Cât timp fac câinii?

Cât durează câinii?

Ca un crescător începător, este natural pentru tine să ai multe întrebări despre procesul de împerechere. Vă puteți întreba, Cât timp fac câinii? Ei bine, dacă te gândești Câini de reproducție Responsabil, asigurați-vă că faceți o mulțime de cercetări înainte de a încerca nimic. Luând o gunoi sau folosind câinele dvs. pentru Lucru de lucru este o mare responsabilitate și trebuie să vă asigurați că câinii dvs. sunt sănătoși și manipulați corespunzător pe tot parcursul procesului.

Înțelegerea procesului de împerechere și Durata de împerechere a câinelui va juca un rol important în modul în care tu Manipulați câinii de reproducere. Asigurați-vă că învățați și despre Sistemele de reproducere a câinilor masculi și feminine.

Aici, vom explica cât de mult ar trebui să ia procesul, ce să așteptați și cum să spuneți dacă câinele dvs. a fost împerecheat. Deci, cât timp fac câinii?

Cât durează procesul de împerechere?

Copulația de câine poate dura oriunde zece minute până la o oră. În timp ce timpul real de inseminare este adesea rapid, stadiul de preparare și cravata de copulatorie poate dura ore întregi. Cravata durează aproximativ 10 până la 30 de minute în medie. Aceasta înseamnă că, în ansamblu, procesul de împerechere poate fi rapid sau continuă pentru o perioadă lungă de timp, toate în funcție de experiența, personalitatea și încrederea câinilor.

Faza de pregătire

Faza de pregătire, sau curte, implică unele comportamente distincte care, în cele din urmă, duc la împerechere. Când o femeie este receptivă, ea se poate plimba pentru a găsi bărbați și a urina mai frecvent pentru a-și comunica statutul sexual. Ambii câini de multe ori Interacționează jucător în faza de pregătire. Ei vor juca arcul și, în general, arată o activitate crescută în jurul celuilalt. Bărbatul ar putea nasul urechilor și gâtului femeii.

Când bărbatul este interesat de montare el sniffs vulva femelei. Dacă femeia este nereceptivă la progresele sale, ea va sta, se așeză, se îndepărtează sau se va îndepărta de el. Dacă ea este receptivă la împerechere, ea va sta în poziție și va ține coada într-o parte. Această poziție este numită & # 8220; Flagging.& # 8221; Flagging semnalează că bărbatul poate monta în siguranță femeia.

curtenirea la câini
Câinii interacționează în timpul curgării.

Iniţiere

Studul se poate monta o dată sau de mai multe ori. În urma unui suport de succes, masculi & # 8220; clapete & # 8221; Femeia trăgând-o în mod caudal. Această acțiune împiedică ca femeia să se prăbușească sau să se îndepărteze. Unii bărbați împerechează această acțiune cu o mușcătură inhibată a gâtului, pe măsură ce se muncesc. De îndată ce bărbatul a asigurat femeia, împingările pelvine încep și penisul glandului intră în vulvă. Intromisiunea este de succes în 50% până la 60% din suporturi. În acest stadiu, penisul nu este erect și poate pătrunde doar vulva din cauza unui os îngust numit baculum.

Odată ce intromisiunea are succes, rata de împingere accelerează. Aceasta continuă până când penisul intră în vagin și bulbul devine erect. În același timp, contractul muscular al vestibulului de sex feminin în jurul glandei bulboase. Acest lucru se alătură fizic celor doi câini împreună într-un # 8220; Copulatory Tie & # 8221; sau # 8220; blocare.& # 8221; O singura data cravata se realizează, bărbatul oprește împingerea și apare ejacularea.

Cravata"

În decurs de un minut sau două după ce amortizoarele pelvine s-au oprit, bărbații se dezamăgă într-o parte prin învârtindu-se un picior din spate peste spatele femeii. Se îndreaptă spre direcția opusă. Mișcarea răsucește penisul și menține astfel erecția pentru mai mult timp. Acest lucru se datorează constricției venoase. Copulatorie Tie durează 10 până la 30 de minute, În timpul căreia perechea ar trebui să stea liniștit. Dacă femeia încearcă să se îndepărteze, amelioratorul ar trebui să facă un efort să o oprească așa cum poate răni bărbatul.

După de această dată câinii se vor separa în mod natural. Este important ca proprietarul să permită acest lucru pe cont propriu. Daune majore pot apărea la tractele reproducătoare ale câinilor Dacă amelioratorul încearcă să le separe fizic înainte de a fi gata. Este de înțeles că ați putea dori să separați perechea înainte de a fi gata să prevină sarcina sau pentru că sunteți preocupat de femeia care este în durere. Cu toate acestea, până în acest moment, ejacularea a avut loc deja și disconfortul în această etapă este normal.

Cât durează pentru un câine de sex masculin să ejaculeze?

Ejacularea are loc pe întreaga durată a cravată de copulatorie. Sarcina utilă principală este ejaculată în primele două minute. Mai precis, a doua fracție ar trebui să fie ejaculată în 80 de secunde de la egalitate.

Primul dintre cele trei fracții este un fluid clar sau ușor tulbure, cu un volum de 0.5 până la 2 ml. Această fracțiune elimină uretra pentru o trecere mai ușoară a materialului seminal. A doua fracție este bogată în spermă și, de obicei, ejaculată în primele 80 de secunde de copulare. La câinii normali, această fracțiune este în mod distinct lapte. Cea de-a treia fracțiune este clară și adaugă volumul la ejaculată. Lichidul continuă să fie ejaculat până când câinii se separă.

