Penis încoronând la câini: de ce racheta roșie iese?

Dog roșu rachetă

Dacă dețineți un câine de sex masculin, probabil că veți vedea o protuberanță roșie bizară care iese din regiunea de burtă la un moment dat în timp. Poate fi o vedere șocantă care provoacă unii proprietari să recupereze, dar poate provoca alții - în special cei care știu ce este "# 8212; pentru a giggle ca o schooler de grad.

Nu este nimic de îngrijorat; Este doar penisul câinelui tău. Puteți vedea că apare ocazional în un proces numit Crowing Penis.

Vom explica tot ce trebuie să știți despre acest fenomen de mai jos, inclusiv motivele pentru care se întâmplă și ce trebuie să faceți acest lucru (dacă ceva).

Voi încerca să fiu adult despre toate astea, dar nu fac promisiuni.

Penis încoronând la câini: TakEway-uri cheie

  • Penisul câinelui poate să iasă (Crown & # 8221; oricând devine trezit.
  • "# 8220; Arousal & # 8221; În acest sens nu include doar excitarea sexuală "# 8212; Se aplică practic orice tip de emoție.
  • Penis încoronarea este perfect normală, și nu este prea mult ca să faceți pentru ao opri.

Anatomia câinilor de sex masculin

Pentru a începe, trebuie să explicăm anatomia de bază a genitală a câinelui tău. Există o serie de diferențe între organele genitale ale unui câine și cele ale unui om de sex masculin, dar sunt destul de asemănătoare cu cele ale altor mamifere.

Toți câinii de sex masculin au un penis, iar bărbații intacți (non-neuterate) au două testicule la fel ca majoritatea celorlalte mamifere.

Cu toate acestea, penisul câinilor este poziționat un pic mai departe abdomenul decât este la om și este de obicei ținută într-o teacă numită preputul (care este termenul tehnic pentru preputire).

Preputul este acoperit de blănuri ca restul corpului câinelui tău, dar Penisul său este acoperit într-o membrană mucoasă care o dă un aspect roșu sau roz.

Există câteva alte diferențe de note, inclusiv faptul că Penisul unui câine are două glande bulboase lângă baza (numit bulbus glandis), care se umflă atunci când câinele dvs. devine complet erect, chiar înainte de ejaculare.

Puteți vedea o fotografie a unui penis de canin erect (inclusiv umflarea bulbus glanda) Aici. Avertisment corect: este o fotografie destul de grafică, în fața ta.

Bulbusul Glandis ajută la menținerea penisului în interiorul vaginului câinelui de sex feminin în timpul copulației. Colocvial, bulbusul Glandis este numit uneori un "nod", iar câinii sunt adesea spus că sunt "legați" sau "înnodați" când se umflă în timpul împerecherii.

O altă diferență importantă între câine și genitalul uman este asta Penisul unui câine are un os intern. Numit penisul Baculum sau OS, această caracteristică anatomică este de fapt destul de comună în regnul animal și găsită în specii variind de la ratonii la morrururi la cimpanzeii.

Un baculum canin. Săgeata roșie indică locul în care se află uretra câinelui. Fotografie de la Wikipedia.

Baculumul oferă rigiditate (chiar și atunci când penisul nu este pe deplin erect) și face ca copularea să fie mai ușoară. De fapt, Câinii masculi ating de obicei penetrarea inainte de devenind pe deplin erect, Datorită prezenței baculumului.

Câinii devin pe deplin erect după obținerea coitusului - au fost să devină pe deplin erect în prealabil, nu ar putea să introducă fila A în slot B, deoarece bulbusul umflat Glanda este prea mare pentru a se potrivi într-un vagin de câine de sex feminin.

Puteți vedea ramificațiile acestui videoclip în următorul videoclip. Chiar dacă acest câine nu este excitat, baculumul lui îl împiedică să strângă prin el Doggie usa.

De ce se produce confortul penisului câinelui?

Penis încoronarea de obicei are loc pentru un singur motiv: excitare.

Dar rețineți că "Arousal" în contextul veterinar nu înseamnă doar sexual excitare - Practic orice tip de emoție poate provoca racheta roșie să facă o apariție.

Cu siguranță poate să apară când câinele dvs. este interesat să obțină o mică acțiune, dar poate apărea și ea Când câinele dvs. devine încântat de alte lucruri, variind de la mâncare și lucruri mirositoare minunate, la zgârieturi de burtă sau o plimbare în mașină.

După cum puteți vedea în videoclipul de mai jos (pe care îl includem, bine, știința), această rachetă roșie a lui Golden Retriever începe să apară pentru că pare să fie încântată și să se simtă bine.

Desigur, Playtime cu alți doggo-uri poate provoca, de asemenea, penisul câinelui tău la coroană. Dar chiar și în aceste cazuri (care pot implica câini de fie sex), încă nu indică faptul că câinele dvs. este trezit sexual.

Rareori, penisul unui câine nu se potrivește bine în interiorul preputului, ceea ce îl poate face să facă apariții mai frecvente decât în ​​mod normal. Acest lucru poate cauza ca penisul să se usuce, dar de obicei nu provoacă probleme semnificative, pe termen lung.

Eww ... de ce lucrurile iese din penisul câinelui meu?

Descărcarea de descărcare a penisului - Termenul numit Smegma - poate fi un pic revoltat, dar este de obicei normală, comună și nici un motiv de îngrijorare. Poate varia în culori de la galben-alb la ușor verde.

Puteți (și îmi cer scuze pentru că punem această imagine în capul tău) chiar să vezi câinele tău lins din când în când.

