Cum să vă dovedească cățelușul dvs.: sfaturi importante despre ceea ce trebuie să faceți

Învățați cum să vă dovedească cățelușul dvs. acasă este esențială înainte sau imediat după adoptarea unui catel și aduceți-l în casa sau apartamentul dvs. Așa-numitul "Puppy Proofing & # 8221; înseamnă păstrarea noului dvs. câine în condiții de siguranță și propria casă în tact. Unele dintre aceste sfaturi despre cum să vă dovedească cățelușul pe care vă dau mai jos și în videoclipul meu de mai sus poate suna ca un bun simț, dar unii părinți de companie Cum de dovada cățelușului video de acasăuitați de ei; alte sfaturi vă vor surprinde cu siguranță.

La fel ca copiii mici, puii învață despre lumea lor explorând. Ei își folosesc labele și gurile lor pentru a investiga mediul lor. Din păcate, acest lucru le poate obține și într-o mulțime de probleme.

O curiozitate naturală a catelului este o mare parte din ceea ce le face atât de multă distracție, dar le poate duce și în unele situații foarte periculoase. Este responsabilitatea dvs. ca proprietarii de animale de companie să învețe cum să vă dovedească cățelușul dvs. pentru a vă menține Pooch Safe.

LEGATE DE: Cum să trezesc toaletă un catelus (video)

Cum să vă dovedească cățelușul dvs.: un ghid video pas cu pas

Cum să vă dovedească cățelușul dvs. acasă

1. Alegeți un catelus care se potrivește cu mediul dvs

Învățați cum să vă dovediți cățelușul dvs. începe înainte de a începe să căutați noul dvs. Companion Canine. Trebuie să vă gândiți la casa dvs. - atât în ​​interior cât și în afară.

Aveți o mulțime de spațiu pentru un câine de rasă mare sau este casa dvs. mai potrivită pentru o mică rasă? Gândiți-vă la această comparație de dimensiuni pentru o clipă. Un câine mai mare necesită mai mult decât o zonă mai mare.

Va trebui să faceți o verificare mai mare pentru un câine mai mare. Dacă alegeți să adoptați o rasă mică, puteți plasa lucruri pe rafturi, mese de cafea și alte locuri prea mari pentru ca puștii tăi mici să ajungă.

Puii mari de rasă cresc repede. S-ar putea să fiți capabili să vă îndepărtați de acest lucru pentru primele câteva săptămâni, dar pe măsură ce câinele dvs. devine mai mare, veți avea nevoie să faceți o mai mare verificare a catelului.

Pentru mai multe sfaturi și idei despre alegerea câinelui drept pentru stilul dvs. de viață și mediul înconjurător, Ascultați-vă cel de-al doilea episod de podcast unde discută despre acest subiect în detaliu.

Practic, va trebui să păstrați lucrurile la îndemână, ceea ce va însemna probabil să le mutați într-un dulap sau dulap. De asemenea, va fi mai dificil să conțină un catelus de rasă mare. Rasele mici vor avea un timp greu să scape de o poartă PET, dar o rasă mare ar putea să sară chiar pe una dacă nu plătiți atenția.

Aveți timp și răbdare să lucrați cu un cățeluș mare de rasă? Vă puteți permite cheltuielile suplimentare? Cu cât câinele este mai mare, cu atât mai scumpe provizii vor fi să-l păstreze în siguranță. Veți avea nevoie de o poartă mai mare de cut, la Play sau Pet pentru a vă adapta prietenului în creștere.

Recomandat citit: 10 sfaturi pentru a alege cea mai bună crate de câine foarte mare

Cum să vă dovedească cățelușul dvs. acasă

2. Creați o zonă de catelus mic, sigur

Catelul tău va avea nevoie de o zonă sigură pentru a juca atunci când nu poți să-ți ții un ochi apropiat. Ai putea investi într-un stilou de pene, ca cel prezentat mai sus, sau ai putea crea un seif pentru el să se rătăcească liber în casa ta.

Această zonă sigură ar trebui să fie separată de cutia câinelui dvs., dacă veți fi CRATE FORMING HIM. Cratele este un instrument excelent de antrenament, dar puii au nevoie de loc pentru Romp și joacă. O cutie nu oferă suficient spațiu.