Cât timp fac câinii pentru - întrebări frecvente

Au mai multe întrebări sau preocupări cu privire la lungimea de împerechere a câinilor? Secțiunea noastră de întrebări frecvente se vor adresa tuturor îngrijorărilor dvs.

Cât durează ca câinii să se împerecheze?

Împerecherea ia oriunde de la zece minute până la o oră. În timp ce ejacularea reală se întâmplă rapid, doi câini de împerechere adesea și # 8221; pentru până la o oră. În acest timp ar trebui să stea în liniște fără a încerca să se îndepărteze. Timpul necesar pentru un câine la partener va depinde, de asemenea, de experiența lor și de starea emoțională.

Un fără experiență sau bărbatul frenzit poate avea nevoie să monteze femeia de mai multe ori înainte de a reuși să atingă intromisiune. O pereche anxioasă poate dura mai mult pentru a se împerechea, mai ales dacă cravata durează mai mult din cauza anxietății. În cazurile în care câinii refuză să se împerecheze, unii crescători folosesc standuri de reproducere. Aceste standuri sunt controversate în lumea reproducerii și nu toți proprietarii sunt dispuși să le folosească pentru că restrângem femeia pentru împerechere.

De câte ori câinii trebuie să rămână însărcinați?

De câte ori este mai puțin important un câine este mai puțin important decât atunci când un câine este cuplat. Majoritatea câinilor sunt cu succes între a zecea și a paisprezecea zi după Debutul de proestrus. Cu toate acestea, o cățea poate ovula încă din a treia sau a patra zi după debutul proestrusului sau până la sfârșitul celei de-a treizecea zi a perioadei de căldură.

Există numeroase tehnici care sunt folosite pentru a investiga cel mai bun moment pentru reproducere. Acestea includ Citologie vaginală, analize de progesteron și ultrasonografia ovariană. Dacă puteți identifica cea mai bună zi pentru a împerechea femeia, o singură împerechere ar trebui să fie suficientă. Pentru a fi sigur că reproducerea are succes, totuși, AKC recomandă împerecherea de fiecare zi pentru două până la trei împerecheri.

Deși poate fi tentantă, Nu împerecheați câinii în fiecare zi În încercarea de a-ți asigura cățea gravidă. Acest lucru nu va provoca numai disconfortul ei, ci va reduce calitatea și cantitatea de spermă din stud.

Face un câine de sex feminin să oprească sângerarea după împerechere?

Un câine de sex feminin nu ar trebui să sângereze dacă este însărcinată. A Sarcina câinelui durează între 58 și 68 de zile, timp în care puteți vedea o cantitate neglijabilă de descărcare vaginală. Dacă mucusul are o nuanță roz, este o parte normală a sarcinii. Acest mucus este secretat datorită formării unui conector de mucus peste colul uterin. Acest conector de mucus păstrează bacteriile din uter și protejează puii în curs de dezvoltare. Dacă descărcarea vaginală este roșie, sângeroasă sau puroi, indică o problemă cu sarcina. Sângerarea în timpul sarcinii este anormală și este un apel pentru îngrijirea veterinară imediată. Descărcarea sângeroasă este adesea preludiul unui avort spontan. Lăsând orice pui rău în urmă în uter, poate duce la hemoragie sau infecție.

Există alte cauze pentru sângerare în timpul sarcinii. În timpul sarcinii, câinele dvs. poate dezvolta vaginită. Condiția poate provoca câinele dvs. să producă descărcarea sângeroasă. Acest lucru se datorează faptului că mucoasa vaginală devine inflamată. Cistita este o altă infecție care poate apărea în timpul sarcinii, dar această infecție determină urină sângeroasă, mai degrabă decât descărcarea. Acest lucru se datorează faptului că provoacă inflamarea vezicii urinare. Tratamentul pentru oricare dintre aceste condiții necesită adesea antibiotice prevăzute de un medic veterinar.

Cum știu dacă câinele meu a împerecheat?

Deși majoritatea proprietarilor sunt capabili să evite ipotecile accidentale, există momente când doi câini sunt lăsați împreună din greșeală sau lipsa de atenție. În aceste cazuri, poate fi dificil să se determine dacă câinii au împerecheat sau nu. semne de împerechere de succes imediat după ce acest lucru poate fi subtil și nespecific. Atât bărbatul, cât și femeia pot prezenta un mers anormal. Mai frecvent, atât bărbați cât și femei linge bine organele genitale să se curățe după împerechere. Bărbatul uneori se rostogolește pe spate după împerechere. În cele din urmă, dacă femeia este umedă în jurul gâtului și capului, poate indica faptul că un bărbat a montat-o. Acest lucru se datorează faptului că bărbatul mușcă gâtul feminin în timp ce împerecheaza.

În concluzie, lungimea pentru împerecherea câinilor este variabilă, de obicei durabilă de la 10 minute la o oră. Procesul global de împerechere implică o fază de pregătire, inițiere și # 8220; cravată și # 8221; cu ejaculare care apare în primele două minute ale cravată. Câinii ar trebui să fie împerecheați în cele mai fertile zile. Frecvența reproducerii este de până la proprietar, dar împerecherea de fiecare zi pentru două până la trei împerecheri este recomandată de AKC.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cât timp fac câinii?