Cum să opriți un câine de la capătul piciorului

Piciorul câinelui Humping

Cât de jenant și # 8212; Fratele tău aduce noua lui iubită la casa ta pentru cină și pufos face o beeline drept pentru piciorul ei.

Hump, Hump, Hump.

Toată lumea râde ciudat pe măsură ce vă faceți tot posibilul pentru a atenua cocoșul.

De ce se umfla picioarele? Nu este doar pentru băieți? Nu știe că eo fată? Nu știe că nu mai are părțile ei de fabricare a copilului? Încearcă să fie dominantă?

Vom vorbi despre comportamentul de câine de jos, explicați motivele pentru care apar adesea și oferiți câteva indicii pentru a pune capăt acestuia.

Elementele de bază: de ce câinii cocoșați lucrurile?

Humping în lumea umană este definitiv tabu. Humpingul public ar fi nepotrivit sălbatic dacă pufosul ar fi uman!

Dar În lumea câinelui, Humping este normal. Acesta este locul în care câinele "cultura" și "cultura" umană. În cultura câinilor, nu există nimic tabu despre humping deloc.

Cu siguranță nu încearcă să vă domine. Și Humping nu este întotdeauna sexual în natură, fie <8212; mai ales când este piciorul tău că este umflat. De fapt, Humping de multe ori nu are nimic de-a face cu sexul deloc.

Și atât bărbații modificați, cât și cei nealterați și femelele. Este un lucru de câine!

De fapt, există o varietate de motive specifice câini. Vom discuta câteva dintre cele mai frecvente motive pe care le fac acest lucru mai detaliat mai jos.

Câine de câine declanșează: lucruri care dau câinii mergând

Humping, ca multe comportamente de câine, vine cu complexități și nuanțe.

Humping-ul și montarea nu sunt comportamente "rele", nici nu sunt anormale. Cu toate acestea, ele pot fi foarte neplăcute pentru noi (ca să nu mai vorbim de alte animale de companie și oaspeți de casă).

Humping poate să apară din mai multe motive:

  • Ea este excitată.
  • Ea este supraîncărcată. Nu, nu sexual, doar în general.
  • Ea este stresată sau senzația de anxietate.
  • Atenție Căutarea comportamentului. Ea învață că Humping îți atrage atenția imediată!
  • Probleme medicale. Dacă are o problemă medicală, ca o iritare a pielii sau o infecție a tractului urinar, este posibil să observați că comportamentul humping crește.
  • Probleme de comportament. Stereotipii (comportamente repetitive care pot fi oarecum similare cu tulburarea obsesivă compulsivă la om) pot provoca compulsiv câinilor. Cu toate acestea, acest lucru nu este un stereotipian comun, chiar și printre micul procent de câini care experimentează această condiție.
  • Este social. Pui, mai ales, Hump în timpul jocului.
  • Control. Poate fi o modalitate de a obține controlul (între doi câini, nu cu oamenii)
  • Se simte bine. Care este cu siguranță întotdeauna o posibilitate
  • Comportamentul de deplasare. Adesea formatorii se pot referi la Humping ca a Comportamentul de deplasare. Acesta este un comportament care apare atunci când un câine se simte în conflict emoțional.

De exemplu, am lucrat cu un câine care se temea de noi oameni.

El, de asemenea iubit Când am venit la casa lui pentru sesiuni și am fost foarte încântat de sosirea mea pentru că am avut o mulțime de distracție și o mulțime de tratamente delicioase în timp ce eram acolo.

Priza lui pentru acest conflict de emoții a fost umflată (piciorul meu, înfundat, patul lui). El a fost în conflict între entuziasmul său de sosire și, de asemenea, anxietatea lui de a mă avea în casa lui.

Humping și Montare acționează ca o ieșire pentru toată energia, Indiferent dacă este o energie excitată sau energie nervoasă. Fiecare câine are un alt mecanism de coping, și pentru câini, care se umflă.

Pentru a determina motivul exact pentru că câinele dvs. este plin de lucruri, vă sugerez să faceți o muncă de investigație.

