Pot câinii să fie gay? Ei bine, da și nu & # 8230;

câini homosexuali pot câinii să fie gay

Toți am fost acolo - sunteți în parc sau aveți petrecere de seara, și câinele dvs. începe să ascundă puiul altcuiva sau unul dintre picioarele oaspeților dvs.

Știind de ce face pooch-ul dvs. acest lucru poate ajuta la atenuarea situațiilor ciudate, vă pot ajuta să înțelegeți mai bine câinele dvs. și chiar să fiți un starter de conversație!

Atribuționăm o mulțime de calități umane prietenilor noștri canini, provocând oamenii să se întrebe - poate câinele meu să fie gay?

Pot câinii să fie gay?

Câinii trăiesc neconstruiți de conflicte interne (sau externe, pentru acea măsură) despre sexualitatea lor. Le place ceea ce le place - nici o mare afacere.

O mulțime de câini se angajează cu un comportament sexual sau sexual cu membrii de același sex.

Dar sunt aceste scenarii de același sex nimic mai mult decât hormonii care rulează sălbatic sau, de fapt, reprezintă un comportament homosexual și implică faptul că astfel de câini sunt gay?

Pe scurt, Câinii nu pot fi cu adevărat gay, pur și simplu pentru că câinii nu au o orientare sexuală așa cum fac oamenii. Cu toate acestea, câinii pot prezenta cu siguranță un comportament homosexual din o varietate de motive, pe care le vom explica mai jos!

Sex, pseudo-sex și psihologie

Câinii fac ceea ce doresc, atunci când doresc, și sunt probabil necondiționate de conflictele interne care adesea ciumă oamenii. Uneori avansele lor sexuale se extind chiar și la alte specii, la fel de nenumărate pisicile, animale impaiate și Picioarele umane pot atesta.

Este important să rețineți că în timp ce aceste avansuri - care poate să nu implice nici măcar actul sexual real - oferă adesea satisfacție sexuală sau fizică, câinii se angajează, de asemenea, în comportamente humping pentru o varietate de alte motive. Câțiva câini cocoșă lucruri ca o formă de joc, în timp ce alții fac acest lucru atunci când sunt nerăbdători.

De ce câinele meu cocoșă alți câini?

Pentru oameni, humping în public este considerat un mare nu-nu. Deci, când câinii noștri încep să se monteze reciproc în public, ne poate face să ne simțim jenați și confuzați de ce bebelușii noștri iubiți se angajează într-un astfel de comportament necunoscut.

Pentru câini, montarea poate fi făcută dintr-o varietate de motive. În timp ce poate fi sexual, câinii au propriile norme sociale care sunt diferite decât cele ale prietenilor lor umani! Prin diferite tipuri de joacă și limbaj corporal, câinii folosesc acțiuni non-verbale pentru a comunica. Aici sunt mai multe motive Câinele dvs. poate fi humping alți câini:

  • Casual Play: Cu oameni, suntem învățați la o vârstă fragedă ce acțiuni sunt acceptabile în public și care nu sunt. Câinii nu sunt niciodată învățați că anumite acțiuni sunt inadecvate, deci este obișnuit să vedem o montare joasă și mai bună. Acest comportament este deosebit de obișnuit printre cățeluși energetici, dar este văzut în unele Câini mai în vârstă De asemenea, bărbat sau femeie. Este chiar o apariție comună cu câinii care au fost spionați sau neaterați!
  • Dominance: În timp ce montarea poate fi doar un act jucăuș, poate fi, de asemenea, un spectacol de dominare față de un alt câine. Acest lucru este deosebit de obișnuit la câinii mai în vârstă. Dacă apare frecvent sau ca răspuns la mulți stimuli diferiți, poate fi a semn că câinele dvs. nu știe cum să socializeze în mod corespunzător. Acest comportament poate fi de obicei diminuat de instruire adecvată, mai ales dacă a început la o vârstă fragedă!
  • Câini intacte: Câinii de sex masculin care nu au fost sterilați sunt mai susceptibili de a afișa un comportament dominant de umflare. Acest lucru poate fi, de obicei, ameliorată prin neuterizarea pooch-ului dvs., dar dacă nu se face la o vârstă fragedă, comportamentul poate deveni mai greu să scape de.