Dacă optați să nu cumpărați o curte de joacă sau un joacă, atunci trebuie să închideți o zonă mică în casa dvs. pentru ca câinele dvs. să rătăcească. Vă recomandăm să vă păstrați catelul într-o cameră fără covoare, deoarece va face curățarea oricăror accidente pe care le are mult mai ușor.

Puteți achiziționa o poartă PET pentru a vă asigura câinele într-o singură cameră, fie că faceți o dovadă a câinelui câteva camere și închideți ușile tuturor camerelor că câinele dvs. nu are voie să intre. Va trebui doar să fiți 100% sigur că toate celelalte uși sunt închise atunci când nu puteți să vă supravegheați puii.

Când învățați cum să vă dovedească cățelușul dvs., este mai bine să vă împiedicați că catelul dvs. tânăr să aibă acces la baie sau bucătărie dacă nu sunteți cu el. Există nenumărate pericole în aceste două camere.

RECOMANDAT: 5 Cel mai bun Puppy Play Pixuri & Baby Joacă stilouri pentru câini

Cum să vă dovedească cățelușul dvs. acasă

3. Îndepărtați pericolele potențiale

Cea mai grea parte a învățării Cum să vă dovedească cățelușul dvs. este îndepărtarea tuturor pericolelor potențiale. Trebuie să fii sigur că orice ar putea fi dăunătoare La catelusul tău este în afara lui.

Gândiți-vă la ea ca și cum ar fi o casă în pregătirea pentru o vizită a unui copil.

În ghidul meu video de mai sus, împărtășesc câteva lucruri comune, va trebui să fiți sigur că ați inclus:

  • Îndepărtarea sau asigurarea tuturor cablurilor electrice
  • Îndepărtarea sau asigurarea jaluzelor sau draperii, inclusiv cablurile utilizate pentru a le ajusta
  • Asigurați-vă că nu există surse de căldură disponibile pe care catelul dvs. ar putea fi aproape de
  • Păstrați toate curățătorii și alte substanțe chimice, precum și medicamentele, într-un dulap securizat
  • Îndepărtați toate tipurile de house-uri de la REACH-ul catelului - multe planuri comune sunt toxice pentru câini, inclusiv Aloe Vera, Ivy, Jade, Palm Sago și Asparanghel Fern
  • Îndepărtați toate obiectele mici care ar putea fi de a sufoca pericolele
  • Asigurați-vă că toate gunoiul este în afara lui Puppy, deoarece ar putea conține elemente care vor face ca câinele să fie bolnav

Nervos să-ți antrenezi singura fido-ul pentru că el este un chewer? Verificați ghidul nostru video pe Cum să antrenezi un câine pentru a opri mestecarea.

Cum să vă dovedească cățelușul dvs. acasă

4. Uită-te la mediul înconjurător prin ochii câinelui tău

Știu că sună prost, dar scăderea nivelului câinelui dvs. este cea mai bună modalitate de a găsi orice pericol pe care ați pierdut-o. Când învățați cum să vă dovedească cățelușul, gândindu-vă ca un câine, va ajuta cu adevărat!

După cum vă explic în ghidul meu video, trebuie să treceți prin camera dvs. de casă după cameră. Dacă catelul dvs. va fi permis într-o cameră, decât trebuie să o inspectați. Coborâți la nivelul căței și arătați tot pentru pericole pe care le-ați pierdut.

Căutați fire, cabluri, obiecte mici și orice altceva care ți-ar fi alunecat mintea. Este, de asemenea, o idee bună să aveți pe cineva care nu trăiește în casa voastră să vină pentru a vă ajuta.

Adresați-vă unui prieten sau unui membru al familiei să se uite în jur. În situații, cum ar fi, uneori, pierdeți lucrurile pur și simplu pentru că sunteți atât de obișnuiți să le vedeți în fiecare zi. O pereche proaspătă de ochi poate veni cu adevărat la îndemână!

Urmăriți următorul: Comparând cele mai bune plăcuțe de antrenament pentru eficacitate

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să vă dovedească cățelușul dvs.: sfaturi importante despre ceea ce trebuie să faceți