Intreaba-te pe tine insuti:

  • Este un nou comportament?
  • Întotdeauna ascunde aceeași persoană sau o face pe orice picior?
  • Și cel mai important, ceea ce se întâmplă înainte ca începerea cocoșului?
  • Care este limbajul corpului ei care vă spune? Ea arată semne de stres? Este over-the-luna excitată?

Încercați să păstrați un jurnal Dacă nu sunteți sigur de răspunsul la aceste întrebări. Aceasta este cea mai bună modalitate de a vedea dacă există un model.

Puteți vedea dacă videoclipul de mai jos, acest mic câine arată alte semne de stres, cum ar fi buze lins și evitarea privirii sale.

Indicii de context: Situații specifice de câine

Uneori Humping este specific context. Poate că câinele tău ucide străini care vin în casa ta, poate că ea vizează doar bărbații sau poate că niciodată nu se umflă străini și doar vă umilește.

De ce câinele meu mă înfruntă (și nimeni altcineva)?

Pentru a da seama de ce cainele ta pare sa fie mai ales smitten cu tine, Începeți să vă întrebați ce se întâmplă chiar înainte sau imediat după ce vă ascunde piciorul.

Există ceva ce faceți acest lucru a făcut-o să se simtă stresată?

De exemplu, câinele meu subliniază despre voi vorbi despre Skype.

Poate că câinele tău nu-i place sunetul cuptorului cu microunde sau zgârieturi de feluri de mâncare, și asta o face să se simtă nerăbdător.

Triggerul ar putea fi, de asemenea, ceva pe care partenerul dvs. o face sau zgomotele pe care le aude în afara acestuia că ea să se simtă stresată sau anxioasă. Oricare dintre aceste tipuri de lucruri ar putea face ca ea să te uite la tine pentru confort (sub formă de humping).

Sau, poate că tu ești cel care joacă cu ea cel mai mult sau o plimba sau vorbește cu ea în acea voce distractivă, care o face atât de încântată încât are nevoie doar de a cocos! Această emoție poate să o copleșească, declanșând astfel comportamentul cocoșului.

De ce câinele meu se hrănește pe iubitul meu / soțul / prietena / soția?

Uneori, câinii tind să-și concentreze distracția de flirt pe un anumit individ într-o gospodărie.

Acest lucru se poate întâmpla din o varietate de motive. Ar putea fi faptul că prietenul sau soția ta face ceva care îți face pooch-ul prea încântat (sau chiar o face nervos).

Dacă partenerul dvs. nu locuiește în aceeași casă, ar putea fi noutatea și entuziasmul pe care îl aduce la masă în timpul vizitelor.

În gospodăria mea, lucrez de acasă destul de frecvent și îmi petrec o mulțime de timp cu Pup, Juno. Soțul meu, pe de altă parte, funcționează mult timp.

Ei sunt ambii încântați să se vadă unul pe celălalt la sfârșitul zilei și au o atmosferă foarte diferită de relații decât Juno și cu mine. Ea nu se cocoașă, dar cu siguranță devine peste trezită, gură și jumpoasă!

Există o mulțime de factori care ar putea produce un set de comportamente cu un membru al familiei și un set complet diferit de comportamente cu alta. În toate cazurile, veți dori să luați în considerare lucrurile care au avut loc înainte de începerea cocoșului.

Cu alte cuvinte, Căutați-o pe Humping declanșatoare. Apoi, puteți lucra la evitarea declanșatorilor pentru a ajuta la eliminarea humpingului sau, cel puțin, reduceți frecvența la care apare.

De ce câinele meu se umflă patul sau jucăriile?

Oamenii și alți câini nu sunt singurii victime ale cocoșului tău. Jucăriile, paturile, animalele umplute și alte obiecte inanimate pot lua adesea greutatea comportamentului de lovire al puilor.

Din nou, Motivele acestor comportamente variază.

Humping o jucărie sau un pat se poate simți bine la pooch-ul tău, ar putea fi o ieșire pentru stres sau anxietate, Sau poate că este doar Super-Duper Stoked pentru a avea o companie.

Sau, dacă v-ați pedepsit pe elevii în trecut pentru picioarele de la picioare, ea ar fi putut fi redirecționată pe pat sau jucării în schimb.

