Puppies de sex - cum de a determina sexul catelusilor nou-nascuti?

Puppies de sex - Cum de a determina sexul catelusilor nou-nascuti?

Pui de sex feminin înseamnă determinarea sexului puii. Când sunteți câini de reproducere, știind exact Cum de a determina sexul catelusilor este crucial. Este primul pas spre cunoașterea de grâu și îngrijirea lor. Este, de asemenea, important să cunoaștem sexul căpușilor înainte de a le publica.

Câinii sunt un animal relativ mic în comparație cu oamenii, nici o veste mare aici! Prin urmare, este aproape imposibil ca un medic veterinar să determine sexul căței în timpul sarcinii. Genitalele nu sunt încă dezvoltate suficient, dimensiunea este incredibil de mică, așa că nu ar fi exactă deloc. Cu toate acestea, la naștere, este o bucată de prăjitură!

Când puteți cunoaște sexul căței nou-născuți?

La naștere, așa că în câteva secunde, puteți fi în stare să faceți deja Aflați imediat sexul puii, privindu-se la organele genitale. Este foarte simplu pentru a vedea unele diferențe. Imediat după ce ați uscat puii nou-născuți, puteți spune deja prin penisul și vulva care este aproape întotdeauna văzută de la naștere. Uită-te la abdomen și du-te în jos pentru a vedea dacă catelul este bărbat sau femeie.

Dacă vă place să știți imediat după naștere datorită puii dvs. care nu se dezvoltă încă suficient, Așteptați până când catelul este mai curat și verificați câteva ore mai târziu. De asemenea, este posibil să fie mai ușor să diferențieți zilele de două sexe mai târziu dacă sunteți cu adevărat neexperimentați, deoarece testiculele de sex masculin vor deveni mai dezvoltate.

Determinați sexul puiilor în timpul sarcinii?

Spre deosebire de oameni care pot suferi un ultrasunete, majoritatea oamenilor găsesc greu determina sexul sau sexul catelusilor lor inainte de naștere, deoarece catelul nu a fost complet dezvoltat încă în acele etape de dezvoltare. Unii oameni cred că bătăile de inimă mai rapide monitorizate utilizând ultrasunete într-un catelus indică o femeie, dar există strict nici o dovadă a acestui lucru.

Numai în situații foarte excepționale, un veterinar va fi capabil să judece dacă un cățeluș este un bărbat sau o femeie în timpul sarcinii mamei. Câinii sunt prea mici dintr-o specie, cu părți genitale mai mici, că este imposibil să se judece până după naștere.

Cum de a determina sexul catelusilor nou-născuți

Ghidul nostru de a ști cum să spunem sexul puiilor nou-născuți! Ghidul nostru de a ști cum să spunem sexul puiilor nou-născuți!

De ce este important să cunoaștem sexul căței după naștere? Ei bine, câinii nu au butoane de burtă, deoarece locul lor ombilical dispare în timp în comparație cu oamenii care au un buton de burtă. Acesta este motivul pentru care este mai bine să vă determinați sexul câinelui dvs. la naștere, înainte ca locul cordului ombilical să devină vindecat. A afla penisul și vulva vă poate cere să fie ghidat de spotul cordului ombilical.

În general, este important pentru majoritatea proprietarilor de animale de companie, în special crescătorii, să cunoască imediat sexul căței lor, pentru a nu face o greșeală Când cineva vrea să le adopte. Acest lucru se datorează faptului că unii oameni preferă un anumit sex, astfel încât să le puteți asigura prin căutarea semnelor.

Iată câteva indicii despre ce să caute în ambele sexe ale catelusilor:

Semne fizice să caute la femei

Femei

Vulva de catelus de sex feminin va fi situată chiar mai mică decât penisul puilor de sex masculin, de la abdomenul inferior până la coadă. Puii de sex feminin vor avea două găuri de capăt din spate:

  1. pentru anusul, și
  2. pentru vulva între picioare.

La sfârșitul vulvei catelului, este ușor îndreptată și largă la baza sa când vine vorba de forma sa. O vulvă ar arăta în mod evident că aveți un catelus fată.