Având în vedere numeroasele motive variate pe care câinii se umflă unul pe altul și diferențele fundamentale dintre creierul oamenilor și cei de câini, este important să se evite concluziile despre motivațiile lor - în special atunci când implică astfel de concepte nebuloase ca identitate sexuală.

câini homosexuali

Sex, pseudo-sex și psihologie

Speculând despre motivațiile câinilor implică de obicei antropomorf gândirea, un termen folosit pentru a descrie atribuirea emotiilor umane la o entitate non-umană. De exemplu, "semnul de oprire este supărat."Aceasta este o tendință de înțeles, dar un cercetători încearcă să evite. Câinii experimentează o realitate complet diferită decât noi și suntem înțelepți să tragem concluzii despre motivații cu atenție.

Este destul de posibil - unii ar spune probabil - asta câinii pur și simplu fac ceea ce pare a fi atrăgătoare la acea vreme. Într-o zi, ele pot fi atrase de câini de sex opus, înainte de a se simți atras de câini de același sex a doua zi. Ei pot chiar să se rătăcească cu privire la parc, canoodling cu un câine după altul, fără să privească sexul.

Femelele își asumă uneori rolul dominant atunci când se angajează în activitatea de reproducere cu alte femele, iar bărbații pot presupune roluri supuse atunci când se angajează în astfel de activități cu alți bărbați. Iar rolurile de gen sunt la fel de flexibile între cuplurile de același sex.

Singura regulă este că nu există reguli.

Homosexualitate în întreaga regină animală

Indiferent dacă câinii și alte animale posedă o "identitate sexuală" sau prezintă preferințe sexuale pe termen lung, Comportamentele homosexuale au fost documentate într-o mare varietate de animale.

Gândaci, musculite, mai multe specii de peşte și o mână de șopârle au fost doar documentate făcând sex cu alți membri ai aceluiași sex. Broasca de sex masculin - cine nu se angajează tehnic în relații sexuale Oricum - apucați adesea orice care se mișcă când este timpul să vă ocupați. Multe specii de broasca de sex masculin au evoluat chiar și de mine!"Apelați doar astfel de ocazii.

Dar aceste animale formează rar legături pe termen lung, și tind să aibă relații scurte cu partenerii lor. Numai prin luarea în considerare a animalelor care formează obligațiuni pe perechi pe termen lung pe care le putem vedea analogii rezonabile pentru oameni. Dar încă o dată, Exemple de comportament homosexual abundă.

Mulți păsări expune comportamentul homosexual. Pinguinii sunt unele dintre cele mai multe faimoase animale fabuloase, și au fost chiar documentate ridicarea puiilor cu partenerii de același sex. Multe femei Albatrosses legătura cu alte femele și ridică puii împreună (bărbații adulteri, de obicei, tatăl puii lor). Delfinii sunt, de asemenea, demn de remarcat pentru angajarea în activitatea sexuală cu conspecifii fiecărui sex.

Dar lucrurile devin interesante atunci când vă deplasați până la rudele noastre apropiate. Macaques (primatele de dimensiuni medii originare din Asia) prezintă adesea tendințe lesbiene și Bonobo Chimps (cele mai apropiate rude vii) iau libertatea sexuală la un alt nivel.

Bonobos se angajează în aproape toate tipurile de comportament sexual imaginabil, și ei o fac cu alte bonobo ale fiecărui sex. Persoanele multiple pot fi chiar implicate uneori. Majoritatea oamenilor de știință suspectează că stilul lor de viață liber, probabil lucrează pentru a ajuta Lubrifiați interacțiunile sociale.