Pedepsirea unui câine sau împiedicându-i să se angajeze într-un comportament problematic fără a oferi o alternativă acceptabilă nu să abordeze cauza principală a problemei.

În consecinţă, Orice ar conduce vechiul comportament se va manifesta în toate felurile de noi și creative. Pedeapsa poate face și anxietatea lor mai rău.

Uneori, când câinii sunt încântați de picioare, voi avea ca oamenii să-și învețe pooch-ul pentru a-și umfla patul. Acesta este adesea un compromis bun atât pentru oameni, cât și pentru câini.

De ce câinele meu cocoșă alți câini?

Câinii cocoșați alți câini cu regularitate (De asemenea, ei, evident, au relații sexuale cu alți câini, dar vorbim despre o pelvină simplă aici).

Câine cocoșând alți câini

Când căutați cauza comportamentului de humping câine-pe-câine, sugerez să scoatem ochelarii noștri umani pentru o clipă și să examinăm situația din perspectiva câinelui nostru.

Montarea și umflarea nu sunt mai puțin frecvente sau greșite în cultură "." O mulțime de câini cocoșă!

A spus asta, Dacă câinii noștri sunt complet stresați, Ea devine un comportament compulsiv, sau Această supraîncărcare provoacă un conflict suplimentar între partenerii de joc (i.E., Joaca se transformă într-o luptă), Poate doriți să încercați să reduceți practica.

Împiedicând starea emoțională care declanșează cocoasa de la întâmplare în primul rând este calea ideală de intervenție.

Dar sincer, aș prefera să urce la lupte și conflicte!

Mai jos, vom discuta două dintre cele mai frecvente exemple de câini care ascund alți câini, astfel încât să puteți înțelege mai bine ce se întâmplă cu Puppper-ul tău.

Câinele meu păstrează humpingul meu câine!

Câinii recent achiziționați servesc adesea ca țintă pentru un cocoș al câinelui rezident. Și încă o dată, este posibil să aveți nevoie Faceți unele investigații pentru a determina cauza comportamentului.

Dacă se produce umflarea în timpul jocului, este probabil din cauza supra-excitare și entuziasm Din toată distracția pe care o au.

Am avut doi foști câini, luni și stewie, care de multe ori s-au umplut în timpul jocului, dar nici nu a umplut vreodată câini. Se bucurau jucând dur, Luând o pauză mică de humping din când în când, apoi sa întors la jocul de lucru.

Nici un rău, nici un fault. Și nici un motiv să vă faceți griji; Nu le-a afectat prietenia în cel puțin!

Dacă humping-ul este legat de anxietate și Având noul câine în casă este stresant pentru câinele vechi, Pot exista alte lucruri care le-au oprit. Acest lucru ar putea fi declanșate de modificări ale rutinelor zilnice, întâlniri apropiate sau conflicte între cei doi câini.

Ar putea fi legată de control. Dar așa cum a fost cazul cu luni și stewie, doar pentru că câinele tău se umflă noul ei "frate" nu înseamnă că ea va ucide pe toți câinii pe care o întâlnește.

O regulă bună este, Dacă nu există nimic în mod inerent compulsiv în legătură cu cocoasa, iar Humper nu este izbucnit de Humpee, lăsați câinii de dormit mint (ca să spunem așa).

Dacă Humpee, pe de altă parte, nu se bucură de angajament, ea va fi rapidă să lase Humper să știe. De cele mai multe ori, câinii bine ajustați pot rezolva întâlnirile sociale pe cont propriu.

Câinele meu de sex masculin nu va lăsa singuri o femeie spayed!

Câini de sex masculin intact, deoarece devin maturi sexual, au niveluri de hormoni crescute și un nivel mai ridicat de motivație sexuală. Montarea nu este întotdeauna pentru actul sexual; De asemenea, poate reprezenta o formă de masturbare.

Neuterizarea câinelui tău de sex masculin în astfel de situații Mai Ajutor, dar nu este garantat să facă acest lucru. Mai ales dacă comportamentul a fost în practică de ani de zile, după ce au devenit deja destul de bune la ea!

De ce câinele meu cocoșă aerul?

Uneori, câinii vor începe să-și găsească șoldurile fără a avea nici o țintă pentru cocoșă! Adesea numim acest comportament "Air Humping."