Obiceiurile de urinare ale catelului nu sunt o sursă de informații fiabilă de a afla sexul puilor. Deși este adevărat că majoritatea câinilor de sex feminin se ghemuiesc atunci când urină, ambele sexe se ghemuiesc în timpul ameliorării atunci când sunt foarte tineri și băieții se dezvoltă doar un obicei diferit de urinare pe măsură ce cresc și dezvoltă.

În plus față de deschiderea fantei, a Formă asemănătoare frunzelor conținute în vulvă poate fi văzută la puii de sex feminin. Acest lucru este foarte diferit de aspectul dot de la un penis de sex masculin.

În cele din urmă, dacă credeți că numai câinii de sex feminin au sfarcuri, atunci gândiți-vă din nou - Ambele sexe ale catelusilor au sfarcuri Ca oamenii și alte mamifere, astfel încât acestea nu sunt un determinator de sex fiabil.

Semne fizice să caute la bărbați

Bărbații

Un cățeluș de sex masculin Penisul este chiar sub burtă sau abdomen și acoperit cu preputul, care este preputul care înconjoară cele mai multe genitale ale oamenilor și mamiferelor, cum ar fi câinii. Penisul se află de asemenea mai jos cordonul ombilical. Poate arata ca un pic mic pe unii, astfel, daca este acolo, sanse sunt un catelus masculin. Penisul unui catelus de sex masculin nou-născut poate măsura la o distanță de aproximativ 1 centimetru sub locul cordonului ombilical.

În general, puii nou-născuți, ca și oamenii, și-au păstrat cordonul ombilical timp de câteva zile, ceea ce le conectează cu mama lor. Unii oameni care sunt neexperimentați de a crește puii pot face o greșeală și cred că cordonul ombilical poate fi penisul unui pui tânăr. Este evident incorect.

Un os numit baculum, sau OS Penis, se dezvoltă în câinele de sex masculin și acest lucru este ceva de observat. În plus, penisul unui catelus de sex masculin poate avea părul, cum ar fi genitalele umane.

În cele din urmă, iar aici, din nou, obiceiurile de urinare nu are o mare ajutor în aceste etape timpurii, deoarece ambele sexe folosesc aceleași poziții.

Ce să faceți atunci când încă nu sunteți sigur

Nu fiecare catelus din lume va avea aceeasi profunde in zonele genitale, ceea ce face ca majoritatea oamenilor sa determina sexul lor. Dacă încă nu poți spune ce catelul este bărbat sau femeie, atunci ar putea fi cel mai bine Consultați un medic veterinar Pentru a pune câteva întrebări despre genul câinelui tău. Când începeți să cântăriți puii, le puteți verifica în fiecare săptămână pentru semne de dezvoltare.

În cele din urmă, cu cât este mai mare rasa, cu atât mai mare, genitalele și cu atât este mai ușor ca o creștere a câinelui pentru a spune sexul catelului. Dimpotrivă, rasele mici și de câine de jucărie pot avea nevoie să așteptați câteva săptămâni pentru a vedea genitale mai clare și pentru a evalua sexul cu mai multă încredere și precizie.

Cum de a gestiona whelpurile nou-născute cu grijă

Există multe lucruri pe care le-ați putea face în mod accidental pentru ca puii să vă respingă de mama lor și de aceea este mai recomandabil să consultați un medic veterinar sau un crescător să spuneți dacă puii dvs. sunt bărbați sau femei.

Cu toate acestea, aici sunt câteva lucruri de știut dacă doriți Manipulați puii de nou-născuți Pentru a-și determina sexul de către dvs.:

  • Se recomandă un timp maxim de 3 până la 6 minute.
  • Asigurați-vă că puii sunt manipulați cât mai ușor posibil.
  • Întotdeauna curățați-vă mâinile cu apă călduță înainte de a manipula puii.
  • Nu atingeți ombilicul cât mai mult posibil pentru că va răni catelul.
  • Trebuie utilizat un prosop curat cuplat cu o placă de încălzire sau o sticlă de apă caldă în timpul manipulării puiilor.
  • Returnați-l imediat la mama sa dacă devine prea mult stresat sau prezintă semne de nervozitate.

Mai jos este un simplu videoclip care arată o situație diferită în care un crescător de câini ar putea avea nevoie să se ocupe de un catelus și cum să o facă în mod corect.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Puppies de sex - cum de a determina sexul catelusilor nou-nascuti?