De ce câinii se blochează când se reproduce?

De ce câinii se blochează când se reproduce

Probabil ați observat o pereche de câini în episoadele lor de împerechere; Mai ales dacă sunteți proprietar de câine, acest site ar putea fi destul de comun. Mai mult, este posibil ca să fi observat ceva nemodificat în timpul cuplajului. La debut, bărbatul va prinde câinele de sex feminin de căldură din spate și va afecta o penetrare - este destul de obișnuită. Partea ciudată se întâmplă la sfârșitul sesiunii de împerechere atunci când bărbatul sare în jos și se confruntă cu invers, doar pentru a afla că penisul său este încă mult blocat în vaginul femeii.

Câinii blocați împreună după actul sexual nu este o vedere ciudată, situația este denumită cravată de copulatorie, iar niciunul câine nu este prezentat cu multe alegeri despre situație, trebuie doar să-l aștepte atâta timp cât este nevoie. Citiți mai departe pentru a obține răspunsuri la motivul pentru care caninele se blochează după cuplare.

Ce cauzează câinii să se blocheze când împerecheați?

Mai multe lucruri apar ori de câte ori doi câini se blochează în timp ce în jocul de împerechere. Cu toate acestea, este posibil să nu putem înțelege procesul complet fără a analiza țesutului erectil al Caninei de sex masculin. Penisul uman este echipat cu două tipuri de erectile - în timp ce cineva funcționează pentru a obține penisul întemeiat, celălalt este acuzat de responsabilitatea de a obține glandul penisului umplut, care, la rândul său, umfunde organul.

Pentru oameni, cele două țesuturi se activează imediat, dar inversul este cazul cu canini - penisul câinelui se va întăriți înainte de actul sexual, iar genitalul nu va începe să se umflă până la începerea împerecherii. Conform constatărilor, organele genitale ale unui câine de sex masculin au fost complete cu oase lungi - acest lucru explică țesutul lor foarte mic de penis.

La montare și penetrarea câinelui de sex feminin, țesuturile din Glansul Penisului vor începe să se extindă - acest lucru este deosebit de evident în bulbus glanda (un loc în partea de jos a glandului penisului). O expansiune dramatică urmează ejacularea câinelui masculin. La expansiune, bulbusul Glandis se ridică, cresc de trei ori în lățime și de două ori în grosime față de starea sa flaccidică.

Organul genital feminin va reacționa, de asemenea, la situație - instanța de expansiune este exact atunci când mușchii vaginali au intrat și începe să strângă pe penis în timp ce se strânge. Se crede că stoarcerea și umflarea sunt ceea ce ar bloca câinii în: Cu toate acestea, pupul de sex masculin ar fi în mod normal să scadă în timp ce încă blocat femeia. Cei doi canini se vor găsi în cele din urmă blocați la fund, fiecare orientat spre diferite direcții. Ei nu au nicio alegere decât să rămână în această situație până când mușchii organelor genitale feminine se relaxează, iar penisul bărbatului se micșorează la dimensiunea normală.

Cât timp câinii rămân blocați?

Acest comportament de a rămâne blocat în timpul împerecherii nu este unic pentru puii noștri domestici. Sa observat în majoritatea candidurilor - aceasta include ca și vulpi, lupi, precum și șacalii. La finalizarea unei runde maturi, bărbatul nu rămâne doar odihnă pe spatele femeii, combinația de stoarcere vaginală și inflația penisului nu va inhiba de demontare. Cu toate acestea, duo-ul poate rămâne astfel timp de cinci minute și mai sus. Am observat situații în care legăturile de cuplare au durat peste patruzeci de minute.

Cauza posibilă de acțiune

  • Pentru unii părinți de animale de companie, ar putea părea ciudat să vă vadă Fururbabiile în această situație: Cu toate acestea, recomandările sunt că nu încercați niciodată să separați duo-ul. Nu este nevoie de faptul că situația este o modalitate normală cu câinii, în plus, obositoare de a le trage în afară poate duce la răni pentru ambii câini. Perechea de reproducere va fi în cele din urmă separată fără ajutor extern în timp util.
  • Din nou, este, de asemenea, normal ca cei doi câini să fie scânteie și să se rătăcească în durere. Poate exista un sentiment de neputință pe partea părinților câinilor care nu pot fi soluționați, dar este, de asemenea, normal. Novice Dog Adopters se vor obișnui cu situația cu timpul.
  • Dacă se întâmplă să fii un crescător profesionist, recomandări sunt că supravegheați pe deplin orice pereche de reproducere, deoarece orice este posibil. VET dvs. ar trebui, de asemenea, să fie accesibil în caz de urgență.
  • Chiar și părinții de companie care nu au intenția de a-și rasa puii lor nu ar trebui să încerce să le separe de la ea este deja în afara controlului tău, cu excepția faptului că nu ai nici o îndoială despre maimarea ambii câini.
  • Important pentru a observa că puii care nu au cuplat anterior pot prezenta mai multă primejdie.
  • Majoritatea canininelor sunt cunoscute pentru a-și asuma poziția permanentă pentru o cravată; Femeia nu ar trebui să fie lăsată să devină excesiv de frisky sau să se rostogolească - bărbatul este obligat să rănească și mai mult.

Cuplu de câini

Cum fac câinii?

În lumea caninilor, propagarea liniei lor este de cea mai mare importanță atât de mult încât puii de sex masculin să fie toți să se angajeze în serios Luptele de câine, Doar pentru dreptul exclusiv de a se împerechea cu orice femeie în căldură. În timpul oricărei sesiuni de împerechere, un câine de sex masculin va fi observat apărarea efortului său de a monta o femeie.

Orice puști de sex feminin în căldură emite acest miros ciudat care poate fi ușor detectat de nasul sensibil al omologului lor de sex masculin din vecinătate. Odată ce merge pe căldură în apropiere, bărbații din cartier nu vor putea să se gândească la nici un alt lucru, cu excepția cuplului cu acea femeie.

Abilitatea unei femei de a atrage toți bărbații de vârstă mată este foarte puternică, mai puternică decât orice alte planuri anterioare ale bărbatului. Părinții de animale pot vedea câinii lor de sex masculin sărind garduri, scalarea pereților și alergând cu toată puterea lor doar pentru a ajunge la femeie. Dacă câinele este capabil să se elibereze să plătească feminin o vizită, poate să îndeplinească o finalizare foarte rigidă ca același miros numit și alți câini din vecinătate. În acest caz, orice câine de sex masculin care a muncit suficient de greu pentru a se apropia de femelă și partenerul cu acesta va fi ajutat de comportamentul de împerechere naturală de canin, care lovește să se asigure că sperma de pui de sex masculin impregnează femeia. Corpurile câinilor sunt conectate pentru a asigura reproducerea în cazul unei sesiuni de cuplare de succes atât la subconștient, cât și la conștient.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » De ce câinii se blochează când se reproduce?