Aerul Humping nu este diferit de alte forme de humping.

În câinii preadolescenți și neterați, este, în general, o manifestare a supra-excitat. Poate că ei s-au ascuns piciorul și după îndepărtați, continuă să omoare aerul de câteva ori deoarece acei neuroni ai motorului sunt în Overdrive.

Sau, poate că nu există nici un picior sau jucărie în apropiere de a se umfla când se obligă să-și împingă șoldurile în acea mișcare ciudată și aparent aleatoare.

În toate cazurile, motivațiile sunt de obicei aceleași ca și atunci când câinii se umflă, jucării sau alți câini.

Câinii de sex feminin au și lucrurile?

Humping nu este doar un comportament masculin & # 8212; câinii de sex feminin sunt la fel de susceptibili de a cocoli și alți câini ca și bărbații sunt.

Și acest lucru este valabil dacă câinii sunt intact (nealterați) sau nu. Deoarece Humping este mai des decât un comportament non-unic, bărbații și femelele pot fi ambele pe capătul de dăruire sau de primire.

Deci, nu vă faceți griji că câinele dvs. de sex feminin poate fi ciudat, Humpingul este un comportament normal pentru câinii fiecărui sex.

Câinii hump membri ai aceluiași sex?

Mulți câini sunt oameni de șanse egali, care vor ușor de montat alți câini de fie sex. Câinii de sex feminin Hump Alte femele și câini de sex masculin Hump Alți bărbați. Nu înseamnă neapărat că câinele dvs. este gay.

După cum am văzut, câinii cocoșați pentru o mulțime de alte motive decât sexul. Nu vă preocupați de comportamentul dvs. de copiere și de montare a câinelui dvs. și de comportamentul # 8212; Câinele dvs. cu siguranță nu este!

Câinii care ascund alți câini
Fotografie de la Wikipedia.

Fac puii de a cocks, sau este doar câini adulți?

Puii pot să ascundă de fapt mult mai mult decât câinii adulți în timpul jocului câine-câine. Este o componentă destul de normală a timpului de joc pentru câini tineri.

Acest lucru este un moment bun pentru ei să afle că nu este întotdeauna adecvat. Partenerii de joc pot să le spună și să învețe ce să nu facă dacă doresc să păstreze sesiunea de joc.

Cu toate acestea, dacă partenerul lor de joacă este un ursuleț de pluș, ei o pot accepta.

Dar Dacă doriți să reduceți comportamentul, acum este momentul. Predarea unei tinere alternative de catelus și comportamente adecvate este mult mai ușoară decât este de a schimba comportamentul unui câine mai în vârstă, care a practicat comportamentul de ani de zile.

Este humping "rău?"Ar trebui să-l oprești?

Nu, Humping nu este neapărat un comportament "rău".

Cu excepția cazului în care este.

Este complicat.

Să începem cu motivele nu este o problemă.

În general, Dacă humpingul câinelui dvs. nu provoacă un conflict, dacă nu este o problemă pentru dvs. și nu este prea compulsivă (nu se întâmplă ritualistic de mai multe ori pe zi și provocând suferința dvs. de câine Humping), Apoi spun că câinii sunt câini.

Dar, aceasta poate sa să fie o problemă, dacă cauza rădăcină a humpingului este stres sau anxietate nejustificată (nu deoarece ele sunt humping, dar din cauza De ce ele sunt humping).

De asemenea, poate fi o problemă care merită abordată, dacă provoacă conflicte între câinele dvs. și prietenii câinelui sau nu doriți ca ei să vă ascundeți oaspeții..

Cum îmi opresc câinele de la Humping?

Dacă comportamentul humping al câinelui dvs. este o problemă pentru dvs., oaspeții dvs. sau alte animale de companie, Există câteva lucruri pe care le puteți face pentru ao opri.

Dacă simțiți că este necesar să interveniți și să puneți capăt cocoșului câinelui, vă rugăm să rețineți că îndepărtarea fizică a unui câine de cocos nu poate fi necesară sau adecvată.