Gay Bonobo

Definirea termenului "gay" pentru non-uman

Doar pentru că un animal expune o activitate homosexuală nu înseamnă că este un homosexual. Mulți oameni se angajează în sex cu sexul opus, în ciuda faptului că au o preferință pentru indivizii de același sex și invers.

Comportamentul și orientarea sexuală sunt două lucruri diferite.

Evident, nu putem comunica cu câinii suficient de bine pentru a ilumina astfel de subiecte, deci Este dificil să se facă distincția între un animal care are o preferință pe termen lung pentru indivizii de același sex, față de un animal heterosexual care se angajează într-o activitate homosexuală.

Un cercetători de testare Litmus au conceput că urmărește să facă distincția între cele două posibilități, observând dacă animalul homosexual în cauză va fi încă rasă cu un membru al sexului opus atunci când este probabil să ducă la descendenți.

Dacă, de exemplu, un câine de sex masculin "homosexual" se presupune că va rasa cu a câine de sex feminin în căldură, Probabil că nu are o identitate cu adevărat homosexuală; el se angajează doar în comportamentul homosexual (astfel de animale ar putea fi probabil identificate ca bisexual). Majoritatea animalelor la care această întrebare au fost aplicate să prezinte homosexualul comportament - Înseamnă că, în timp ce se pot bucura de un Romp în fân cu un alt câine de sex masculin, rareori vor trece șansa de a crea o femeie.

O singură excepție (în afară de oameni) are loc chiar pe ferma veche MacDonald. Aproximativ 6% din instanța de oaie masculină și rasa altor bărbați, și să se abțină de la femeile receptive de reproducere.

Interesant, cercetatorii au remarcat faptul ca aceste oi au un mic hipotalamus decât omologii lor orientați heterosexual. Acest lucru este în concordanță cu alte cercetări, care a documentat același fenomen în oameni umani.

Contează dacă câinele dvs. este gay?

Intr-un cuvant, Nu. Nici măcar un pic mic.

Câini care prezintă atracție sexuală trăiesc vieți lungi, fericite și sănătoase, la fel ca și omologii lor orientați heterosexual. În afară de micul fragment al vieții lor, care este dedicat sexului și atracției, Nu sunt diferiți decât orice alt câine. Vor să doarmă pe canapea, să mănânce totul în casă și să prindă acea veveriță care trăiește în copac afară.

Câinele dvs. nu știe dacă este drept sau homosexual; nici nu are nicio idee că orientarea sexuală este un lucru. El știe că simte sentimente calde fuzzy pentru alți câini de sex masculin (sau inversă, în cazul femelelor).

Orice primejdie cauzele situației se datorează ta bagajele, nu ale lui.

Homosexualitatea nu împiedică nici măcar cainele să reproducă cu succes, Dacă este ceva ce ați planificat. Veterinarii pot colecta sperma manual și femele inseminate, la fel cum medicii fac pentru cuplurile umane infertile.

Uitați de el (sau sărbători acesta) și treceți mai departe. Câinele dvs. nu-i pasă dacă aveți penanați pentru frumusețile Buxom sau tipii întunecați și întunecați și frumosi - de ce ar trebui să vă îngrijiți dacă este parțial de colonii drăguți?

Nici măcar nu înțelegem sexualitatea umană foarte bună. Încercând să înțeleagă sexualitatea câinilor noștri este probabil imposibilă. Și chiar dacă nu ar fi, există subiecte mai bune pentru noi să ne petrecem timpul de cercetare. Câinii noștri nu-și pasă ce este orientarea lor sexuală și ar trebui să urmărim probabil plumbul lor.

***

Și tu? Ați bănuit vreodată că puiul tău era gay? Ne-ar plăcea să auzim totul în comentariile de mai jos.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Pot câinii să fie gay? Ei bine, da și nu & # 8230;