Acest lucru nu indică neapărat o problemă, dar Lingerea sau descărcarea excesivă poate indica prezența unei infecții. Deci, asigurați-vă că aveți veterinarul dvs. verificați câinele dvs. dacă cantitatea de descărcare sau frecvența linsului câinelui dvs. pare neobișnuită.

Acum, dacă mă scuzați, voi merge să-mi lovesc capul împotriva unui zid până când voi uita această întreagă secțiune. Simțiți-vă liber să faceți același lucru.

Coroanele de înclinare a penisului apar în câinii de cauciuc?

Unii proprietari sunt surprinși să vadă un penis al câinelui netered emerge, dar Acesta este un eveniment comun. Nu înseamnă că nu a fost sterilizat în mod corespunzător sau că este încă capabil să suiască puii. Înseamnă doar că a trezit.

Dar amintiți-vă: excitarea la câini nu este întotdeauna sexuală, iar încoronarea penisului poate apărea din cauza oricărui tip de excitare.

Deci, când începeți să zgâriați burta câinelui tău atât de viguros încât el se poate conține cu greu, el nu poate să se continie.

Același lucru se poate întâmpla atunci când doi câini devin excitați în timpul jocului. S-ar putea să le vedeți chiar să se angajeze în comportamente de cocos în timp ce se arată în racheta roșie pentru toți. Dar Aceste comportamente nu sunt inerent sexuale; sunt într-adevăr doar un tip de joc.

Rocket roșu înseamnă că câinele tău este atras de tine?

Nu vă flatter.

În timp ce câinele dvs. vă iubește cu siguranță, sunteți încă în siguranță în zona prietenului, așa că nu vă faceți griji. Penisul încoronarea nu indică faptul că câinele dvs. este atras de sexual sau romantic la dvs. După cum am explicat, înseamnă că este încântat.

Ca pe o parte înrudită, comportamentul de la câine nu este intrinsec sexual fie. Mulți câini care devin excitați și nu pot să-și dea seama de o priză bună pentru ca zelul lor să înceapă adesea Humping lucrurile. Acest lucru poate include piciorul, alți câini sau obiecte inanimate.

Ce ar trebui să fac despre încoronarea penisului câinelui meu?

În majoritatea cazurilor, nu trebuie să faceți nimic atunci când coroanele penisului câinelui. Nu există prea mult pe tine poate sa do.

Atâta timp cât câinele dvs. acționează în mod normal și nu pare să fie în disconfort, de obicei nu este nevoie să vă faceți griji. Încercați doar să o ignorați și se va retrage în timp.

Dar, Dacă observați oricare dintre următoarele semne sau simptome, faceți o întâlnire cu VET dvs pentru a avea lucrurile verificate:

  • Cantități excesive de descărcare
  • Foarte frecvente lins sau lins care durează mult timp
  • Penisul nu se retrage în preput după o perioadă rezonabilă de timp
  • Câinele dvs. pare să fie în durere sau disconfort
  • Prezența sângelui

Descărcările sau lingerea excesivă pot indica prezența unei infecții, În timp ce penisurile care nu reușesc să retragă sau să provoace durerea câinilor dvs. să indice una din cele două urgențe veterinare diferite.

O astfel de problemă, numită parafimoză, apare atunci când penisul unui câine și apoi devine "blocat." Acest lucru se datorează, de obicei, părului de la preputul prins în interiorul deschiderii teacii.

Celălalt motiv pentru care penisul unui câine poate rămâne în afara și este o condiție numită Priepismul, care este în esență o erecție care nu devine flasc așa cum ar trebui.

Introduceți Pill Blue Little & # 8221; Disclaimer aici.

Dacă bănuiți că câinele dvs. suferă de oricare dintre aceste condiții, veți dori Răspândiți un strat subțire de lubrifiant pe bază de apă la penisul câinelui pentru a preveni uscarea acestuia. Apoi, hop în mașină și du-te imediat la biroul veterinarului.

VET dvs. va lucra pentru a elimina orice păr care se află în cale astfel încât penisul câinelui dvs. să poată retrage normal. Deoarece aceasta este o condiție dureroasă, iar tratamentul nu este exact o zi la plajă, mulți câini vor fi pus sub anestezie generală în timpul procedurii.

In cele din urma, Prezența sângelui poate semnala o varietate de probleme, de la pietre vezice urinare la tulburări de coagulare a sângelui. În consecință, veți dori să vă îndreptați spre veterinar și să vă scoateți pooch-ul.

Cum poți opri penisul unui câine de a ieși?

din pacate, Nu puteți face prea multe pentru a împiedica racheta roșie să facă o apariție. După cum sa explicat mai devreme, încoronarea penisului apare deoarece câinele dvs. este încântat și cu siguranță nu doriți să vă lipsiți câinele dvs. de lucrurile care îi aduc bucurie.

Doar mai bine ignorați-l și încercați să nu vă lăsați să vă rușineze - Este un fenomen perfect natural care poate apărea dintr-o varietate de motive pe lângă excitarea sexuală.

Dacă observați coroana penisului câinelui în timp ce îi dați atenție, opriți și treceți la alte lucruri. Probabil că va retrage în curând și puteți uita întregul lucru.

***

Deci, acolo ai. "Rocket roșu" al câinelui este de fapt penisul lui. Nu este mare lucru și ar trebui să încercați să nu vă lăsați să vă deranjeze.

Ar putea fi mai rău și # 8212; Ai putea avea o broască țestoasă de companie în loc de un câine (făcând clic cu atenție pe acea legătură cu sau # 8212; unele lucruri nu pot fi nevăzute).

Simțiți-vă liber să ne anunțați dacă aveți întrebări suplimentare despre echipamentul câinelui dvs. din comentariile de mai jos și vom încerca să le răspundem.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Penis încoronând la câini: de ce racheta roșie iese?