Ar putea fi interpretat chiar de Humper ca o consecință negativă (i.E., pedeapsă). Și Prin pedepsirea unui câine pentru umflături, pot apărea alte probleme.

În esență, această pedeapsă poate crea o asociere negativă cu celălalt câine, tu sau joc. Acesta va exacerba orice emoții conflictuale și va intensifica sau poate provoca chiar și anxietate.

Ce ar trebui să tu faci?

  • Împiedica. Ți-ai făcut investigația? Știți ce declanșează comportamentul cocoșului? Dacă da, putem schimba cu ușurință rutina sau putem schimba propriul comportament pentru a împiedica să se întâmple în primul rând umflarea. De exemplu, dacă humping-ul apare atunci când vine cineva nou vizită, aveți câinele dvs. Kenneled sau în spatele barierelor până când ea este calmă. Apoi redirecționați-o la a Chew toy sau Kong Înainte de a deveni supra-excitat din nou. Este posibil să trebuiască să lucrați la vizita prietenilor până când este capabilă să formeze unele noi comportamente noi și mai umane (umane) adecvate.
  • Redirecţiona. Învățați-o să-i redirecționeze cocoșarea la o jucărie sau un pat mai degrabă decât piciorul oaspeților tăi.
  • Amintiri. Învățați câinele dvs. să vină imediat în partea voastră când este chemat. Acest lucru poate fi ideal pentru tot felul de situații, inclusiv pe alți câini cu care se joacă. Asigurați-vă că ați practicat până la perfecțiune în situații mai puțin trezite până când se poate aplica scenariilor de la Humping.
  • Opțiuni mai bune. Învățați un comportament alternativ. Dacă știi cățelușul tău de câine când este supraîncărcată, o înveți să meargă la covor în situații provocatoare.
  • Învățați-o să fie liniștită. Dacă supra-entuziasmul și supra-excitarea sunt antecedentele să se umfle, Învățați-vă că puii dvs. să fie mai calme în general. Cu cât practică mai mult, fiind calmă, cu atât mai ușor va deveni pentru ea să se stabilească, chiar și atunci când lucrurile sunt interesante!
  • Separați câinii. Uneori acest lucru este necesar și inevitabil. Încercați să fiți cât mai blând. Puteți găsi chiar că tratamentele sau o jucărie sunt o distragere ușoară și puteți ispitire Humper de la Humpee, mai degrabă decât să le separe fizic. Odată ce aveți atenția Puppperului dvs., îl puteți redirecționa la ceva mai potrivit și la fel de distractiv ca și cocoșul.

Este câine de montare sexuală sau un semn de dominație?

Uneori, Montarea câinilor poate fi în natură sexuală, dar în alte momente poate fi un semn al dominanței.

De asemenea, poate fi cauzată de nici una dintre aceste motive.

Să fim clar: Câinele dvs. nu încearcă să facă sex cu piciorul dvs. sau să vă domine când începe să se umfle.

Dominanța Ierarhii sociale nu există între câini și oameni.

Se poate întâmpla între câini, dar acest tip de dominanță nu este o trăsătură statică de personalitate a unui individ, nici nu este în mod inerent agresiv sau evident în canini. Dominanța socială are de fapt mult mai de-a face cu conducerea și îndrumarea decât luptarea pentru supremație.

Cu toate acestea, umblând un alt câine poate sa fi un gest de dominare. Poate fi, de asemenea, un semn că ea testează apele pentru a vedea cine o va accepta și cine nu o va face. Acest lucru poate duce potențial la lupte.

Dacă câinele dvs. este mai interesat de Humping la Parcul de câine decât joc, s-ar putea să nu fie un mediu adecvat pentru ea.

Desigur, Câinii pot, de asemenea, să rămână din motive sexuale. Dar câinele tău intact de sex masculin nu te confundă pentru pudelul nemodificat în jos pe bloc. În cazul în care câinii care sunt spayed sau sterilați, comportamentul humping este puțin probabil să fie în natură sexuală.

Dar din nou, ierarhiile dominante nu există între oameni și câini. Câinele dvs. nu se luptă pentru cel mai bun loc din pat, prin umflarea piciorului! Nici ea speră să facă niște copii cu tine, fie.

Câinii ascunși au nevoie de o priză pentru frustrarea lor?

