pentru a sprijini faptele din cadrul articolelor noastre. Citiți procesul nostru editorial pentru a afla mai multe despre modul în care verificăm și păstrați conținutul nostru precis, fiabil și demn de încredere.
  1. Gestionarea porcilor pobili. Merck Manual veterinar

  2. Porci burduși.Colegiul Texas A & M de Medicină Veterinară și Științe Biomedicale 

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Porc pobil: profilul speciilor