Uneori este mai ușor să lăsați ca câinii sărăciți, mai degrabă decât să încerce să elimine comportamentul. Din nou, Examinați informațiile furnizate în secțiunea de mai sus pentru a afla dacă humpingul poate fi o problemă pe care trebuie să o abordăm.

Prefer să-i las câinii să-și facă lucrurile, cu excepția cazului în care nu e prost sau devine un comportament compulsiv (nu sunteți în imposibilitatea de a le redirecționa și sunt consumate cu dorința de a cocos).

Dacă este o constrângere și sunteți preocupat de faptul că provoacă o perturbare gravă a vieții lor de zi cu zi, un expert de comportament canin poate să vă ajute. Humping, totuși, nu este un comportament comun compulsiv pentru a vedea la câini.

Dar, înainte de a decide dacă să-ți aduci câinele un coleg de plastic, va trebui să determine dacă frustrarea este generală sau sexuală.

Frusturarea generală

Dacă câinele tău își ascunde jucăriile, paturile sau alte obiecte inanimate, este mai bine decât un picior, în opinia mea.

Adesea îi învață pe picior umerii pentru a-și redirecționa atenția la un jucărie sau un obiect inamic. Acest lucru vă poate ajuta să economisiți în compania oaspeților. O păpușă de acoperire a plasticului poate fi utilă în astfel de cazuri.

Frusturarea sexuală

Unii câini de sex masculin intact pot (sau nu) să se bucure de obiecte neînsuflețite pentru relieful sexual. Există o companie care de fapt produce un "Pădurea sexuală,"Pentru o lipsă de un termen mai bun, care poate fi cel mai nebun lucru pe care l-am văzut în ultima vreme.

Sincer, anatomia și aspectul acestui așa-numitul "hotdoll" este probabil inconsecvent pentru el, și orice obiect OL va face probabil.

S-ar putea sa gresesc; Nu am văzut niciodată unul dintre aceste elemente în uz. Și probabil că sunt fericit păstrând așa ceva!

Va spiona sau se va opri câinele meu de la Humping?

Dacă catelul dvs. de sex feminin este un umer, probabil că nu veți vedea prea multă schimbare în comportamentul ei de humping odată spulger. Femeile care hump pre-spay continuă să facă acest lucru post-spay.

Pe de altă parte, dacă catelul tău de sex masculin este un umer, puteți vedea câteva scăderea comportamentului cocoșului Odată ce el a fost netered, deși acest lucru nu este cu siguranță garantat.

Spaying și neuterizarea câinelui își modifică nivelul hormonului, iar pentru bărbați, acest lucru poate ajuta la reducerea entuziasmului lor de humping. Asigura-te ca Citiți pe argumentele pro și contra de sterilizare și spaying un câine Înainte de a obține operația în speranța de a opri o oprire la Humping.

Humping este destul de normal pentru puii când se joacă în general, și acest lucru ar putea, de asemenea, să scadă în mod natural pe măsură ce îmbătrânesc.

Puppyhood este, de asemenea, un moment minunat pentru a le învăța să nu se umfle. Începeți mai devreme și împiedicați comportamentele nedorite înainte de a deveni un obicei.

***

Humping, ca toate comportamentele câinilor, este destul de complex. La sfârșitul zilei, dacă câinele dvs. nu face acest lucru din cauza anxietății sau a conflictului interior și nu provoacă o problemă pentru dvs., ceilalți câini sau oaspeți de casă, puteți să o lăsați să aibă la ea.

Dar dacă comportamentul face dificilă viață sau indicând o problemă emoțională subiacentă, ar trebui să încercați să determinați ce declanșează comportamentul, astfel încât să puteți încerca să le eliminați și să scurtcircuitați comportamentul în întregime. Ați putea dori, de asemenea, să lucrați la redirecționarea ei și învățați-o că unele lucruri (cum ar fi obiecte inanimate) sunt acceptabile pentru a cocos.

Câinele dvs. vă bucură de oaspeții casei? Ce tehnici de management sau strategii de divergență ați încercat? Ne-ar plăcea să auzim despre ei în comentariile de mai jos!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să opriți un câine de la capătul piciorului